320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Halb ründaja Vaata postitust
    Mida see Cacciatore tegi?
    Käerauažest kohtunikule.

    Kommentaar




      Detsembris näidatud särts on tiimil kuhugi kadunud ja nüüd on tulnud kolm eriti tuima võitu järjest (1:0 vs Cagliari, 1:0 vs Genoa ja 2:0 vs üheksa-meheline Chievo). Muidu polekski nagu häda, aga veebruaris läheb graafik raskemaks ja tuleb Meistrite Liiga ning selleks ajaks peaks mängu uuesti üles leidma. Selliste viimaste mängude mängupildiga poleks suurtes matšides midagi teha.

      Positiivne.
      * Võit on võit.
      * Chievo mängijate idiootsus, mis sisuliselt lihtsalt punktid Juventusele ära kinkis. Esimese poolaja Bastieni käitumine tundus juba nii idiootne, et selle ületamine tundus keeruline. Mees teeb vea, saab kollase ja kaks minutit hiljem lihtsalt sikutab möödamineva Asamoahi särki nii, et sealt antakse alati Itaalias taktikalise vea kollane ära. Idiootne. Aga Cacciatore äraflippimine oli mingi täiesti omaette tase. Mees daivib. Jääb maha lebama. Okei, rullub maas. Kohtunik suunab mehe joone taha, Cacciatore ei taha minna ning flipib täiesti ära. Möliseb räigelt ja kohtunik on veel tšill. Siis käerauamärgid äraminnes ja veel joone taga teeb sama asja ka fännidele. Ulmevend. Respekt kohtunikule, et sealt punase ära andis. Loodetavasti on liigal piisavalt mune, et sealt ka mängukeeld väänata. Kuskil on mingitel asjadel piir ka.
      (kuigi, jah, iseküsimus, et nahui see kohtunik mehe joone taha saatis, kui arste platsil ei käinud. on seal mingi reeglistik, et millal saadetakse platsil aelenud vend joone taha ja millal mitte?)
      * Higuain skooris. Äkki sai püssi nüüd peale...eem...700 kuiva mänguminutit paukuma. Oleks aeg.
      * Pjanic. Üks väheseid mängijaid, kes mängust-mängu teeb oma ära. Tänagi täiesti geniaalne eeltöö Khedira väravale, mis oli Pirlo paremate päevadel tasemel läbisööt.
      * Douglas Costa. Alati olnud silmapaistev mängija, kuid viimases neljas mängus on nüüd ka kas sööt või värav kirja läinud ja mõneti sellega ka meeskonda vedanud. Kui miskipärast ootaks veel enamat ja ega tal mingi ideaalselt koostööd nt Higuainiga platsil pole.
      * Kaitse. Okei, täna sai enamiku mängust enamuses olla, aga viimases 13 mängus on värav sisse lastud ühes. ÜHES! Ja seegi mingi Cacerese täielik imelöök. Võib julgelt öelda, et 4-3-3 peale minekust alates on Juventusel Euroopa parim kaitse. Eriti kiidaks just Benatiat ja Šešnit, kes on antud pika seerias siiani põhirollis olnud.

      Negatiivne.
      * Cuadrado. Polnud küll mängus, aga väidetavalt on poisiga asjad pahasti. Alates septembrist on mingi vigastus küljes olnud ja nüüd tundub, et läheb siiki oppi vaja. Halb stsenaarium, ehk opp, tähendaks umbes kahe kuni kolmekuulist eemalejäämist. See oleks okei, kui Dybala oleks terve ja Pjaca pingilt võtta. Aga Dybalagi on vähemalt kuu eemal ja Pjaca on Saksamaal laenul (kus ta esimese väravagi kirja saanud). Ühesõnaga on megasügav ründeliin muutunud ühtäkki õhukeseks ja väidetavalt vaadataks juba turul ringi, et Juanile asendaja leida. JAANUARI PAANIKAHANGE FTW! (ideaalis võiks see Pjaca lihtsalt koju tagasi tulla, aga päris nii need asjad vist ei käi)
      * Mängupilt. No on viimases neljas mängus olnud perses, pole muud öelda. Ka tänane mäng oli selline jube puine ja raske. Isegi ühemehelises enamuses. Ja kahemehelises. Midagi on valesti, aga raske on aru saada, et mis. Üldiselt on ju Costa-Mandzu-Bernardeschi kõik eraldivõttes väga head mängijad, et platsil selline korralik keemia puudub. Lisaks muidugi see Higuaini järjepidev nähtamatu mäng. Loodetavasti leitakse peagi mingis koosluses ründemäng üles, sest kaua sa ikka neid 1:0 võite võtad ja lähiaja peab ju ilma Dybalata hakkama saama.

      Nipet-näpet võiks nuriseda veel, aga jätab need esimese punktikao korraks. Enne Tottenhamiga kohtumist on ees karikamäng Atalantaga ja koduliiga madistamised Sassuolo-Fiorentinaga.

      Kommentaar


        Ühel onul on täna juubel ka.

        Elu on lühike, pidu on pikk.

        Kommentaar


          Algselt postitas eika Vaata postitust
          Ühesõnaga on megasügav ründeliin muutunud ühtäkki õhukeseks ja väidetavalt vaadataks juba turul ringi, et Juanile asendaja leida. JAANUARI PAANIKAHANGE FTW! (ideaalis võiks see Pjaca lihtsalt koju tagasi tulla, aga päris nii need asjad vist ei käi)
          Tooge Verdi ära, ise julgeks väita, et tema mitmekülgsus (suudab mängida nii äärel kui nr 10na) tuleks kindasti kasuks + mõlemajalgsus ja tapvad standardid.
          Elu on lühike, pidu on pikk.

          Kommentaar


            Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
            Tooge Verdi ära, ise julgeks väita, et tema mitmekülgsus (suudab mängida nii äärel kui nr 10na) tuleks kindasti kasuks + mõlemajalgsus ja tapvad standardid.
            Selle sama Verdi, kes saatis Napoli nahui kuna arvas, et Bolognas on tal parem areneda ja läheb siis Juvesse?

            Kommentaar


              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
              Selle sama Verdi, kes saatis Napoli nahui kuna arvas, et Bolognas on tal parem areneda ja läheb siis Juvesse?
              Seesama jah. Kui su jutt tõele vastab, siis on küll kurb, et 25a mängija nii madalalt lendab.
              Elu on lühike, pidu on pikk.

              Kommentaar


                Loogiline, et Bolognas on parem areneda.
                Napolis oleks täielik pingipoiss ju.

                Kommentaar


                  Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                  Selle sama Verdi, kes saatis Napoli nahui kuna arvas, et Bolognas on tal parem areneda ja läheb siis Juvesse?
                  Algselt postitas GoldenEagle Vaata postitust
                  Seesama jah. Kui su jutt tõele vastab, siis on küll kurb, et 25a mängija nii madalalt lendab.
                  Nonoh, siin küll ei saa mängijat süüdistada. Tonelli oli Empolis totaalne täkk-kaitsja, julgeks öelda et parem kui Rugani, ja on nüüd pooleteist aasta jooksul saanud kirja kolm liigamängu. Kolm! Maksimovic oli (minu meelest küll ülehinnatud) tippkaitsja, kelle eest pandi lauale (väidetavalt) 25 miljonit. Mees sai pooleteist hooajaga kirja 8 liigamängu ja saadeti nüüd Moskvasse asumisele. Ja asi pole ainult kaistjates. Pavoletti osteti 18 miljoniga, sai poole hooaja kirjaga alla 200 mänguminuti ja saadeti Cagliarisse laenule ära. Sama keiss juhtus näiteks Valdifiorgia, kes oli Empolis liiga parimaid registasid, jõudis ka koondise piirimaile ja prügipealinna kolides oli sisuliselt terve hooaja pingil. Napoli (loe: Sarri) pole seni näidanud mingitki roteerimise tahet, vaata kasvõi kui olematult Rogile ja Ounasele minuteid tilgutatakse. Olge ausad. Kui te oleksite Verdi olukorras, kas te pakiksite kotid ja läheksite esimesele Napoli rongile või mõtleksite vägaväga tõsiselt.

                  Kommentaar


                    Lisaks. Cuadrado läkski opile ja on kuni kaks kuud eemal. Kuid Allegri ütles eilse pressikal, et jaanuaris kedagi juurde ei tooda ja saadakse vabalt omade jõududega hakkama. Mis on vast parem lahendus, kui mingi paanikaostu tegemine. Täna õhtul on ka esimene Coppa poolfinaalmäng, kui sõidetakse Bergamosse küll Atalantale. Eeldadada võib, et näeb üle pika aja alustamas nii Bernardeschit, Bentancuri kui ka Ruganit. Ülejäänud tiim on juba lahtisem.

                    Kommentaar


                      Algselt postitas eika Vaata postitust
                      Täna õhtul on ka esimene Coppa poolfinaalmäng, kui sõidetakse Bergamosse küll Atalantale. Eeldadada võib, et näeb üle pika aja alustamas nii Bernardeschit, Bentancuri kui ka Ruganit. Ülejäänud tiim on juba lahtisem.
                      Või siis mitte.



                      Natuke arusaamatuks jääb tõesti, kui sisuliselt põhisatsiga jälle peale minnakse. Tänasest mängust alates tuleb 9 mängu 35 päeva jooksul, kus ainsaks lihtsaks mänguks võib lugeda Sassuolo kodus. Lisaks Atalanta x3, Spurs x2 ning Lazio, Torino ja Viola kõik võõrsil.

                      Kommentaar


                        Üleminekeaknas midagi suurt ei tehtud, aga väiksemaid liigutusi tehti viimastel päevadel küll. Näiteks toodi PSV noortest ära Leandro Fernandesi nimeline poolkaitsja. 18-aastane hollandlane on mänginud erinevates noortekoondistes ja väidetavalt päris talendikas toorik. Eks aeg näitab, kas noormehes on taset või mitte. Neid igasuguseid "ägedaid" Buoysid ja Appelteid ennegi Primaveras nähtud.

                        Rohkem on tegeletud müügisuunal. Atalantas süvapingil jäänud Orsolini uus koduklubi järgmiseks 1,5 aastaks on Bologna. Peale laenu on Bolognal võimalus ääreründaja välja osta ja Juventusel on samas ka kohene vastu-ostuklausel. Mingi talenti näib noormehel olevat, aga 21-aastaselt peaks vaikselt juba tegusi tegema. Lisaks müüdi seni SPALis mänginud vasakkaistja Mattiello 5 miljoniga Atalantasse, 17-aastane noortalendist poolkaistja Fabrizio Cagiara liitus 2 miljoni eest Cagliariga ja seni pikalt Sassuolos laenul olnud Lirola osteti rohemustade poolt 7 miljoniga välja. Kuigi ametlikes dokumentides pole sõnagi tagasiostuklauslitest, siis väidetavalt (kui uskuda Juventusele lähedal olevaid ajakirjanikke) on iga diili puhul mingi kokkulepe olemas. Nagu olevat ka keiss suvel Cagliarisse müüdud Romaganga ja mingite noortega veel. Ehk justkui varasem co-ownership on lihtsalt väljavahetatud ostuklauslitega. Tundub igati loogiline.

                        Kommentaar


                          Oi blinn, Höwedesega ikka päris kehvad lood vist, et temaga ei arvestata CLi knockout mängudest. Lichtsteiner tagasi koosseisus.

                          Ela ja tunne, et elad
                          see on kõige lihtsam
                          filosoofia, mis toimib
                          sule silmad ära vaata
                          tagasi, hinga sügavalt ja
                          hüppa üle iseenda varju
                          tule koos minuga.

                          Kommentaar


                            Seis umbes kuu tagasi:
                            Meeskonnal on peale Pjaca naasmist 7 ründavat mängijat, kuidas neile üleüldse mänguaega leida?

                            Seis täna:
                            Pjala. Laenul Schalkes.
                            Cuadrado. Eemal ca 30-60 päeva.
                            Dybala. Eemal ca 10 päeva (ehk nippa-nappa võib Tottenhami mänguks terve olla).
                            Bernardeschi. Sai viimases mängus paugu vastu põlve, on treeninud tiimist eraldi ja pigem Sassuolo vastu ei mängi.
                            Douglas Costa. Sai viimases mängus paugu vastu säärt, on treeninud tiimist eraldi ja pigem Sassuolo vastu ei mängi.

                            Ehk siis hetkel on täiesti terveid ründemängijaid kaks. Mandzukic ja Higuain. Kes samas seni niigi enim mänguminuteid mänginud Juventuse mängijad (sealjuures on Pipita numbrid teist aastat järjest müstilised, sest ka tänavu on argentinlane mänginud juba üle 400 minuti rohkem kui tabeli teine mees) ja kes mõlemad vajaks hirmsasti enne Spursi mängu puhkust. Eks näis, mis saab. Eeldatavasti näeb Sassuolo vastu ründekolmikus Sandrot (positiivne stsenaarium) või Sturaro (negatiivne stsenaarium), kui just mingi 4-3-1-2 peale ei minda ning Fiorentina vastu üritatakse Berna või Costa terveks lappida. Keeruline värk igatepidi.

                            Kommentaar


                              Berna lapiti siis kokku, kuid Costa eemal. Pingilt vaid üks ründava orientatsiooniga Primavera-poiss võtta.
                              Elu on lühike, pidu on pikk.

                              Kommentaar


                                Naljakas, et Berna peale lasti, sest Allegri terve nädala toonitas, et poolvigast meest tegelikult ei tahaks platsile lasta. Küllap tabeliseis kohustab riske võtma. Tegelikult Bernardeschi muidugi väärib võimalust, sest seni on noormees startinud vaid neljas liigamängus, kuid teinud nendes saldo 3 väravat ja 1 väravasööt. Lisaks sai soojendusel viga Barzagli, kelle asemel alustab Rugani.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X