Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No Mexes vast on rivis ja pole kõige hullem Juani puudumine. DeRossi vist 2 mängu väljas? Ja eks paistab kas Pizarro ja Totti lapitakse kokku. Igatahes midagi head oodata pole...
Baptistale ja Perrottale annaks kyll kinga! Eriti Baptistale viimased pelad ta ikka oma enda hale vari! Vahepeal mees läks hoogu ja lõi mõne ilusa kolli! Kuid arsenali vastu oli ta ikka totaalne saast! Saaks ta oma esimese puute korda- mitte ei löö palli kohe mitu meetrit kaugemale ja siis ongi puuks!Ma arvan, et Sampdoria vastu võib viik tulla!
Forza Roma!
Juan, Rodrigo Taddei and Marco Motta injured hamstrings in Wednesday's Champions League defeat to Arsenal while David Pizarro and Francesco Totti are doubtful after struggling through 120 minutes and penalties with thigh and knee problems.
Daniele De Rossi and Philippe Mexes are suspended while Marco Cassetti, Cicinho and Simone Perrotta are long-term injury victims
See hooaeg on ikka totaalselt vigastuste nahka läinud!
Ainuke päikesekiir oleks meistrite liiga koha säilitamine uue ründaja sissetoomine ja keegi keskväljale veel uut hooaega silams pidades!
Kuigi ma väga kahtlen, et kedagi suurt nime suvel tuuakse!
Forza Roma!
Juan, Rodrigo Taddei and Marco Motta injured hamstrings in Wednesday's Champions League defeat to Arsenal while David Pizarro and Francesco Totti are doubtful after struggling through 120 minutes and penalties with thigh and knee problems.
Daniele De Rossi and Philippe Mexes are suspended while Marco Cassetti, Cicinho and Simone Perrotta are long-term injury victims
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Cassano lüpsab meid nagu mu vanaema oma ajal lehma lüpsis. Pazzini üle ka muidugi hea meel aga noh...
Pingil siis võtta näiteks Montella, sest tundub et Vucinici päev just pole. Kui just Spalletti meestele vaheajal spinatit sisse ei sööda, siis ma ei tea mis ussi- või püssirohi meid päästa võiks.
Jah mage värk, kui me täna ka peksa saame, siis ma ei kujuta ette mis imega ma selle 4 -nda koah hõivame! Tõesti Cassanost on saanud lõpuks mees ytleks nii! Roma aegadel ta oli veel kogenematu ja poisike, kuid tüüp on oma vitsad realist saanud ja nüüd sampdorias pelab hästi.Tõesti Roma oleks võinud teda hoida!
Aga sedaviisi me kyll kaotame selle mängu!
Kui Cannuman just vaheajal meestele oma vanaema lehmapiima sisse ei jooda-siis meie rong on järjekordselt läinud
Forza ROMA!
Türastanud genoa pidi ikka sardiinias võitma...tra küll
Njah, nagu aru sain, siis andis ka kohtunik üsna mõttetu kollasega Genoale võimaluse asi enda kasuks otsustada. Cagliari eesotsas Marchettiga oli tubli ja pidas üsna hästi vastu, aga üks masendav markeerimisviga enne lõppu lubas Juve flopil Oliveral probleemita skoorida
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Diamoutene, PIZARRO, MOTTA out of Juve clash. DDR, Perrotta, Cassetti, Cicinho, Aquliani ka kindlalt väljas.
Totti, Juan in doubt nagu alati...
Fail suht endiselt.
Kommentaar