320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Devil Vaata postitust
    Miks seda Shicki teil vaja on?
    Ega see päris normaalne ju pole, et sul on neljale ründemängijakohale viis mängijat ja kui neist üks neist viga saab, siis hakkavad Dani Alvesed ja Sturarod wingerina mängima. Ütleme nii, et sel hooajal joppas isegi hästi, et rohkem neid vigaseid pole ja ma ei imestaks, kui kokku tuuakse mingi 3 ründedüüdi suvel (koos Schickiga). Üks neist võiks olla selline suurte mängude kogemusega düüd (läbi käinud nt Di Maria või Douglas Costa) ja teine siis mingi universaal (või häda pärast võib selle u20 MMil lammutava ääre Orsolini ka tiimi jätta).

    ___________________Higuain
    ___________________(Schick)
    Mandzukic___________Dybala__________(???)
    _(Pjaca)_____________(???)___________Cuadrado

    Kui Schickist rääkida, siis mul üldiselt on samasugused mured nagu Pjacaga. Jah, mees on räigelt hea tehnikaga ja kehaliselt ka päris võimas, aga senine statistika liiga julgustav pole. Sisuliselt oli tegu noormehe esimese aastaga suurliigas ja tuli suurem osa mänge tänavu väljakule vahetusest. Kuigi 11 löödud liigaväravat on esmapilgul päris kõva saavutus, siis reaalselt lahendas ta olukordi nii ulmelise protsendiga, et seegi number on ülepingutatud. Selles plaanis tundub 25 miljonit kuidagi... palju.

    Teisalt hooaja top3 värav jäi mehe nimele


    ja pea iga mäng tuli mõni selline "võtan neli vastast korraga ette" laks ära


    Ühesõnaga toorik on äge, aga mehe viimastes otsustavates liigutustes hetkel kahtlen. Umbes sama mure oli ka Pjacaga: ta küll 1-1 võtab küll vastaseid ette, aga otsustaval hetkel kipuvad need otsused päris frustreerivalt valed olema.

    Kommentaar


      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

      Kommentaar


        Algselt postitas count Vaata postitust

        Juve võit karandeeridud.

        Kommentaar


          Needus peab murduma täna õhtul.

          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Kommentaar


              Mida vittu poolajal tegite?
              Inter - ausaim klubi Itaalias.

              Kommentaar


                Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
                Mida vittu poolajal tegite?
                Keegi ei tea. Ja parem kui seda mitte kunagi enam ei tehta. Aga no õnnitulused Realile, olid paremad, tuli natuke õnnetu värav ja ülejäänud variandid lõid kõik ära ka.

                pigilind.jpg

                Kommentaar


                  pigivabalind.gif
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

                  Kommentaar


                    Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                    pigivabalind.gif


                    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                    sigpic

                    Kommentaar


                      Natuke jääb ikkagist puudu ja vahe on selline, et Real saab pingilt tuua kas siis Isco või Bale, Morata, James isegi ei mänginud ja mingid 1-2 venda on veel.

                      Juve sai võrdluses tuua pingilt mingid Leminad ja Cuadradod ja vanad peerukotid nagu Asamoah, keda sellises mängus pole kuhugi panna.

                      Meedias oli ka mingi teema see nädal, et Zidane lasi Ronaldol osades Hispaania liiga mängudes puhata ja roteeris.

                      Samal ajal Juvel olid Higuain, Mandzu, Khedira, Dybala iga nädal sisuliselt platsil. Mandzu ja Higuain olid kõige rohkem mänguminuteid mänginud. Juba varem arvasin, et võivad läbi põleda.

                      See mis juhtus poolajal võibki olla hästi lihtne, väsimus/läbi põlemine. Olid ka mingid vigastuse probleemid. Reali mängijad mängisid jõuliselt ja saksa kohtunik lasi seda ka teha. Mandzukicile astutit kaks korda hüppeliigese piirkonda mõnusasti seal Carvajali poolt esimesel poolajal ja teisel poolajal ta enam välja ei paistnud: minu hinnang, Mandzu mängis vigastusega, pingilt polnud sinna äärele peale pasakoti Asamoah kedagi tuua. Siin on nüüd need viljad varumaks selliseid tühikargajaid nagu Asamoah pingile.

                      Esimene poolaeg oli suht koht võrdne, mäng oli üllatavalt lahtine, kui mõelda, et ikkagist finaal ju oli. Mida edasi, seda rohkem Juve hoog jms rauges. Khedira oli platsi nõrgim, Pjanic kadus pärast poolaega ära, Allegri vahetas ta ka välja kuna oli vigastus väidetavalt.

                      Higuainile ei antud võimalusi üldse söötude näol. Dani Alvesiga varasemate mängude hea kokkumäng puudus, aga ka Alvest peksti jalgadesse. Esimesel poolajal võttis ise ette paar korda alguses ja oli ohtlik. Teisel poolajal igasugune "service" puudus. Ei saa hästi aru mis Khedira ja Pjanici mänguplaan oli, kas või peksta siis pikka ette sinna Higuainile.

                      Minu meelest ikka päris palju oli sellist füüsilist ära panemist, samas Dybalale anti kohe mõnuga esimese vea järel 10 minutil kollane. Mis tema mängu oluliselt mõjutas kuna ei saanud seal enam palli eest võitlema minna võimaliku teise kollase tõttu. Aga noh, esimene finaal ka noormehele suures mängus. Läks siis nii.

                      Kui on asjaga veel tõsised plaanid siis suvel tuleks mõelda ikkagist sellele kuidas XI parandada. Minu meelest 1 tõsine staarnimi tuleks tuua. Kui raha on siis kõvasti rohkemgi. Olgem realistid, ajuvaba oleks mängitada järgmine hooaeg sama süsteemiga ja puhtalt pinki täiendada.

                      Ei välistaks ka näiteid kus Alves teeb Evrat (vanus sama) ja järgmine hooaeg on omadega läbi. Ka Evra oli asjalik esimesel hooajal, noh jah, Asamoahi suguste asemele oma äärel tegutseda pole palju vaja. 15/16 oli aga see Bayerniga äpardumine.

                      Meedias on olnud juttu Di Mariast. Jah kah selline nii ja naa mängija, vanust kah 29 pea 30. Samas ma näeks teda vabalt oma äärelt häid sööte sinna Higuanile ette andmas.

                      Verrattist on juttu olnud, Mbappest, ja siis mingitest itaalia kohalikest nagu Bernardeschi. Hinnasildid muidugi väga erinevad. Ma ei lase ennast väga haibist mõjutada, aga mulle avaldas Mbappe väga head muljet. Oleks väga huvitav täiendus. Kui realistlik on iseasi.

                      Kommentaar


                        Tahaks teada, mis juhtus poolajal, sest see oli nagu öö ja päev võrreldes esimese 45 minutiga. Teada on, et ZZ motiveeris oma mehi nagu Al Pacino Any Given Sundays, aga mida tegi Allegri? Läks Nr2 tegema 15 minutit?


                        @RoyNemer

                        It cannot be a coincidence that Madrid started winning the Champions League after Higuain left them.

                        Kommentaar


                          Ma küll olin juba mängu alguses korralikult purjus ja keskendusin rohkem oma emotsioonidele, aga silma jäi see, et kuradi nõrk oli Juventus eile. Real on selles mõttes tõesti väga tugev sats ja ilmselt nad ongi maailma tugevaim klubi hetkel, aga no eilne oli kergelt pettumustvalmistav vaatepilt.

                          Ja olgu Casemiro värav kobin mis kobin, oli sees tunne, et Real võtab selle ära. Kahju.
                          Instagram

                          Twitter

                          Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                          telekavaataja.blogabet.com

                          Kommentaar


                            Kahju, et ajalugu kordus jällegi Juventuse jaoks. CL finaalis pole meil midagi head ette näidata siiani. Esimene poolaeg oli tegelikult ju lubav. Kohati hoiti pallli ja tehti paar ohtlikku lööki isegi Reali väravale. Siis küll unustati korraks Ronaldo markeerida korralikult ning tema juba sellistelt kohtadelet ei eksi kuigi väike Bonucci puude aitas kaasa ka. Ei tea võibolla oleks Buffon ulatunud sellele pallile, kui puudet polnuks. Samas Mandzu värav tõi lootuse tagasi, et teine poolaeg võib isegi võitu püüda.

                            Kuid teine poolaeg kujunes täiesti mannetuks. Real võttis ohjad enda kätte ning hakkas vaikselt suruma ning Juventusel ei tulnud ründes midagi loogilist enam välja. Casemiro kauglöök võttis samuti imelise puute ning langes väravas ning kui teist korda Ronaldo vabalt markeerimata suutis värava lüüa (Mandzu lollakas pallikaotus mängis siin olulist rolli), tundus, et mitmed mängijad andsid kergelt alla.

                            Mulle tundus, et Allegri otsus välja vahetada Dybala ja sisse tuua Lemina, oli nagu valge rätiku lehvitamine juba. Kohtunik oli üllatavalt halb, otsused läksid kohati väga mööda nii Reali kui ka Juve kahjuks. Ramose tsirkust ei hakka kommenteerima aga milleks see joonekohtunik seal kõrval siis teeb, kui ta meetri kauguselt ka midagi ei näe? Oleks ju võinud mainida peakohtunikule, et Ramos simuleeris.
                            Fino alla fine FORZA JUVE

                            Kommentaar


                              Noh Eika, ütled ka midagi või?

                              Kommentaar


                                Algselt postitas Mustang Vaata postitust
                                Noh Eika, ütled ka midagi või?
                                Asamoah, Cuadrado ja Lemina olid kaotuses süüdi.
                                The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X