320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Rocheteau Vaata postitust
    Llorente tuleb kummitama
    Llorente ei saa mängugi
    The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

    Kommentaar


      Algselt postitas Tofoa Vaata postitust
      Llorente ei saa mängugi
      seda parem ju
      Fino alla fine FORZA JUVE

      Kommentaar


        Viimastes mängudest polegi nagu midagi rääkinud. Võtame siis ühe postitusega kokku.

        Postiivne.
        * Kaitse peab. Peale Sampdorialt kolme saamist on tehtud selged järeldused, mille tulemuseks on kuus nullimängu järjest. Peamine on see, et eelmisel aastal ideaalselt toiminud 4-2-3-1, kus Khedira-Pjanic kahekesi üsna hästi kaitses hakkama said, on nüüdseks ümber vaadatud ja naljalt antud duot enam koos ei näe. Ideaalisemaks lahenduseks näibki olevat kolmemeheline poolkaitse Khedira-Pjanic-Matuidi, kellest viimane suudab esimese kahe puudjujäägid ilusti oma töömahuga ära peita.
        * Benatia. Üle ega ümber ei saa sellest, et meeskonna nullimängud hakkasid peale marokolase algkoosseisu liitumisega (kõigis kuues nullimängus on Benatia alustanud). Mehdi esiletõus on seda sümpaatsem, et paberil pidasin ma teda hooaja eel tiimi paremuselt viiendaks-kuuendaks keskkaitsjaks, kui reaalsuses on mees olnud viimase kuu MVP. Mina ei lootnud, et Benatia kunagigi oma Roma tasemeni taasküündib, aga seda positiivsem on see üllatus. Annaks nüüd jumal ainult tervist.
        * de Sciglio. Ei, noormees pole veel kaugeltki kindel lahendus, aga lõpuks ometi suudab MDS mängida oma parimate päevade tasemel ja lõpuks ometi suudab paremkaitse natukenegi pidada. Lichsteiner näib olevat lõplikult süvapingile mängitud.
        * Douglas Costa. Paberil statistiliselt on ta küll siiani sisuliselt nulli peal, kuid brassi liikumine ja teravuse loomine on äärmiselt sümpaatne olnud. 40 milli hinnalipiku väärimiseks võiks nüüd ka väravad ja söödud tulla, aga mees liigub õiges suunas.
        * Mandzukic-Cuadrado. Võis justkui eeldada, et mõlemad mehed vajuvad tänavu pingile, kuid reaalsuses on tegemas väga seksikat hooaega. Kahtlustan, et Interi mängus nähtud (üsna edutu) taktika, kus peamiselt mängiti pall paremale äärele Cuadradole, kes selle Mandzukicile tsenderdas on lahendus, mida näeme ka CLi suurtest mängudes. Kummaliselt peatamatu liikumine.

        Negatiivne
        * Vigastused. Noh, perse, veitsa hakkavad koppa ette viskama.
        * Dybala alavorm. Kurat seda teab, mis asja taga on, aga Max on öelnud et argentinlane päris 100% vormis pole ja seda on näha ka platsil (kuigi viimasel ajal on ta pigem vahetusest mängudes käinud). Hirmsasti läheks vaja tagasi seda hooaja esimese kuu Dybalat.
        * Sandro alavorm. Eelmisel aastal oli brass alati täiesti tipptasemel. Sel aastal pole sisuliselt väga vahet, kas vasakkaitses on Asamoah või tema. Ja seda mitte seetõttu, et Ghanalane jube hea oleks. Pigem on Sandro kuidagi liimist lahti, ei suuda väga teravust tekitada ja kaitseski laseb rohkem paska läbi kui eelnevalt. Temagi puhul sama keiss. Oleks tore see päris Sandro tagasi saada.
        * Marchisio...eem...alavorm? Kaua me teda nüüd tagasi ootama? 1,5 aastat? Kurb. Aga paistab, et seda kunagist Marchisiot ei pruugigi enam tagasi tulla. Lihtsalt vigastused ja vanus näivat olevat teinud oma töö.

        Selle aastanumbri sees madistatakse veel Genoa, Roma ja Veronaga. Loodetavasti nullihoidmise tava jätkub.

        Kommentaar


          Matuidi sai oma esimese värava Juventuse särgis kirja
          Fino alla fine FORZA JUVE

          Kommentaar


            Juve pink näitas oma võimu, kui Coppa 1/8-finaalis tõmmati Genoale kott pähe koosseisus: Szczesny; Lichtsteiner, Rugani, Barzagli, Asamoah; Marchisio, Bentancur; Bernardeschi, Dybala, Douglas Costa.

            Praktiliselt on see momendil täies ulatuses B-koosseis (maitse asi kas Dybala ja Costa asemel peaks olema Higuain ja Mandžukic). Okei Sturaro on pingil päris rooste läinud ja Licht pole enam see Licht, aga ilmselt suudaks see koosseis ikkagi vähemalt eurokohtade pärast heidelda.

            Mitte et ka Genoa täna parimas koosseisus oleks olnud, aga Juve oli igati tasemel ja kolme päeva pärast Roma vastu võime vabalt näha kasvõi 11 muudatust.

            Kommentaar


              Genoal olid kõik mehed varumehed btw, Romal samuti kõik B mehed, ndv lähevad Juvel ja Romal mõlemal põhikoosseis peale. Tuleb üks korralik pingeline andmine, mida keegi kaotada ei taha.

              Kommentaar


                Algselt postitas Jr Vaata postitust
                Genoal olid kõik mehed varumehed btw, Romal samuti kõik B mehed, ndv lähevad Juvel ja Romal mõlemal põhikoosseis peale. Tuleb üks korralik pingeline andmine, mida keegi kaotada ei taha.
                Romal ja Juvel on päris mitme mängija osas väge keeruline öelda, et kas on A või B vend. Aga selge on see, et laupäeval alustavad 95% need kes eile ei alustanud.

                Kommentaar


                  Lisatud failid

                  Kommentaar


                    Ega see 2-0 löömine, et lõpus lebom oleks, ongi mõttetu. Uskumatuid apsakaid tehakse kaitses ikka.

                    Vähemalt võit tuli.
                    Instagram

                    Twitter

                    Eesti Lokomotiv Moskva fännid

                    telekavaataja.blogabet.com

                    Kommentaar



                      Juventuse uuel staadionil mängud Romaga...
                      Juve 3-0 Roma
                      Juve 4-0 Roma
                      Juve 4-1 Roma
                      Juve 3-0 Roma
                      Juve 3-2 Roma
                      Juve 1-0 Roma
                      ...sai kenasti jätku
                      Juve 1-0 Roma

                      Mäng iseenesest oli muidugi müstika ja täiesti arusaamatu kuidas kõikide nende võimaluste pealt (ning kahe tiimi peale 33 pealelöögi pealt) ainult üks värav tuli. Aga ega need mängud Romaga pole kunagi loogilised.

                      Šešni. Kui mul pikalt olid reservatsioonid, kas poolakas on piisav mees Buffoni mantlipärijaks, siis viimaste mängude ja eriti tänase puhul võib vist esikindad tulevikus minu poolest talle jätta küll. Supersooritus läbi mängu, mis tipnes viimase minuti 1-1 tõrjega. Romal pole muidugi põhjust meest taga nutta, sest Allisson oli täna vähemalt sama hea.
                      Barzagli. Klassikaline Barzalgi paremkaitses- rünnakul täiesti null, samas suutis omal äärel täiesti nullida Perrotti, keda nagu polnukski platsil olnud. Sisuliselt toimus mõlema meeskonna ründetegevus kas keskelt või vasakult äärelt ja vaevalt Andrealt rohkemat oodatigi.
                      Benatia. Tsementeerib oma staatust viimaste nädalate MVPna. Kaitses küll väristas rohkem kui viimastes mängudes, mõnes kohas mõtles ilmselgelt üle kuid võiduvärav on võiduvärav.
                      Chiellini. Klassikaline suure mängu Giorgio. Oli hooti igal pool, kuid hooti üritas ka üle. Aga siiski nullimängus ja löödud väravas oli suur roll ka temal.
                      Sandro. Vahelduseks väga korralik mäng. Tõusis ja lõi olukordi ning möllas kaitses. Avaveerandil oli korraks Shaawaga hädas, kuid peagi lülitas ta mängust välja. Viimasel 10 minutil näis mehe kumm olevat küll (arusaadavalt) tühi, aga samas päris ära ei kukkunud.
                      Khedira. Üsna arusaamatu mängumees. Teeb nagu platsil kõike okeilt, aga samas ikka täiesti nähtamatu. Tänagi kukkus üks supervõimalus kätte, mille suutis täiesti perse keerata. Teisalt kaitsesuunal suurt saasta läbi ei lasknud ja peab vist rahul olema.
                      Pjanic. Kolmeses poolkaitses Regista kohal mängiv Pjanic on jumal. Pole midagi öelda.
                      Matuidi. Kui üldjoontes suutsid mõlema meeskonna keskväljad üksteist üsna ära nullida, siis prantslane oli ehk väljapaistvaim (mitte küll parim) poolik platsil. Taaskord mäng, kus Blaise näiliselt vabas rollis jõudis igale poole. Oli viimane mees, kes blokeeris kaitses lööke, oli kõrgeim mees pressi tegema, esimene mees kes väravalööjat õnnitles ja samal ajal pahatihti ka kõrgeim mees vastaste kastis. Täiesti asendamatu mängumees sellistes mängudes. Sitt on muidugi see, et Matuidi sai viga ja näiliselt ootab teda küll mõnenädalane eemalolek. Õnneks suurmänge ees pole ja saakski Bentacurid ja asjad peale lasta.
                      Cuadrado. Mõneti sarnane jutt terve selle paremäärega. Barzagli-Perrotti, Khedira-Nainggolan ja Cuadrado-Kolarov suutsid kõik üksteist ründes välja lülitada. Mängu eel eeldanuks Interi mängus nähtud lahendust, kus kolumbialane otsib läbi mängu Mandzukicit, kuid reaalsuses seda väga palju näha ei saanud. Kuid üldiselt oli kenasti mängus, tegi tööd, lõi olukordi ja taas ei nuriseks.
                      Mandzukic. Ilmselgelt näis tiimil olevat plaan mängu ehitada Mandzukici füüsilise ülemvõimu peale, sest Florenzist temale vastast polnud. Šešni pikad pallid läksid sinna suunas ja muidu ka suunati sinna kõrgeid palle üsna palju. Ideaalselt asi ei toiminud, aga oli taaskord korralik tööpäev. Topeltrespekt, et mees üleüldse lõpuni suutis vastu pidada. Viimased 15 minutit tundusid küll puhtalt aurude pealt minevat ja pigem jättis horvaat mulje, et kukub kohe kokku.
                      Higuain. Kurat, sellisel tasemel vend peaks mõne sellise olukorra ära lahendama nagu täna tuli. Mõne meetri pealt ülelöögid, valesse tsooni söödud vastaste kastis jne. Viimase pooltunni ootasin tema kohale Dybalat, aga miskipärast Allegri seda lüket ei teinud.

                      Bernardeschi ja Marchisio. Tublid. Vist. Raske öelda, kui peatreener jätab vahetused taaskord nii viimasele minutile ja miskipärast ei julge aurude peal laskvaid mehi välja võtta. Aga võit on võit.

                      Allegri. Suurte mängude boss, pole midagi öelda. Taktikaliselt läks mäng täpselt nii nagu Allegri masterplaan oli ja järjekordne nullimäng on tõsiasi. 4-3-3 lippab korralikult ja nüüd oleks vaja ainult Dybalale roll leida. Siis võiks juba Scudettoplaadi peale panna ning CLis järjekordsest finaalilutist unistama hakata.

                      Edasi läheb graafik päris lihtsaks. Järgnevas viies liigamängus on tugevaimaks vastaseks 12. kohal olev Chievo ning võiks olla ideaalne koht, kus Napoli liidrikoht tõsise surve alla panna (kuigi, okei, Napoli vastased on samal perioodil sisuliselt sama pasad).

                      PS. Maasektorist tervised ka peakontorisse. Ilgelt oleks tahtnud sellel mängul kohal olla.

                      Kommentaar


                        Homme hilisõhtul tulemas mäng Veronaga, mis paberil näib lihtne. Hellas siiski tabelis eelviimane ja tänavu päris hädine välja näinud. Kuid vaadates ajalugu, siis Veronaga on võõrsil oldud alati hädas olenemata kodutiimi tabelikohast. Viimasest kolmest külastusest on kokku teenitud vaid kaks punkti ja hirmsasti läheks homme kolme punkti vaja.


                        Lühikokkuvõte Allegri pressikonverentsist:
                        * Buffon (ikka veel) katki ja Šešni alustab
                        * MDS katki ja paremkaitses näeb eeldatavasti Lichtsteinerit.
                        * Barzagli puhkab ja kaks tükki kolmikust Rugani-Benatia-Chiellini alustab, samuti lahtine veel vasakkaitses alustaja.
                        * Keskväljal Pjanic kindlasti katki ja Matuidi ka paar trenni vahele jätnud, kuid võib homseks mänguvalmis saada. Üldiselt Allegri kiitis kolmemehelist poolkaitset, mis erinevates kooslustes suutnud värava puutumatuna hoida. Homme võib siiski vahelduseks 4-2-3-1 formatsioon tulla, aga igaljuhul on nii Bentancuril ja/või Marchisiol lootust alustada.
                        * Ründesuunal on puudu ainsana Cuadrado ja kindlasti alustab Dybala. Muus osas näeb homme. Dybalat jauras ka pikemalt, et noore mehe hetkeline mõõn on sellises vanuses arusaadav ja vaikselt on trennidega Dybala oma vormi tagasi saamas ja üleüldse võiks ajakirjandus asja tsillimalt võtta.
                        * Küsimusele "Kas Pjaca läheb laenule" oli küll üsna keerutav vastus, kuid üldjoontes võib välja lugeda, et läheb. Peale üheksat kuud eemalolekut on noormehel ilmselgelt mänguaega vaja ja juventuses on see hetkel keeruline.

                        Ja ega muud väga polnud. Ajakirjandus jahub viimase nädala Emre Canist ja võimalusest, et sakslane üritatakse juba jaanuaris ära tuua. Tundub äärmiselt ebaloogiline arvestades senist Beppe ajalugu, kui loodetavasti suudetakse ta suvel tasuta ära tuua. Kiidaks heaks.

                        Kommentaar


                          Huvitav, millal Dybala viimati paremaga skooris?
                          Elu on lühike, pidu on pikk.

                          Kommentaar


                            Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                            Huvitav, millal Dybala viimati paremaga skooris?
                            Raske öelda, et millal see viimati juhtus, aga väga palju seda varasema 58 löödud värava puhul juhtunud pole.

                            "Paulo Dybala scored 2 right-footed goals tonight, as many as he had netted before in his whole Serie A career."

                            Kommentaar


                              Avapoolaja 4-3-3 täitsa meeldis, see on juba päris kenasti sisse drillitud ja kokku mängitud. Sel formatsioonil peaks olema tugev potentsiaal, kuid sel on ka üks selge miinus - Dybalale ei leidu päris sobivat positsiooni. Argentiinlane näitas teisel poolajal 4-2-3-1 ründaja all mängides, et see pole sugugi väike puudujääk.

                              Kommentaar




                                Kahe väga erineva poolajaga mäng. Esimesel poolajal mängiti 4-3-3 ja mäng oli tuim, kuid samas kindlalt Juventuse käes. Teiseks poolajaks lülituti 4-2-3-1 peale, millega sai koheselt Verona rohkem mängu, kuid suudeti ise kaks ära lüüa. Võta nüüd kinni, mis see parem lahendus on (ma olen siiski kolmemehelise poolkaitse poolt)

                                Postiivne
                                * Dybala 4-2-3-1 taktikas. Dybala on parimas vormis. Liikus pallile madalale vastu, vedas seda kõrgemale ja oli kastis olukordi lahendamas. Tuli hooaja alguse Paolo meelde küll.
                                * Khedira. Nii esimese kui ka teise värava puhul sai kirja nö hokisöödu ehk andis otsustava söödu kaitseliini taha. Ja ega muus osas ka ei saa kurta. Võibolla võib tema ja Matuidi otsa vaadata teise poolaja kerges kollapsis, kui keskelt läbi tuldi, aga pigem läheb see terve meeskonna kaela. Ja lisaks ei teinud sakslane sama suurt saasta nagu Matuidi, kes palli Verona väravaolukorras lihtsalt ära kinkis.
                                * Sandro. Hakkab vaikselt, aga kindlalt tagasi tulema. Tänagi võinuks väravasöödu või paar kirja saada, kui ründajad (khmm, Higuain) oleks olukordi paremini lahendanud ja ega tema äärelt suurt midagi läbi ei tulnud.
                                * Bernardeschi. On viimastes mängudes piisavalt hea välja näinud, et oleks aeg leida talle koht algkoossiesus.

                                Ei oska seisukohta võtta
                                * Higuain. Taaskord mäng, kus mees jooksis ja lõi olukordi ja võinuks vabalt kübara kirja saada. Sellesplaanis positiivne ja üks paremaid mehi platsil. Teisalt jäi taaskord nullile ja raiskas. Ja eks Pipita on läbi hooaja selline olnud. Ühel hetkel võiks nüüd need väravad ka tulla.

                                Negatiivne
                                * Dybala 4-3-3 taktikas. Argentinlane ei tahtnud kuidagi äärel olla (iseasi, kas seda talt nõuti) ja pigem üritas olla üheaegselt igalpool. Sellega jäi meeskonna parem tiib täiesti tühjaks, ta ise ei jõudnud pea üldse kasti ja ka Mandzukici roll oli täiesti null, sest keegi temale tsenderdusi teiselt äärelt ei pannud.
                                * Mandzukic. Noh, okei, parem polnud Cuadradot, kes teda toitnuks, aga nii nähtamatut mängu horvaadilt ei mäletagi. Korra sai kastis peaga löögile ja sellega vist tema terve mängu panus piirdus. Täiesti kohutav mäng mehe enda skaalal. -e- Allegri raputas ka mehele tuhka pähe, et kui mäng ja seis tunduvad olevat "lihtsad", siis horvaat lihtsalt ei ürita nii palju kui pinevates mängudes. Tundub üsna reaalne.
                                * Bentancur. Pjanici saabastesse astumine on muidugi tänamatu ülesanne, aga oli täna eriti ettevaatlik. Üritas mängida kõige loogilisemaid-lihtsamaid sööte, mis kuidagi mängu ei avanud (pigem vastupidi) ja paar korda hoidis palli üle ning kaotas selle ohtlikult. On küll noor poiss, aga sellised esitused on lubamatud.

                                Üldjoontes seis siiski ilus. Napoli kahekesi on (oodatult) eest mindud ja nagu Allegri üsna kohutava hooaja alguse ajal lubas- alates novembrist on platsil hoopis teine Juventus. Max teab, millest räägib.

                                Järgmisena kolmapäeval karikamäng Torinoga ning siis sõidetakse Cagliarile külla.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X