320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

    Algselt postitas eston#21


    seltsimees biaconera, esimese foorumipäeva rekord on vist ksukil 30 postituse kanti. äkki üritad ületada??
    Ma ei ole seltsimees, kuna ma olen tüdruk .Ja rekordit ma siiski ei püüdnud...

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

      Algselt postitas eston#21


      kas rK jüudis lugeda??
      muide ööpäeva loetakse soccerneti foorumis vist liitumiskellaajast. nii et prousel valgemustal on veel homme aega küll ja küll.

      edit - soolised korrektuurid(kui ma nüüd isiku profiilis antud ülivähesest informatsioonist õigesti aru sain
      Saite küll õigesti aru

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

        Algselt postitas Bianconera

        Ma ei ole seltsimees, kuna ma olen tüdruk .Ja rekordit ma siiski ei püüdnud...
        nõukogudemaal olid ka naised seltsimehed.. igatahes on sul 4 tundi aega veel

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

          Juventus läheb oma parima koosseisuga Milanile vastu
          Gianluigi Buffon
          Fabio Cannavaro
          Lilian Thuram
          G. Zambrotta
          Jonathan Zebina
          M. Camoranesi
          Manuele Blasi
          F. Emerson
          Pavel Nedved
          A. Del Piero
          Z. Ibrahimovic

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

            Ise küll mängu ei näind, ent loetu põhjal oskan vaid öelda - Milan kontrollis mängu, surus kõvasti ja tekitas võimalusi, Juve oli kaitses, tõrjus ükshaaval rünnakuid ning sai lähima rivaali käest punni Et justkui ei tohiks pettunud olla, kui vaid seepärast, et mängupildilt alla jäädi, ent loeb see, kes punne korjab

            Eks need, kes mängu ise nägid, suudavad paremini kosta miskit, mitte ainult Devil :P , sealt tulev on juba etteteada

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

              Loetu põhjal ütleksin seda sama, kuid ütleksin ka, et lõpp oli parem

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                Aga mina lugesin, et:

                Juventus ja AC Milan leppisid viigiga
                18.12.2004

                Itaalia jalgpallimeistrivõistluste liidrite Torino Juventuse ja AC Milani vaheline mõõduvõtt lõppes väravateta viigiga.

                Kohtumist valitses AC Milan ning 17. minutil tabas 2004. aasta parimaks jalgpalluriks valitud Andrei Ševtšenko löödud pall ka posti.

                Juventus ohustas kogu kohtumise vältel väravat vaid ühel korral, kui poolaja vile eel avanes võimalus Gianluca Zambrottal.

                AC Milanil oli veel enne lõpuvilet suurepärane võimalus võit võtta, kuid Ševtšenkolt söödu saanud Andrea Pirlo lõi väravast mööda.

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                  nii ta oli, et milan domineeris, sai eileõhtul ise ka mängu vaadatud!:P
                  www.zargoz.com - Uued ja Outlet Dell sülearvutid väga hea hinnaga. Samuti asjalik nõu mudelite osas!

                  * Huvi korral maili argo.alaniit@gmail.com

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                    Ütleks kah paar sõna siis, samas väikese hilinemisega. Milani mäng oli sutsu masendav. Külalised olid aktiivsemad, osavamad, kiiremad ning paremad. Sellegipoolest arvan, et Cannavaro oli just see mees, kes suutis väga hästi mitmetes situatsioonides tegutseda. Viigiga võin rahule jääda, neli punkti on endiselt vahe.

                    Muide natukene teistel teemadel kah: Isiklikult käib närvidele Del Piero poolaja väljavahetamistaktika. Mitte mängija ja vahetus ei käi närvidele vaid see, et tuleks vast leida teine kapten, kelle kätte meeskonna juhtimine anda. Naljakas on vaadata, kuidas igas mängus kas siis poolajal või kuskil 60 minutil toimub vahetus ning kaptenipael rändab kellegi teise kätte.. Võimalikke variante on: Thuram, Nedved, Buffon? Aga nojah, loodame, et Alex võtab ennast kokku ja suudab midagi näidata kah. Kaua see offvorm ja niisama nillimine ikka käib. Oi-oi kui tuleb David tagasi, siis on täitsa reaalne, et Capello pooldab üldse ründepaari: Treze ja Ibrah.

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                      Njah, Del Piero kehv vorm ning mannetud mängud on olnud teemaks kogu selle hooaja, eriti on aga lärmiks läinud pärast äärmiselt mannetut mängu kogu Juve poolt Milani vastu...

                      Jätan hetkeks kõrvale fakti, et DP oli see mees, kelle tõttu ma Juvele kaasa elama üldse hakkasingi, temast sai alguse armastus Itaalia jalgpalli ning Juventuse vastu.

                      See hooaeg on olnud mannetu, 5 väravat Serie A-s ning Meistrite Liigas koll Djurgårdeni vastu, võiduvärav võõrsil Bayernile ning viigipunkt vähetähtsas kohtumises Tel-Aviviga...

                      Lisaks veel vigastused, mis meest terve hooaeg seganud on ning mängupausi sundind taluma. Ent siiski, kui tervis taas mängida on lubanud, on DP algkoosseisus. Tõsi, selle kohta on Capello saanud fännidelt kõvasti kriitikat ning saab tõenäoliselt ka edaspidi, sest ma ei usu, et Zalayeta DP koha välja vahetab...kui, siis vaid Trezeguet, ent isiklikust vaatevinklist piiludes, ei ole mul temasse väga palju usku kunagi olnud, mitte, et mees kehv oleks, vaid loovusest on justkui vajaka jäänud.

                      Räägitakse ja nõutakse isegi DP müümist...ent seda mina ei poolda. Mees on olnud maailma ekstraklassi mängija ( on seda minusilmis siiani ), ning teatud mõttes usun ma veel, et ta suudab sellelähedast taset veel kunagi näidata...selleks peab ta aga pikemat aega tervena püsima ning see juba tõenoline ei tundu. Võimalik, et mehe aeg on möödas...loodan, et ei ole. Ei oleks uskunud, et kunagi seda ütlen, kuid arvan ka mina, et kuniks vormitõusust märku ei ole, peaks algkoosseisus alustama Zalayeta, edaspidi siis Treze. Ent vorm ei tule ka pingil istudes, seega peaks talle siiski piisavalt mänguaega leida, seda vahetusest.

                      Mis puutub kaptenipaela, siis olen küll arvamusel, et pingil istuv mees ei tohiks seda kohustust täita, ent ega seda kaptenikohustust keegi väga seal endale võtta ei tahagi, loetu põhjal saab kergelt järeldada, et teised staarid eesotsas Nedvedi, Zlatani, Thurami ning Buffoniga on seisukohal, et kaptenipael on õige mehe käes ning seda muuta ei ole vaja. On kuidas on, aga kuniks mees platsil midagi näidata ei suuda, tuleks teistele ka mõelda, on ju Zalayeta korduvalt end tõestanud, et võimaluse korral suudab temagi skoori teha.

                      Ning mida arvab Del Piero ise oma mänguvormist, saate siit välja lugeda:

                      “I realise that there are always great expectations hanging over me, but I consider that to be a good thing. It means that fans and journalists think me capable of brilliant football.”

                      “I had a few slight injury worries, but nothing compared to what I had to deal with last year. This is a positive moment for myself and the whole team,” commented the Italian international. “Of course there’s always room for improvement, but I am satisfied with my progress.”

                      “I am scoring regularly and my understanding with Zlatan Ibrahimovic and Marcelo Zalayeta is just perfect. When David Trezeguet returns from his shoulder surgery, we will have an extra weapon in our armoury.”


                      Ehk on siiski veel helgemad ajad ees ?

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                        Ma polegi teda maha kandnud, loodan samuti, et just tema on see mängija, kes Old Lady mitmetele trofeedele juhatab. Väga sümpaatne ning lihtsalt liiga tegija mängija. Samuti oli nii nagu ka sul just tema, kes mind Itaalia jalgpalli juurde tõi. Esimene Del Piero särk oli samuti mul jalgpallivaldkonnas, mida selga tõmbasin. Selline Sinine Kappa... Ei väga tegija! Sellist vastukaja ootasingi..

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                          üldiselt mina ei loe küll midagi ebaõnnestunuks DP see hooaeg kogu aeg vigastades olles tagasi tulnud löönud väga olulisi väravadi väga hea ju..... ja see kaptenipaele jutt on veits mööda...... kapten on see, kes on meeskonna hing ja juhendaja......see et ta väljavahetatakse kogu aeg ei mängi mingit rolli...... mäletan Conte lõpuaastaid kui oli tema algkoosseisus oli ka kapten kui mitte siis DP.......tihti oli Conte pingil aga see ei võtnud temalt paela ära...... Kapten on riietusruumis ja väljakul .... mitte pael mängija käe peal ..... kes nüüd aru sai mis ma ütlesin
                          fc pohmell

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                            Mina sain, mina sain!

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                              põhjus miks osad fännid ning ka press teda laidab, peitub eelkõige selles, kuidas ta platsil hakkama saab. Ka mina arvan, et löödud väravate arv ei ole sugugi paha, kui ma nüüd ei eksi, siis 8st kollist vaid 1 on pendlast ?! Selles suhtes ju päris kobe, eriti arvestades fakti, et Del Piero ei olegi nagu selline ründaja, kelle põhirõhk oleks skoorimine, tema on reeglina kaaslast palliga varustanud või nii...

                              Aga kuuldavasti pannakse talle pahaks siis seda, et platsil mees ei ole piisavalt aktiivne, ei tee musta tööd, ei suuda palli hoida jne jne ...olen tänavu näinud vähe Juve mänge, liiga vähe, et ise sellist seisukohta võtta...

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                                Ise olen ikka paari kohtumist näinud. Ei saa öelda, et musta tööd ei tee. Kohati tuleb ikka väga sügavale tagasi, et palli saada. Samas oskab mees nagu Copperfieldki kaduda. Kord trikitab ja töötab nagu segane, siis on järgnevad kümme minutit peaaegu kaadrist väljas. Ma ei väidagi, et Alex poleks hea ründaja, aga aktiivsust oleks tõesti rohkem vaja.

                                Mis puutub fännidesse, siis mulle tunduvad üldse Juventuse fännid välisfoorumites suhteliselt skeptilised. Palju laimatakse, omasid peaks ikka toetama - nii heas, kui halvas.

                                Loll, kuid hea näide Totti viimasest ütlusest: Kui ma löön väravaid olen superstaar, kõik kiidavad ja ovatsioonid on laes, aga kui Romal läheb halvasti, kaotame, siis peetakse mind miljonäärist lollakaks pleiboiks. Nii ta on.. Täpselt sama probleem on ka eestlastega - väikese mööndusega loomulikult, miljonäärist jalgpallureid on käputäis.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X