320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Che pensa delle decisioni arbitrali?

    Sarri:
    "In Italia ci sarebbero stati due rigori per noi, su Ronaldo e su Dybala. In Europa c'è un metro diverso e dobbiamo adeguarci".

    Ehk eesti keeles :

    " Mida te arvate kohtuniku otsustest? "

    Sarriball : " Itaalias oleks saanud 2 penaltit, Ronaldo ja Dybala olukordadest. Euroopas on penaltimõõdik teistsugune ja me peame harjuma sellega "



    Kommentaar


      Keegi võiks selle Rudi Garcia aastaid tagasi laineid löönud kitarripala video ka siia postitada (ise ei leidnud).

      Kommentaar


        Algselt postitas Balian47 Vaata postitust
        Keegi võiks selle Rudi Garcia aastaid tagasi laineid löönud kitarripala video ka siia postitada (ise ei leidnud).
        See või?

        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

        Kommentaar


          Just, just. Kultuskangelase Counti lemmikvideo kunagi.

          Kommentaar


            Ei tea, kas kiiresti annaks selle Sarri-Allegri vahetuse ära timmida hooaja lõpuni?

            Kommentaar


              Nüüd asi ametlik. Juventus-Inter toimub kinniste uste taga. Klubi kodulehel veel selline lause ka, mida iganes see täpsemalt tähendab siis:

              Without prejudice to the validity of the provisions governing the purchase of tickets, the Club - considering the peculiarity of the national situation – is evaluating initiatives in favour of purchasers.

              Kommentaar


                Eks kahjuks oli ka üsna vähe loota, et olukord nüüd hoobilt paraneb ja mängud ikka avatud väravatega peetud saaks.
                May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

                Kommentaar


                  Ja saaga ei lõppe. Juve-Interi mäng lükati 13.mai peale.

                  Kommentaar


                    Täiesti lamp.

                    Kommentaar


                      Monokulmvärd ja ta blond sõbranna Pavel mõtlesid geniaalse plaani välja. Seda oli näha juba kohe koroona puhkemisel, et midagi on toimumas, sest Milan ja Inter hakkasid publikule raha tagasi jagama , aga mida tegi Rubentus
                      ( Rubare : varastama)

                      Juve omanike prügilehed andsid teada, et pileteid ei hüvitata!

                      Tuli Lyon, said tala võõrsil, Ligue1 7nda satsi käest, ees ootab Interi mäng. Hooaja üks tähtsaim vastasseis, eriti veel nüüd , kui mõlemad on tipus võitlemas.

                      FIGC on ikka special organisatsioon. Tahaks näha, mis juhtub tuleva ndv mängudega?? Esiteks juba praegu saab lugeda koomilisest plaanist lasta Rube Coppa karikamängule vs Milan tema enda Toriino publik ( Milani fännid keelatud!!) Ja siis tulevad liigamängud, kus Inter üllatus üllatus mängib kodus (ilma publikuta 99%) ja Rube mugavalt võõrsil. Loogiline oleks need mängud ka ära jätta, aga umbes nd keskel kuuleme FIGCi mehikestelt umbes selliseid lauseid : " Rohkem ei saa mänge ära jätta, peame mängima ilma publikuta, et mitte lasta mängudel kuhjuda veel rohkem enne tähtsat EMi"

                      Krdi rotikari.

                      Kommentaar


                        See otsus päästis mulle 250 eurot Piletiomanikuna väga keeruline millegi üle kurta praegu. Loodetavasti 2 kuu pärast Itaalias olukord rahunenud ja saab kevadist Torinot nautima minna.

                        Kommentaar


                          Ka Milaniga mäng lükkub edasi.

                          Kahju on fännidest kes eriti just mujalt maailmast sinna lennanud ja oma kogutud rahast ilma jäävad (mis võivad ulatuda tuhendeni või rohkemgi).

                          Meedia andmetel Juventus pileteid ei tagasta. Isegi kui tagastab siis lennupiletid jne ikkagi.

                          Pole see koroonaviirus nüüd teab mis asi, et sellist kaost teha vaja.

                          Kas tõesti isegi tühja staadioniga ära ei saa teha? Et siis mäng jääb ära kuna 22 + kohtunik ja platsiäärsed tegelased võivad nakatunud olla aga samalajal Ronaldo käib rahulikult Hispaanias El Clasicot vaatamas?

                          Jätame terve struktuuri (fännid, rahad, palgad, turundus, ülekanded) kõrvale siis siinkohal tekib vägasuur küsimus minu silmis. Nimelt itaalia klubide mängumeeste vorm, eelkõige meistriteliigas kus mängib ka Juventus. Hetkel on jäänud 2 mängu ära, kui järgmine samuti siis juba 2 nädalat phmst mänguajata. Variante on kaks, meeskonnad eelkõige UCLi eel saavad korralikult puhata ja see annab neile võrreldes teiste klubidega eelise, teine variant on, et just rikub mängumeeste vormi ja taset ning Juventus näiteks võib juba Lyoni vastu kohvrid pakkida. Ja mänge ei saa ka lõpmatuseni lükkata, nagu Jr mainis, suvine EM, kevadine koondisepaus ja ega see viirus nüüd nädalaga lõppe. Ehk suveks vaibub.

                          EDIT: Värske Itaalia valitsuse otsuse kohaselt toimuvad kõik spordisündmused 3. aprillini suletud uste taga ehk pealtvaatajateta (postimees)
                          Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt

                          Kommentaar


                            Arusaamatu, miks ei mängita kõiki mänge nii nagu kahte matši Interi vastu. Mõned tähelepanekud.

                            * Bentancurilt Juventuse karjääri üks parimaid mänge. Tegi kõike seda, mida Pjanic viimasel ajal pole suutnud teha. Kiire ja loogiline palliliigutamine, mistap sööduvurr töötas päris kenasti. Sümpaatne oli ka mehe töö kaitses.

                            * Ramsey MoM. Waleslane on keskväljakolmikus mezzalana väga sümpaatne. Eriti rünnakul. Teeb pallita tööd, otsib vabu tsoone ja loomulikult oskab väga õigeaegselt vastase kasti jookse teha. Eeldatavasti murdis end lõplikult Juventuse põhimeheks.

                            * Kõrge press tappis Interi totaalselt. Ühes küljest tundus Interi poolkaitsjatel olevat üsna pask päev, aga teisalt oli suur roll ka Juventuse heal pressil, mistõttu vastase ründajad palli sisuliselt ei saanudki. Dybala tegi 24 minutiga rohkem õnnestunud sööte (24), kui Martinez-Lukaku-Sanchez kombo kokku 180 minutiga (20). Ilmestab mängu väga kenasti. Eraldi peab muidugi patsu lööma de Ligtile, kes on kõrgete pallide klaarimises viimasel ajal suurepärane.

                            * Cuadradot kiidaks ka eraldi. Üle pika aja mäng, kus pall ei jäänud kolumbialase jalale toppama ning düüd ei võtnud idiootselt rünnakute tempot maha. Sellise Cuadrado võib julgelt platsile panna.

                            Aga eks näis, kas ja millal edasi mängitakse. Meistrite Liigaga on seis enne teist mängu üsna perses, aga koduses liigas annaks sellise mängu põhjal tegusid teha küll.

                            Kommentaar


                              Jap, Bentancur oli muljetavaldavalt hea eile. Kui tavaliselt kipub väristama, eriti kui vaja surve alt see sööt teha, siis eile mängid väga enesekindlalt. Ma kiidaks ka Matuidit, kes nagu alati töötas nii kaitses kui ka ründes. Olen siiani seisukohal, et teda oleks pidanud Rabiot asemel mängitama Lyoni vastu esimeses mängus. Murelikuks teeb Higuaini jätkuv põud. Ta pole vist juba kaks kuud väravat kirja saanud.
                              Fino alla fine FORZA JUVE

                              Kommentaar


                                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                                Kommentaar

                                Working...
                                X