Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mina olen seda Interi ja Roma fännide sõnasõda(kuhu on mingil debiilsel põhjusel sekkunud ka Lazio tühikargajad) juba pikemat aega jälginud. Ausalt öeldes naljakaks kisub.

AS Roma on minu jaoks absoluutselt kõige sümpaatsem meeskond (Sampdoria kõrval). Kusjuures olen Roma mängu ka kolmel korral isiklikult staadionil näinud. Üks neist oli näiteks eelmise aasta viimane voor Torino vastu ning fiiling, mis staadionil valitses oli võimas(hoolimata 6.kohast ja läbi kukkunud hooajast).

Loodan, et teil läheb järgmine aasta veel paremini ning suudate Interi vendadele koha kätte näidata. Eelkõige aga paluks head esinemist CL´is!

Aitäh ilusa hooaja eest!

Kommentaar

Milleks see Fabio Simplicio sisse tuuakse? Nagu ongi tõsine plaan Brighi maha müüa?
      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Brighit kasutatakse pigem mõne mängija Romasse meelitamisel vahetuskaubana..
        Niiet ilmselt lahkub ta tõesti..samas sellel hooajal meil temaga eriti midagi teha ei olnud..

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

OFFICIAL:After losing in a dramatic challenge for the scudetto rosina sensi has sacked mr. Ranieri and has hired topcoach Alberto Zaccheroni to finally win some trophys.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

lol

pullimies
            Ela ja tunne, et elad
            see on kõige lihtsam
            filosoofia, mis toimib
            sule silmad ära vaata
            tagasi, hinga sügavalt ja
            hüppa üle iseenda varju
            tule koos minuga.

Kommentaar

Juba jälle jutt Adriano ostmisest, või noh nüüd juba sellest et Adriano tahab ise AS Roma-sse tulla...tasuta saab ka veel...võtke palun ära siis! Mis oleks veel parem kui Brasiilia parim jalgpallur, parim väravakütt, ja Interi pikalt p*rse saatnud jalgpallur?!!!
              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
              sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                Mis oleks veel parem kui Brasiilia parim jalgpallur, parim väravakütt, ja Interi pikalt p*rse saatnud jalgpallur?!!!
                mõni kaine jalgpallur.
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Millal enne kaine jalgpallur tiitli koju on toonud? Materazzi ei loe ta on selline koll et kaine peaga ka situb verd.

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    Tõeline Scudetto võitja oli kohe kindlasti Roma. Erinevalt Interist pidime mängima 38 liigamängu, mis oli tervelt üks mäng rohkem kui Interil.
                    Aitäh Roma ilusa hooaja eest!
                    ja saite ikka vähem punkte? oioioioi

Kommentaar

Brazilian reports suggest Adriano could sign for Roma in the next few days...
                      Serie A news updated throughout the day, from the top sources in Italy covering Italian football, brought to you by Football Italia

väga hea! säästukassa läheb käiku, kõik kõige paremad võetakse ära keda ilma rahata saab, ja näidatakse kõikidele suurklubidele kudias saab ka pankrotis olles väga ideaalselt hakkama!
                      sigpic

Kommentaar

Võib-olla Rosella suudab teda taltsuda, kuigi ma ei usu
                        Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Pole seda uudist veel siit lugenud , aga :

Official: Roma Sign Fabio Simplicio
                          sigpic

Kommentaar

Jumal tänatud, et keegi selle ebaõnnesõduri enda karja võttis. Nö "võitsite" lotitot selle ahvi endale signimise duellis.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Noniii kuuldavasti teil nüüd kaks paksu ründe"ässa"
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kuuldavasti oled sa loll ja tolgus samalajal .

Kommentaar

Working...
                                X