Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

See valge ja oranziga on väga hästi välja tulnud....kohe megalt kenad.
    Kuna tumedas näib inimene väiksem siis võite isegi arvata miks ühel brasiilia seal on just tume komplekt seljas.....
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Aga otsi pildilt üles ja näita, kus on see nn "pasapruun" värv, mida sa nii meelalt pidevalt karjud siin.

cannule: Bordoopunane on see värv täpsemalt.
      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Ei tea kas peab puust ja punakseks (pasapruuniks) tegema või?

Särgid on punased + veri on punane = Uuu situb verd!

Kommentaar

Algselt postitas Totti Vaata postitust
          Aga otsi pildilt üles ja näita, kus on see nn "pasapruun" värv, mida sa nii meelalt pidevalt karjud siin.

cannule: Bordoopunane on see värv täpsemalt.
          FAIL Totti, FAIL
          Roma punane toon ei ole kohe kindlasti bordoo... Selle tooni nimi on maroon inglise keeles. Eesti keeles ma nii kindel ei ole, idee järgi peaks see olema kastanpunane vms.

ps. Totti on eit! Nutab siiani selle Balo intsidendi pärast, eriline gladiaator-roomlane ikka.

Kommentaar

Pasapruunideks olete te ristitud(teie eriliselt jube logo jääb teid teie surmani kummitama)...Vb ülemaailme kriitika fekaalile sarnanemise tõttu on pruuni punasemaks muutnud...vb siis menzapoisid selleks aastaks uus nimi....uus imago.
            Kas araabia naftakunnid siis ostavad teid juba ära....või lähete itta? AvtoVaz teie särgi peal oleks mõnna küll.

Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Hetkel siis esimesed treeningmängud ja praegu võib täiesti kindlalt öelda, et Serie-B on taskus.
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

piilusin eile õhtul korraks ka üht striimi , oli mingi treeningmäng Iraani koondisega , tundus ka miski külastaadion olevat - polnud tribüünegi
                1:1 ta vist jäi , üldiselt igav oli

Kommentaar

Masu masu masu...esimene poolaeg domineeris Iraan mõnusalt Lazio supertähti...Reja megataktika ei toimi kuskilt otsast....teine poolaeg suudeti taga lüüa, aga mehed on kahvatud.
                  Kozak pole mingi talent....paras peerunägu...keskväli oli puntras ja ründajad 10km ette nihutatud...
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    Count youreself out with riomma.
                    Tunde järgi siis:

1. Inter
                    2. Juventus
                    3. Lazio
                    4. Genoa
                    5. Milan
                    6. Fiorentina
                    7. Napoli
                    8. Sampdoria
                    9. riomma
                    10. Parma
                    lõpp pole enam tähtis

eika....Lazio patreener on Nicola Ballardini mitte enam delio rossi See ka üks suurimaid uuendusi tulevaks hooajaks. Küll see oodatud keskkaistja tuleb ennem transfer windowi lõppu.

Forza Lazio!!!
                    Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    Hetkel siis esimesed treeningmängud ja praegu võib täiesti kindlalt öelda, et Serie-B on taskus.
                    Mis on aastaga juhtunud Uuu?
                    jokers to the right
                    clowns to the left of me

Kommentaar

Klubi muutunud pole, aga on muutunud mu arvamus kogu sellest tsirkusest.
                      Ei ole eriti plaaniski mänge jälgima hakata...Curva Nord on nagunii tühi.
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

klubi pidavat hetkel jahtima üht brassist poolikut

vähemalt on loota uut kvaliteeti keskväljale - kui ta muidugi saadakse

Kommentaar

Ei tule kedagi, kes on tõestanud talent. Üks üliraske hooaeg on meid ees ootamas. Aitäh Lotito, et kõik nii per*se oled keeranud.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

sõprusmänge tuleb nagu saelaudu
                            täna võideti mingeid õnnetuid amatööre 5-0 , pomodel kontoris kindlasti ülev meeleolu - aga me alles paneme
                            60. minut võis isegi lõbus olla , Reja kihutas ühe koosseisu väljakult minema ning ajas uued peale

Kommentaar

Ei mõista eesti lazialide negatiivsust... Rahadega on pizdetz enamusel serie a klubidest. Makinwast-Baroniost saime lahti, Floccari diil on tehtud (+Bresciano tasuta - vähe on serie a's meeskondi, kes teda oleks free agentina tagasi lükanud) Hernanes on kindlasti mercato keskpunkt aga loota, et lõplik vastus tuleks enne Copa Libertadoresi lõpplahendust on pehmelt öeldes naiivne. Kaitseliin+gk on serie a top 5's, kui mitte isegi top 3's. Radu-Kolarov-Licht-Dias-Stendardo-Pintos (mööndustega Diakite ka) on väga võimas backline.
                              Mingid madinad, jõutreeningu vahele, Itaalia külameeskondadega ja Iraaniga..who gives a f***, usun Rejasse

Kommentaar

Mina jälle ei saa aru sinu optimismist...
                                Vaata meie keskvälja...mauri, matuzalem, meghni wtf?
                                Ja eksid....roberto baronio ei ole kuskile läinud....teda pole lihtsalt kaasas....nii kui selgub, et mingit keskvälja mootorit ei saabu on baronios tagasi.
                                Muslera vigastuse korral pole sinna kedagi panna.
                                Pole veel kohanud Kolarovi(kes pole endiselt müüdud) võrdväärset asendust.
                                Ja mis puutub Floccarisse siis see AINUKE positiivne asi. Tule maapeale tagasi.
                                Zarate kahjuks ei suuda väravaid isegi amatööride vastu lüüa. Ei tea mis lahti on. Ja kui Kozak peaks Laziol selle aasta tegija ees olema siis "let me laugh"....
                                Ja mida hakkad peale puujalgadega nagu Scaloni, Del Nero, Zauri?
                                Reja on samuti üks küsimärk.
                                Lisaks veel, et kallis president lotidiot ei suuda normaalset lepingut pakkuda ka Ledesmale....ja ma üldse ei imesta, et Aquafresca keeras selja Laziole kuna nn "projekti" ei ole olemaski.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X