320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Täpselt nii ongi. Ja eks selline olegi parim võimalik algkoosseis. Tõehetk.

    Kommentaar


      Klavan Juventusesse!! 2-0!

      Kommentaar


        MSN who? Ideaalilähedaselt ohjes avapoolaeg. Dani Alves jagab senise põhjal Dybalaga MOTM tiitlit, aga igaks juhuks ootaks ikkagi Lichti vahetust.

        E. Ahjaa, Alves ise oli tegelikult see, kes kinkis Barcale poolaja ainsa võimaluse. Aga Neymari vaigistas ta totaalselt ära ja ootaks nüüd, et Licht tuleks ja jätkaks sama agressiivselt.
        Last edited by mazz; 11.04.17, 21:41.

        Kommentaar


          Suurepärane tiim ja hoiatus tiitliks on antud. Te vääriksite seda. Hetkel parim koosseis ka võrreldes viimastel aastatel? Chiellini- Suarez, Higuain- Messi, Mandzukic-Rakitic ehk siis väga palju vastasseise ka mida jälgida ja muidugi ka veel Alves.
          Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

          Kommentaar


            See oli ilus.


            Aga Nou Camp on veel ees. Ei hakka veel järgmise vooru vastaste üle mõtlema. Seal Hispaanias võib igasugu asju veel juhtuda. Paar sukeldumist ja kaarti ja comeback on.

            Kommentaar


              Teisel poolajal oli rohkem ärevaid hetki, aga võõrsilvärav jäi sündimata, mis on mõistagi ülioluline. Samal ajal oli Barca kaitse täna täielik nali ja usutavasti lööb Juve ka võõrsil vähemalt ühe ära, nii et Barca vajaks vähemalt viit. Sellise kaitseliini vastu. Edu neile sellega.

              Kommentaar


                Noh eks näeme mis nad seal välja mõtlevad. Punase kaardi saame siis võib tagasi tulla küll, Neymarid kukkuma ja esimene poolaeg näiteks 2 saavad on kõik ju võimalik.

                Usun ka, et Juve ühe lööb. Aga PSG lõi ka.

                Kommentaar


                  Kui nüüd vaadata Barca CLi võõrsil ja kodumänge siis kindlat pole veel midagi. Kiire värav Camp Noul ja hakkab see trall pihta, COMEBACK KINGS!

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Stok
                    VSB kanali tellimine oli päeva parim otsus.
                    rahulikult oleks saanud tv6 pealt näha...

                    Kommentaar


                      Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                      rahulikult oleks saanud tv6 pealt näha...
                      Mandasukalits lööb rusikaga uefalona vennale kuklasse - mõlemale kollane, mõned hetked hiljem hüppab Mandatsukalits Taekwonddo löögiga jalaga sisse uefalona mängijale - ei mingit viga.

                      BitChiellini hakkab väravavahiks ja tõrjub uefalona väravasse suunduva pealelöögi käelabaga - ei mingit viga, kaarti või penaltit.

                      Sai vähemalt selgeks, kumma saasta rahakott suurem on.

                      MERDA!!!
                      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                      sigpic

                      Kommentaar


                        Algselt postitas Suarez Vaata postitust
                        Kui nüüd vaadata Barca CLi võõrsil ja kodumänge siis kindlat pole veel midagi. Kiire värav Camp Noul ja hakkab see trall pihta, COMEBACK KINGS!
                        Usun ka, aga pigem kiire penalt.

                        Ei imestaks kui Allegri jääb riietusruumi lukutaha vms. Barca kasutab kõiki võtteid.

                        Neymar paneb peakat 90 min järjest.

                        Kommentaar


                          Hmm count...kui sa vihjad sellele, kui Mandzule ülekohtuselt kollane anti...kohtunik sai õnneks ise ka aru, et see oli täiesti absoluutselt vale otsus Mandzule kollane anda, Mandzu pani küünarnuki lihtsalt kaitse refleksina ette, kuna nägi millise torpeedo kiirusega Roberto talle oli sisse jooksmas. Teises olukorras oli jah Mandzu kaarti väärt, aga kuna kohtunik sai õnneks aru, et vale oli Mandzule kollane anda, siis teises olukorras jättis kaardi andmata.

                          Aga muidu jah vahepeal kohtunikul läks korralikult asi lappama....eksis ta mõlemale poole üsna lühikese aja jooksul korral. Aga pole midagi. 3-0 Võimas tulemas ja puur taas puhas. Foorumi Suarez ja teised võiksid aru saada, et Juventus ja PSG on 2 väga erinevat satsi ja sellist kollapsit nagu PSGl lõpus oli, Juvel lihtsalt ei saa tulla.
                          Dybala Isand, Buffon tegi ka hea mängu.
                          Higuaini üle väike mure, tuli healt vormilt küll mängu, oli ka paar head võimalust aga suures mängus taaskord feilis...
                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                            Usun ka, aga pigem kiire penalt.

                            Ei imestaks kui Allegri jääb riietusruumi lukutaha vms. Barca kasutab kõiki võtteid.

                            Neymar paneb peakat 90 min järjest.
                            tra küll, saa üle

                            Kommentaar




                              Suurepärane tulemus kodus. Dybalale jäeti natukene ruumi ja kohe karistas ära. Õnneks Barc ei suutnud oma võimalusi üldse realiseerida. Loodetavasti võõrsil meeletult ei kukutada bussi parkima ning proovitakse seda võõrsil väravat saada, muidu võib päris närviline mäng tulla eriti kui BCN suudab mängu alguses värava kirja saada.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar




                                Pole midagi muud öelda, kui vau. Lihtsalt vau. Esimest korda on reaalne tunne, et Juventus pole koosseisu poolest enam napilt Real-Bayern-Barca trio seljataga vaid suur kolmik on muutunud lõpuks suureks nelikuks. Täpselt see, mille nimel Juventus on mitu aastat järjepidevat tööd teinud.

                                Gigi. Maailma parim väravavaht. Punkt. Mitu aastat see "Buffon on liiga vana" jutt on ringi tiirelnud teiste (liigade) fännide seas? Ikka päris mitu. Ja mees tuleb järjepidevalt ja teeb. Ilus. Faking ilus.
                                Alves. Täpselt sellist mängude mees. Vähemalt seni on küll mulje jäänud, et mida suurem ja tähtsam mäng, seda vähem mees väristab.
                                Bonucci. Võimalik, et maailma parim keskkaitsja.
                                Chiellini. Okei, ainus düüd, kes hooti paneb küüsi närima, aga samas tema robustsus annab sellistes mängudes alati räigelt juurde. Ja värav on alati värav.
                                Sandro. On tal sellel hooajal üldse mõni halb mäng olnud? Täiesti müstiliselt järjepidevat kõrget taset näitav kaitsja, kes on vist siiani suures jalgpallis räääääääääigelt alahinnatud. Äkki selline Messi kinnivõtmine avab ka laiema publiku silmad.
                                Pjanic-Khedira. Seda duot peab juba pikemat aega vaatama kui tervikut, sest nende omavaheline toimimine on hooaja suurim üllatus. Jalgpall justkui eeldaks keskväljale ühte lõhkujat, aga pane kokku kaks superintelligentset mängijat ja asi toimib. Isegi Barca vastu, kes paberil peaks sellised mehed ribadeks tõmbama. Oleks keegi hooaja eel öelnud, et Juventus mängib hooaja suurimad mängud selle duoga, siis ma oleks olnud hirmul, aga see mis platsil toimub on ilmselgelt minu arvamuse mõlemast mehest muutnud.
                                Cuadrado. Äge nagu alati. Ma ei saa aru, et kuidas Cuadrado ei saa meeldida.
                                Dybala. DYBALA! Kas saab enam rohkem olla mängijat, kes meenutab Del Pierot? Eilne mäng oli super ja loodetavasti tuleb selliseid tänavu veel ja veel. Hea Dybala mäng võrdub alati hea Juventuse mänguga.
                                Mandzukic. See, kui hästi Mandzu äärel toimib on umbes sama müstiline nagu Pjanic-Khedira duo toimimine. Olgem ausad, horvaadil pole suurt kiirust, pole tippklassi tehnikat, aga on Tahe ja see loeb. Kui peaks valima mängija, kes kõige paremini seda Juventust hetkel iseloomustab, siis see oleks vist Mandzukic. Grinta lvl max, isegi kui pole väga mängus (nagu eile).
                                Higuain. Okei, mehe saldo on nüüd 23 CL playoffmängu ja 2 väravat. Veitsa hirmutav, aga küll tulema hakkab. Ehk. Millalgi. Samas liigas on mees MVP, et sellega vähe rehabiliteerib ennast.

                                Allegri. EUROMAX! Kui aus olla, siis ega Allegri ka ei väsi üllatamast. Kasvõi see eilne pisike, kuid samas mängu totaalselt muutnud, lüke, kus Pipita mängis tavapärasest rohkem allpool (peaaegu false 9) ja Dybalal lasti ees segadust tekitada. EUROMAX FOR LIFE!

                                Ja siiski. Isegi, kui hetkel tundub kõik ilus. Fuck, veidi on kartus selle teise mängu ees. Neid mänge on ennegi olnud, kus Juventusel on tunne, et kõik on tehtud ja ei mindagi mängima. Ma siiralt loodan, et järgmises mängus näeb sama näljast tiimi, sest muidu läheb higistamiseks.

                                Ja, ptui-ptui-ptui, peaasi, et mehed terved püsiksid, sest ega see tiim ründesuunal ühtegi kadu ei saa lubada.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X