no mida me siis täna õppisime:
a) et ennustamine on üks tänamatu kunst. (alguse tegi sander post oma viimase minuti päästmisega flora mängus)
b) et livebet interile olukorras kus roma juhib, ei olegi nii paha (kuigi ma situn praegu persest verd, et interile raha panin)
c) seda, et itaallased ei oska siiani jalgpalli mängida (mõlemad pooled ilmselt võrdselt peksid pihku ja üksteist ja ülejäänud poole mängust daivisid)
d) seda, et roma ilmselt sellise mänguga scudettot ei saa
a) et ennustamine on üks tänamatu kunst. (alguse tegi sander post oma viimase minuti päästmisega flora mängus)
b) et livebet interile olukorras kus roma juhib, ei olegi nii paha (kuigi ma situn praegu persest verd, et interile raha panin)
c) seda, et itaallased ei oska siiani jalgpalli mängida (mõlemad pooled ilmselt võrdselt peksid pihku ja üksteist ja ülejäänud poole mängust daivisid)
d) seda, et roma ilmselt sellise mänguga scudettot ei saa
, veel üks õnnetu hing, kui paremal äärel on juba meil üks õnnetusehunnik eeskätt "suurte kalade mees" Cassetti.Panucci oli minu silmis Itaalia läbiaegade üks parimaid Right-Backe, ta oleks kaitsetegevuses siiani vist mõlemast peajagu üle.Olen rõõmus, et toodi keegi kaitsesse, samas ei ole see teps mitte see materjal mida meil vaja läheks.Kahtlemata pole ta Riisega võrreldav vana, kuid ehk on ta kaitsetegevuses tsipa parem või vähemalt sama hea.Keskkaitse ootab ikka täiendamist, kuna Andreolli saadeti ka veel Chievosse minema, et kaitse osas olen ma ülimalt skeptiline.Kui me suudaks eesoleval hooajal oma kaitse pidama saada, siis võiks midagi oodata, kuid kuna kaitse on sitem kui eelmise seasoni oma ja Adriano tundub, et oma vormi niipea ei leia ja pealekauba viimased uudised räägivad, et Totti on jälle tsipa vigane ja on kahtluse all kas ta avamängus saab üldse kaasa teha, siis nagu Scudettost mina nii suure suuga ei räägiks nagu mängijad ise ja Supercoppa oli väga ilmetu näide Roma kaitsetegevusest.Oleks need kollid siis tulnud võitluslikest olukordadest, aga kui kaitse apsull ei loe olukordi ja ei tunneta teineteist, siis 60+ season tere tulemast.Ideaalis ootaks keskkaitsesse lisa, kas siis Burdisso või Luisao näol, see oleks vähe rahustavam hooaja alguseks.Kui sellise seisu saavutaks seasoni alguseks ja jaanuaris, kellegi korraliku ka paremkaitsesse tooks, siis nagu oleks minu silmis asjad reaalsed.Baptista oleks muidugi mees, keda me apsull ei vaja ja kelle võiks rahaks teha, enne kui tema eest enam mitte punast krossigi ei saa.Ac Milan võiks ta endale võtta, siis oleks neil kaks peerukotist AMF-i. Taddei ehk siis teisisõnu kaamlinägu ei ole ka enam viimased hooajad seda teravust näidanud, mis oli tal jalgades Coppa Italia võitmise aegu, hetkel tundub, ta nagu keset kõrbe jäetud kaamel, kelle küürudes ei ole ainsamatki tilka H-2-O laadset ollust.Praegu tundub, nagu tahetaks jalatseid valepidi jalga panna- ja siis mehed umbes veel meedias räägivad ja kiidavad, vaata emme täitsa ise panin oma mõistusega.

Kommentaar