Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ilget edu homme Milanile, muud pole midagi jäänud enam.

Kommentaar

Algselt postitas Elina Vaata postitust
      Jah, sama siin!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
        Lausa müsteerium oleks, kui Romal sama väravavaht veel ka järgmine aasta on.
        Ei tea, kas nüüd päris ühe või kahe mängu põhjal saab seesuguseid järeldusi teha. Serie A-s on Roma sisselastud väravate tabelis Interiga jagamas esikohta ning ka Meistrite Liigas neile löödud väravate arv tänaseni oli 5. Enamus juhtudel minu mäletamist mööda väravas olnud Doni, seega ei tohiks meest vist nüüd kohe ka risti lüüa. Tänases mängus on kaitse ManU mehi väga julgelt lasknud jooksutada, kuigi nii mõnigi temapoolne liigutus oleks võibolla olukorra päästnud.
        May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

No iga löök on värav, siin ei saa sittagi teha.

Kommentaar

vähemalt lastakse endale ilusad väravad lüüa

4 veel vaja

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
              Jah, sama siin!

Milan sama moodi ahju
              Olen see kes olen

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                Milan sama moodi ahju
                Sa võid sitta ka selle peale süüa!

Kommentaar

Algselt postitas kaitz Vaata postitust
                  Milan sama moodi ahju
                  Samamoodi on kokku kirjutatud, tarkpea.

Kommentaar

7-1, normaalne. Roomlased on suht lahked tegelt, pisike C.Ronaldo oleks jälle nutma hakanud muidu.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
                      Ei tea, kas nüüd päris ühe või kahe mängu põhjal saab seesuguseid järeldusi teha. Serie A-s on Roma sisselastud väravate tabelis Interiga jagamas esikohta ning ka Meistrite Liigas neile löödud väravate arv tänaseni oli 5. Enamus juhtudel minu mäletamist mööda väravas olnud Doni, seega ei tohiks meest vist nüüd kohe ka risti lüüa. Tänases mängus on kaitse ManU mehi väga julgelt lasknud jooksutada, kuigi nii mõnigi temapoolne liigutus oleks võibolla olukorra päästnud.
                      Eks sellistes mängude tõelised kvaliteetmängijad välja. Doni minu silmis pole olnud ei enne seda ning ei saa selleks ka pärast tänast mängu. Roma hea kaitserekord on pigem nende kaitseliini taga, kes täna ikka minu nähtud esimese poolaja kohta olid masendavad. Lugesin just eile õhtul kuidas inimesed näiteks Mexest parimaks Serie A kaitsjaks pidasid. Minu nähtud mängude põhjal (millest eriti torkas silma varasügisene kolmanda vooru kläsh) olin pisut kahtlev selles osas ning tänasega pole hetke Itaalia liiga kaitsekunnis kahtlustki.

Romal on veel tööd kuhjaga ees, eelkõige suvisel üleminekuturul. Loodetavasti tehakse asju õigesti ning Serie A'l on jälle neli tippklubi, tänane mäng kahjuks nullis Roma tänavuse hooaja CL'i kangelasteod suhteliselt ära.

Kahjuks tuleb ainult kogenud Euroopa huntide, Milani, peale loota homme.
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
                        Jah, sama siin!

Kommentaar

Sorry ma pean

ROMA MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

masendav, masendav - kas Manu 3 väravat (mis loodi 10 minutiga) murdis Roma tahte?

Tegemist saab olems vist ühe järjekordse "legendaarse" mänguga mida saab klassikute sarjas vaadata/näidata järgmised 15 aastat.

See kord pole mitte midagi öelda.
                            Manu:
                            shots on goal - 15
                            shots wide - 7
                            goals scored - 7

Lihtsalt sõnatu

Kommentaar

ega väravaid pakkuda ole?
                              see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
                                ega väravaid pakkuda ole?

Siit vast saad :

MU FCUK

Kommentaar

Working...
                                X