320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Selle peaks ka ära märkima, et tänavune Juventus on tegemas, mõneti isegi tähelepandamatult, väga kõva liiga hooaega. Näiteks kui vaadata Agnelli ajal, et mis on olnud seis peale 32 vooru.
    16/17 80pts, löödud 64, väravatevahe +44, edu 8 punkti
    15/16 76pts, löödud 58, väravatevahe +41, edu 6 punkti
    14/15 73pts, löödud 60, väravatevahe +43, edu 14 punkti
    13/14 84pts, löödud 69, väravatevahe +47, edu 8 punkti
    12/13 74pts, löödud 63, väravatevahe +43, edu 11 punkti
    12/13 68pts, löödud 53, väravatevahe +45, edu 1 punkt

    Ehk ainult Conte viimane hooaeg oli veel võimsam ning pea igal teisel hooajal oleks Roma oma 72 punktiga vägagi esikohakonkurentsis. Tänavu mitte. Lisaks on Higuainil võimalus tõusta Agnelliajastu esimeseks mängijaks, kes lööb hooajal 30 väravat (hetkel mehel 29 kirjas), Pjanici 10 söötu on ka üks kõvemaid saldosid viimastest aastatest. Ühesõnaga kõva värk igati.

    Kommentaar


      CL'i võit tuleb ära sel aastal, mark my words!

      Kommentaar


        Algselt postitas Wingback Vaata postitust
        CL'i võit tuleb ära sel aastal, mark my words!
        Buffon ei ole veel lõpetanud.
        jokers to the right
        clowns to the left of me

        Kommentaar


          Juutuubis huvitav klipp-
          Elu on lühike, pidu on pikk.

          Kommentaar


            Muhe, jep. Ma toonuks veel eraldi välja Higuaini liikumise väga sügavale (sisuliselt keskväljale), mis andis ülejäänud ründetriole harjumatult rohkem ruumi. Aga Allegri sellistes mängudes on vaieldamatult üks maailma parimaid taktikuid ja eks näis, mis tänaseks välja mõeldakse. See 4231 kätkeb endast nii palju erinevaid pisivariatsioone, et küsimusi on mitmeid. Kas kaitses langetakse 442 (Dybala ja Pipita jäävad ette), 451 või lausa 541 (kus Mandzukic või Cuadrado on kaitseformatsioonis sisuliselt äärekaitsjad ja üks äärekaistja läheb keskkaitsjaks). Erinevate suurtiimide vastu on seni erinevaid nö langemisi kasutatud. Ja eks ründesuunal samamoodi. Kas Pipita langeb ka see mäng alla, kas Dybala saab taaskord sama vaba rolli, kas äärel lastakse pigem äärekaitsjatel tõusta või jäetakse teravuse hoidmine Mandzu-Cuadrado ääreduole ja eelkõige, kui vabalt ja kõrgelt mängivad Pjanic-Khedira.

            Aga mäng tuleb vaieldamatult keeruline.

            Kommentaar




              Kui mängu alguses saaks Barca survele vastu seista ja värava puhtana hoida siis on head võimalused edasi minna. Kui aga kohtunik sekkub või Juve ise kingitusi tegema kukub võib sellest päris pikk ja piinarikas õhtu kujuneda.
              Fino alla fine FORZA JUVE

              Kommentaar


                Peaasi et PSG kombel totaalselt bussi parkima ei minda. Vähemalt kontratele tuleb jõuda piisavate jõududega, et pidevalt ohtu kujutada ja vähemalt üks ära lüüa. Sellest peaks küll piisama.

                Kommentaar


                  Minu suurim hirm on siiski Neymari ja Suareze "libastumised" Juve kastis. Kohtunikult ootaks karmikäelist sekkumist kus sukeldumise korral tuleks käiku ka kaardid vastavalt.
                  Tegelikult peaks säärase teemaga uefa tasandil rohkem tegelema. PSG mängu rikkus see sukeldumine minu jaoks neutraalse vaatajana tolle mängu ära.

                  Ka eile oli huvitav see kuidas Casemiro kollast ei saanud sest juba oli üks all. Ma saan aru tahtmatu käe korral aga kui kohtunik usub et Casemiro viga oli penalti vääriline siis võiks ka kaarti kaaluda. Eile oleks siis 10 ka realil olnud.

                  Ja Atletico võitis kodus kasti kukkunud penaltiga. Liiga palju säärast praaki sellistes mängudes.

                  Seetõttu ei imestaks kui Barca siit veel edasi pääseks. Sisetunne on et 1 penaltit täna näeme ikka. Iseasi kui saatuslikuks see saab. Barca kaitse vastu peaks 1 ikka lööma. Siis on Barcal 5 vaja. See tähendab nelja avatud mängus. Ja see pennal siis juurde. Aga äkki Buffon võtab ära.

                  Kommentaar


                    Algselt postitas mazz Vaata postitust
                    Peaasi et PSG kombel totaalselt bussi parkima ei minda. Vähemalt kontratele tuleb jõuda piisavate jõududega, et pidevalt ohtu kujutada ja vähemalt üks ära lüüa. Sellest peaks küll piisama.
                    Jep. Olgem ausad, et pole midagi hirmsamat kui Itaalia tiim, kes läheb mängule suhtumisega "kõik on tehtud". Võtame kasvõi lähiajast kõik need CLi alagrupimängud, kus on läinud higistamiseks või lähima sarnase näitena eelmise aasta Coppa mäng Interiga, kus oli seis 3:0 ja teine mäng ei mängitudki platsil.

                    Ideaalis tõepoolest ei minda bussi parkima, aga miskipärast usun, et tuleb bussiparkimine lvl max. Huvitav, kas on ka võimalus, et Allegr läheb 352 mängima. Senisel hooajal on see olnud põhiline lüke, kui on vaja seisu hoida ja mõningane loogika ju oleks. Kuigi Allegri ise ütles eile, et tänane koosseis tuleb sama nagu eelmises mängus. Aga eks see EuroMaxi jutt enne mänge on ka alati nagu ta on. Ütleme nii, et ma poleks üllatunud kui Rincon või Big-Game-Sturaro täna alustaks. Ükskõik, mis see formatsioon lõppkokkuvõttes poleks.

                    Kommentaar


                      Kui keegi viga pole, siis ei näe küll mingeid rotatsiooni Rincone või Sturarosi alustamas.

                      Ma arvan, et on piisavalt arukust, et minnakse ikkagist seda võõrsil väravat püüdma. 1 ära lüüakse, siis jah võib Barzaglid jms tuua platsile ja 3 mängida taga.

                      Kui täna edasi ei saada, siis on kaks varianti, total collapse või kohtunik mõjutas mängu tulemust.

                      Kommentaar


                        Kas metsistunud hobune kirjutab oma postitusi ungari keeles ja kasutab nende tõlkimiseks guugli tõlkemootorit? Selgusetuks jääb, missugustest filtritest tema mõtted eelnevalt läbi käivad. Seewald ja plaat ripiidi peale?
                        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                        Kommentaar


                          Kommentaar


                            Palju õnne ja edu Juvele nelja hulgas!!!
                            Messi...The never ending legend!

                            Kommentaar


                              Eeskujulik. Oli ka raskemaid perioode, aga Juve ähvardas pidevalt võõrsilväravaga, mis ei lubanudki Barcal totaalsurvet peale saada. 180 minutit Barca kuival hoidmine on klassimärk.

                              Järgmiseks palun Monaco. Iga vastane on omal moel ohtlik, aga Monacoga oleks lõbus jalgpall garanteeritud.

                              Kommentaar


                                Super rahul. Ainus asi mis nõme, et Khedira jääb eemale semi-finaalis esimeses mängus. Marchisio saab asendada. Maailmalõpp kindlasti see pole.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X