Algselt postitas vostrjakov
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
mismõttes ManU mäng veel sees? Ma arvan et see suur kaotus pigem aitas tänaseks kokku võtta, et ennast tõestada. Oli vaja näitada et see 7-1 oli lihtsalt ManU meeste hea päev mitte Roma eriline nõrkus.
Kahjuks esimest poolaega ei näinud, kus Totti oli lisaks väravale veel päris palju häid momente pakkunud. Aga esimene värav oli hea umbes selline nagu 5 ManU oma
20 väravat siis meie kaptenil koos? ja Lazio eest saine ka 2 punkti kaugemale
Kommentaar
-
Tehke järele:
The Giallorossi have set a new all-time record, having hit the back of the net in Serie A with 17 different players this season. Marco Cassetti, who scored the third goal in the San Siro win over Inter, was the latest name on the list of Roma scorers during this campaign, with no other club having managed to do better in the past 74 tournaments.Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Kommentaar
-
17 on päris suur number..2 koosseisu jagu mängijaid peaaegu...
Prooviks siis need 17 ka ära loetleda:
Totti 21
Perrotta 7
Mancini 7
Panucci 5
Taddei 5
Mexes 3
Montella 3
DeRossi 2
Vucinic 2
Tavano 2
Ferrari 2
Cassetti 1
Wilhelmsson 1
Aquilani 1
Pizarro 1
Rosi 1
Okaka Chuka 1
Mehed kes veel võiks potensiaalselt lisanduda sinna nimekirja:
Tonetto
Chuvu
Kommentaar
-
ma ei oska öelda kui palju riomma ametlik kodulehekülg arenenud on aga www.goal.com sa näed kindlasti kes kui palju löönud on.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas hofnar Vaata postitustKas kuskilt lehelt saab vaadata ka, et kes palju löönud on jne?
Kommentaar
-
Praeguse seisuga on ass riomma merda vs S.S.LAZIO derbyle ostetud 70 000 piletit...super
Ja Tottina on momendil kahtluse all kas üldse derbyl osaleb...loodan väga et osaleb.
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Algselt postitas Totti Vaata postitustTehke järele:
The Giallorossi have set a new all-time record, having hit the back of the net in Serie A with 17 different players this season. Marco Cassetti, who scored the third goal in the San Siro win over Inter, was the latest name on the list of Roma scorers during this campaign, with no other club having managed to do better in the past 74 tournaments.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Derby oli lausa nii igav, et kõik elavad hinged, ka teie Lazio sõber Uuu, on ära kadunud?
0:0 siis lõppes neile, kes ei tea. Tegelt mõtlesin, et vaataks ka, et mõlemal võistkonnal enamvähem koht kindel, aga näed, ega mul midagi nägemata ei jäänudki.
Et siis varsti Coppa Italia, kas kolmandal korral saate hakkama?sigpic
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar