320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Torino Juventus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

    Name: David TREZEGUET! Superlux tulemus! Superhea mäng ka Alexilt. Pole midagi muud öelda, kui Forza JUVE! Scudetto võidame me küll ära, pole kahtluski!

    Kommentaar


      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

      et siis mängust...MA EI SAA ARU MIX SERIE A-D ALAHINNATAKSE. see tõestas selgelt, mis liiga on vähemasti see aasta parim. õnnitlused siis võidu puhul ning nagu iga itaalialiiga jälgija teab on maailma-parima-yks-null-meeskonna(koit raudsepa tsitaat) võidu puhul alati agad...aga õnnex olen lugenud ajalugu ning mul oli juba väike tsüaniidikapsel valmis. see kui milan domineerib euroopas peab kodus ikka midagi väga mõrudat toimuma on praegusex kindel reegel, kuid loodetavasti otsustab selle hooaja võitja reegel mis näeb ette juve kukkumist alati peale milani ebaõnnestumist.
      jokers to the right
      clowns to the left of me

      Kommentaar


        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

        nii, korralik võit siis käes! aga nagu keegi juve mängijast ütles, ei otsusta scudetto võitja ära mitte (kahjuks) milan - juve mäng, vaid viimase vooru mängud.
        tänaste mängude highlightsid on muidu siin (ka milan - juve oma): http://mohsau.footballclips.net/calcio/week35/
        “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

        Kommentaar


          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

          Highlighte ja ülevaateid vaadates võttis lausa suu lahti Del Piero imeline esitus. Vara on meie kaptenit veel maha kanda, vara. Ükskord ometi üks suur mäng, kus ta säras.

          Kohtumise kohta ei oska nagu muud öeldagi, et lausa imeline, kuidas üks mäng, mida ma tegelikult ju ei näinudki, võib terve päeva ilusaks muuta. Highlight\'idest paistis läbi nii puhas ja siiras sära mängijate silmis, et pani lausa unustama kõik negatiivse, mis olen klubi suunas lausunud viimsel aal. Vana hea Juventus on tagasi, kelle tugevaimaks küljeks nagu alati meeskonnavaim ja võidunälg. Tagantjärele ilusat emadepäeva Vanale Daamile!

          Kommentaar


            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

            Algselt postitas mazz


            Highlighte ja ülevaateid vaadates võttis lausa suu lahti Del Piero imeline esitus. Vara on meie kaptenit veel maha kanda, vara. Ükskord ometi üks suur mäng, kus ta säras.
            isegi mul oli dp-d hea säramas näha. mäng oli ka ikka nagu mm-i finaal...staadion täis, ilm nagu kuskil mehhikos, esitused ilusad, läbimõeldud. aint yks kiilakas jäi negatiivselt meelde. aga yks vana kala säras veel rohkem kui dp minu silmis-maldini.
            pärast sellist esitust nutaks iga tõeline azzuri fänn et selline mees enam rahvuskoondise eest ei mängi.
            jokers to the right
            clowns to the left of me

            Kommentaar


              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

              Algselt postitas mazz




              Khmm. Mitteametlik uue hooaja võõrsilsärk.
              Päris kenake teine

              ja loodetavasti võtame scudetto kah omale, me lihtsalt peame Serie A võitma...

              Kommentaar


                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                Rääkides uuest võõrsilvormist. Mis mõni norrakas on plaanis sisse tuua?
                sigpic

                Kommentaar


                  Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                  nii. 3 vooru on veel lõpuni ning midagi pole veel kindel. meil tähtis kodumäng ees parmaga.
                  statistika räägib küll meie kasuks (29`st mängust 14 võitu, 10 viiki ja 5 kaotust), kuid parma on ikka kõva pähkel.
                  “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

                  Kommentaar


                    Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                    gilal on juba praegu aeg hakata milanile teeneid tegema
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

                    Kommentaar


                      Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                      Juve president kinnitas seda, et Juve jätkab ettevaatliku ostustrateegiat- see tähendab, et kellegi ostmiseks peab enne kedagi maha müüma. Arvatavasti jäävad see hooaeg suuremad ostud tegemata, ehk ainult poolkaitset võiks/peaks tugevdama...
                      Niisiis varsti saab arvatvasti teha Appaihile, Legrottagliele, Tudorile. Krt tegelt võiks reservidest kah arvestatavaid mängumehi (kasvõi vahetusmeeste pingile) tulla, hakka juba kahtlema meie noortesüsteemis.

                      Kommentaar


                        Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                        Väike kokkuvõte senistest kuulujuttudest seoses tulevaste transferidega:
                        Kuuldavasti on praktiliselt selged juba Nonda ja Kovaci liitumine ja väga võimalik, et lisandub ka Giannichedda. Viimaste uudiste kohaselt on sõlmitud Empoliga 20-aastase kaitsja Andrea Coda peale co-ownership leping. Kui Empoli pääseb järgmiseks hooajaks Serie A-sse, siis ta jätkab väidetavalt veel aastakese seal, kui aga mitte, siis liitub kohe Juvega.

                        Mida aeg edasi, seda selgemaks on saanud, et mõned staarid peavad kindlasti suvel lahkuma, et uutele ruumi teha. Räägitud on palju ründajatest, kuna neid on meil nüüd tõesti kamaluga - Del Piero, Trezeguet, Ibrahimovic, Zalayeta, Mutu, Nonda(?). Neist viimane laenatakse suure tõenäosusega välja ning lahkujaks spekuleeritakse eelkõige Trezet või Alexit. Aga pole ka üldse võimatu, et selleks võiks olla hoopis Mutu. Muide, viimati peetud sõpruskohtumises Chisola vastu olevat rumeenlane olnud lausa parim mees platsil ja lõi 7:1 võidumängus ka värava. Ning selgeks on saanud ka see, et Mutu saab siiski kaasa teha vaid selle hooaja viimases kohtumises Cagliari vastu, mitte kahes.

                        Räägitud on veel ka Zambrotta või Buffoni müümisest. Kõva raha teenimise võimalus, no doubt, aga tekkivaid tühimikke oleks sel juhul väga raske vääriliselt asendada.

                        Kõmusid on muidugi liikunud veel mitmesuguseid, aga pikemalt ei viitsi neil peatuda hetkel. Kui kedagi huvitab, siis postituse lõpus on ühe eksperdi arvamusavaldus Juve finantside ja transferide kohta. Copytud XT foorumist.

                        Igatahes on mul ikka kuradi hea meel, et sel suvel näib olevat sihik suunatud eelkõige järelkasvule ja suures osas praeguse põhituumiku säilitamisele.
                        Glen Mikkelsen:

                        1: Franzo Grande Stevens was not appointed as Umberto Agnelli\'s successor because he\'s stupid. Saying that you don\'t have money to buy is partly because in fact we don\'t have a load of cash to spend without selling, partly because indicating a willingness to spend will only raise asking prices.

                        2: Next season there\'ll be an influx of cash from sponsors greater than this year due to the new Tamoil contract. There\'ll be a higher entrance fee in CL as we enter as champions. The expenses will likely drop due to substantive contracts negotiated in \"better days\" will end and a rather high number of fringe players (including loaned out players) will be attempted sold. I\'m not saying we can do whatever we want, but the picture should not in reality be nearly as bleak as Stevens portray it.

                        3: I fully agree that it would be madness selling Trez to finance a move for Gila or Cassano, if that in turn means we won\'t have our other priorities worked over.

                        4: Quite a few of the sales could well come in the shape of negotiating moves for players obtained on a free transfer. A guy like Nonda for instance, supposing it is true that he is ours and I think it is, he will most likely never even be presentet as a Juve player. Many will then ask: Why does he agree to it. It\'s very likely that he never did know about it, whereas the agent did. He\'ll earn him double comission when working two signing-on packages, and the fact that Juve moves for a player can drive up the valuation for others.

                        5: More on free transfers - if management (including Capello) is really serious about Masiello being a permanent squad fixture next season, and Kovac really arrives on a free (worlds worst kept secret with Uli Höeness from Bayern saying he will - we have our central defence set, without buying anyone, whereas Tudor, Montero and Legro should get us some money and/or leverage in transfer dealings.
                        Depending on the Mutu case turning out to our advantage (might be locked up in court for quite a while), we already have a killer attack. If we want to make additional money we could sell Zalayeta (which is a bitter sweet suggestion, as he deserves to stay, deserves to go someone else where he can be a starter, and is just a tremendous charachter for a benchie), and bring back Palladino, who has scored a third of all Salernitana\'s goals in B this season (14), and he is a goalscorer and box player which is the kind of bench striker we\'d need more than Zala\'s abilities if Mutu is really ours.

                        This leaves midfield and the wing backs. Chiellini will in himself boost the latter sector tremendously, and taking him back will bring a profit financially as it will be paired with Juve releasing their halfs on Miccoli and Maresca. Birindelli will likely be sold. We have some players we could move for on right back to really boost the side, and we also have a few more Moggi-like options, such as going for Zaccardo, Piccoli or... sigh... over hyped Bonera.
                        Midfield is the sector we have to improve... to really improve. Kapo will most likely be sold, as clearly Capello is not really sold on him. He has many admirors though, and coming on a free last season, he will bring in a plus for the books when leaving. Obviously we won\'t get the money he\'s worth as he didn\'t play much, but if we get less than 5 million euro it would be a scandal. It wouldn\'t surprise me in the least to see Taddei arrive on a free to replace him, and whereas he\'s ugly as sin (look at that jaw, he\'s an alien!), in terms of present quality he is just as good. Kapo is a bigger talent, but I don\'t know if he will ever get there.
                        We need the creator in the middle, and Appiah will propably be sold to bring part of the money. As Capello likes his grinders, Giannichedda will arrive on a free, to take that bench position or be immediately sent away for a profit (less likely).

                        In the end, if the above is partly correct - we only need to buy two players: A Pizarro/Rosicky etc. and a right back... hopefully someone like Maicon. Those two operations should be about 17 million Euro in total value. With everyting else... that\'s not a problem. And such a strategy would leave us with a very strong team - much better than this year, although perhaps not the dream many would want, and certainly not exactly how I\'d like it.

                        Kommentaar


                          Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                          Aga ma nägin täna öösel unes, et Juve kaotab Parmale 0:3 !
                          Ma loodan, et mu see unenägu ei lähe täide...

                          Kommentaar


                            Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                            Algselt postitas eika


                            Aga ma nägin täna öösel unes, et Juve kaotab Parmale 0:3 !
                            Ma loodan, et mu see unenägu ei lähe täide...
                            Kahtlased unenäod. Kui täppi läheb, tvui tvui tvui, mis muidugi ei juhtu, siis võiksid ennustamisega tegelema hakata. Väike summa võitjameeskonna peale ja ongi hunnik raha jälle olemas.

                            Kommentaar


                              Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                              Algselt postitas eika


                              Aga ma nägin täna öösel unes, et Juve kaotab Parmale 0:3 !
                              Ma loodan, et mu see unenägu ei lähe täide...
                              Osta omale halbade unenägude peletaja .

                              Kommentaar


                                Vastus teemale \'Torino Juventus\'

                                Juventus-Parma 2:0

                                Suur samm meistritiitlini.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X