Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uno-Due-Tre-Quattro
    Õnnitlen kõiki Lazio fänne, pärast viimast jubedat seeriat oli see nagu ... (sisesta oma isiklik versioon Taavet vs Koljat duellist, a la pärast järjekordset pronksööd võtsid Eesti Politsei ja Kaitseliit kinni kõik tiblad, pätid ja muidu mölakad Haapsalust kuni St. Peterburgini, kohus määras nad kõik kiirkorras 50'ks aastaks asumisele Kemerovo oblastist ida poole)

Kommentaar

Tahaks natuke ka kiita vastaseid AS Romast, leinaseisak Abruzzo ohvrite auks oli võimas, kes iganes tuli idee peale, et tiimid koos leinaminuti seisavad... kes nägi see sai ilmselt väga hästi aru, kuidas sõnatu leinaminut võib edasi anda tundeid ja austust rohkem kui tundide pikkune mokalaat. Enne mängu olin veidi skeptiline selles suhtes, kas ka mäng ise ei tule ehk äkki liiga '''sõbralik'', Roma õnneks hajutas mu kahtlused ja see oli üks paremaid ja tulisemaid derbisid mul kunagi on au olnud näha, järgmise korrani hundikari
      Laziol on nüüd ausalt tabelisse vaadates jäänud vaid Coppa, loodetavasti suudetakse ka seal ennast motiveerida ja Roma (hetkel) parimale meeskonnale väärilist mängu näidata.

Kommentaar

Algselt postitas foreverer Vaata postitust
        lazio fännina pole sul siin küll õige vägivallast rääkida ju.
        Jah? Äkki härra soovib täpsustada, miks Lazio fännidel ei ole õigust vägivalda hukka mõista? Ei tule nagu ette, millal viimastel aastatel Laziol on suuri probleeme vägivallaga olnud, küll tuleb meelde Gabriele Sandri mõttetu surm, kus on raske leida teisi süüdlasi kui trigger-happy politseinik.

ps. saage üle juba ükskord, et Di Caniole meeldis rooma tervitus, see ei tee kuidagi kõiki Lazio fänne a priori fashistideks ja tänavakaklejateks, pigem on selle mainega hädas linnarivaal, kelle fännide hulgas on mingi väike grupp debiilikuid, kes naudivad terariistadega võitlust juhul kui nad on arvulises ülekaalus ja saavad karistamatult tegutseda.

Kommentaar

Algselt postitas vendetta Vaata postitust
          Tahaks natuke ka kiita vastaseid AS Romast, leinaseisak Abruzzo ohvrite auks oli võimas, kes iganes tuli idee peale, et tiimid koos leinaminuti seisavad... kes nägi see sai ilmselt väga hästi aru, kuidas sõnatu leinaminut võib edasi anda tundeid ja austust rohkem kui tundide pikkune mokalaat. Enne mängu olin veidi skeptiline selles suhtes, kas ka mäng ise ei tule ehk äkki liiga '''sõbralik'', Roma õnneks hajutas mu kahtlused ja see oli üks paremaid ja tulisemaid derbisid mul kunagi on au olnud näha, järgmise korrani hundikari
          Laziol on nüüd ausalt tabelisse vaadates jäänud vaid Coppa, loodetavasti suudetakse ka seal ennast motiveerida ja Roma (hetkel) parimale meeskonnale väärilist mängu näidata.
          Kahjuks küll pole vga kuhugi tõusta, kuid huviga ootan, kuna Itaalia sümpaatseim klubi Milani kõrval ka uuesti CL-i jõuab! Edu!

Kommentaar

AS Roma kui klubi pole selles ju süüdi, et fännid omavahel kisuvad! See on juba rohkem korrakaitsjate teema jne. Mõlemad on pealinnaklubid ja vastutavad võrdselt oma fännide eest ja jagame ju ühte staadionit- kuidas saab süüdistada konkreetselt esindusklubi selles
            Ja Lazio fännid on ka Roomlased ju enamasti Tee siis vahet nüüd
            sigpic

Kommentaar

No järgmine aasta nad kohe kindlasti CL-is ei mängi- see on fakt!
              Ja samuti tundub, et ka meie ehk siis esindusklubi
              Aga hetkel kui tabeliseisu arvestada siis on ikkagist AS Roma veel Pealinna parim klubi Aga kui te Coppa tõesti ära võidate siis tunnistan, et olite tõesti see hooaeg paremad, hetkel teie mänguvorm ja tuju nii kõikuv et teilt võib kõike oodata. Ükspäev hävite tabeli viimasele samas teine päev võidate suureskooriliselt tabeli liidreid
              Eks mõlemad Roma klubid väga ebastabiilsed olnud see hooaeg, kuid oleme mõningates mängudes näidanud, et meil on sisu!
              Tuleks see hooaeg vähemalt üks tiitelgi kodulinna oleks tervitatav.
              Järgmised aastad peab ikka kõvasti pingutama, et Calcio võit tuua sinna kus ta koht on!
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                võidate(Lazio kohta - toim.) suureskooriliselt tabeli liidreid.
                Sa kujutad ette jälle. Lazio on suuri võitnud ainult Coppa Italias. Serie A's on saldoks üks viik ja kolm kolmeväravalist kaotust.

AC Milan 4 - 1 Lazio
                Lazio 0 - 3 AC Milan
                (AC Milan 1 - 2 Lazio Coppa mäng, kus kümnemehelise Milani vastu suudeti normaalaja lõpus viigistada ja lisaajal alles võita)

Lazio 0 - 3 Internazionale

Lazio 1 - 1 Juventus
                (Lazio 2 - 1 Juventus Coppa Italia esimene voor)
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Zarate siis mõnitas Baptistat-loll neeger võta suhu!Ja sellest algas kõik....
                  sigpic

Kommentaar

romal on tõesti järgmiseks hooajaks vaja närve treenida....nii kui kaotus silme ees tuleb hakata tõmblema. Ja fännidega tuleks ka midagi ette võtta. Arsenali mängu ajal sama traama nagu derbylgi. Sama ka interiga mängu ajal jne...Tundub et iga roma fänni varustusse kuulub see kole fännisall ja korralik kööginuga.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.
                    2.Money talks bullshit(totti) walks.
                    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Zarate ütles babile et näe rott....nii tuleb väravaid kütta.
                      Me pole see aasta peale Juvega 1-1 viik mitte ühtegi suurt klubi võitnud...peale roma tõesti. Ja mina annan täielikult au ja uhkusega kohtu ette nätsu näriva ahvi delio rossi. Roma vastu võitsid mängijad ja mitte rossi. Vahetused olid kohutavad. Lazio võitis individuaalsete oskustega. Pandevi värav oli ainuke nö "tavaline värav".
                      Pean ka ära mainima et Foggia lollitas romat ja loodan, et ta jääb meiega.

Eilset Liverpooli ja Chelsea mängu vaadates on kahju, et Lazio pole raha Hiddinku sugusele mehele. Milline mäng Lihtsalt Super!
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Roma tahab siis väidetavalt seda brassi minema saata!
                        Mina olen igatahes kahe käega selle poolt! Pole ta nagu eriti säranud see hooaeg.Seda mida temalt fännid ja meeskond lootsid seda pole mees suutnud täita.Mina ei saadas teda mitte laenule vaid müüks üldse maha.Perrottat võiks ka sama saatus ees oodata.Ja muidugi on veel mehi, kelle aeg Romas suht ümbersaamas!
                        WE mis teised selle koha pealt arvavad?
                        sigpic

Kommentaar

Genoa 0-1 Lazio
                          Näe rossi sai ka aru et kui hoida Zarate alati sees siis tuleb midagi välja kah. Rocchi täielik pettumus täna. Mourad Meghni muidugi omaette klass Super prantslane

Forza Lazio!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

No tubli. Neljanda koha peale läheb äkki põnevamaks.

Kommentaar

Piduuuuuu
                              Genoa oli üllatavalt saamatu täna, peale Rubinho, kes tegi päris uhkeid tõrjeid.
                              Aga see ei vähenda võidu väärtust, väga korralik esitus kõigilt.

Kommentaar

Taddei, Loria, Cassetti, Tonetto oleks kindlasti need mehed kelle aeg on ümbersaamas.
                                Tegelt saadetakse Baptista ära, sest pole talle raha et palka maksta..
                                Järgmine hooaeg jääme ilmselt kuhugi lazio kanti tabelis..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                                X