320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    no mida me siis täna õppisime:

    a) et ennustamine on üks tänamatu kunst. (alguse tegi sander post oma viimase minuti päästmisega flora mängus)
    b) et livebet interile olukorras kus roma juhib, ei olegi nii paha (kuigi ma situn praegu persest verd, et interile raha panin)
    c) seda, et itaallased ei oska siiani jalgpalli mängida (mõlemad pooled ilmselt võrdselt peksid pihku ja üksteist ja ülejäänud poole mängust daivisid)
    d) seda, et roma ilmselt sellise mänguga scudettot ei saa
    MIA SAN MIA!

    Kommentaar


      Süsti vähem. Tahad ma räägin sulle kuidas asi on? Me müüsime oma hinge maha, ehk siis lasime Interil võita ja vastutasuks saame järgmisel nädalal Burdisso endale.

      Kommentaar


        No normaalsed väravasöödud täna siis Taddeilt ja Vucinicilt. Aitäh. Eks balkan hoiab kokku (vuc ja pandev)
        Inter - ausaim klubi Itaalias.

        Kommentaar


          Mis kuramuse asju need roomlased tegid. Absoluutselt iga sisselastud värav oli oma räige kala.

          Kommentaar


            Järjekordses sõprusmängus saadi siis seekord kirja 3-1 võit Deportivo La Coruna üle. Lazio asus mängu juhtima, kui Mauri ning Rocchi ilusast eeltööst lõi värava Zarate. Mõne aja pärast oli seis 1-1, autoriks vist Adriani nimeline tegelane. Viigivärava puhul tundus olevat suluseisu hõngu. 1-1 esimene poolaeg ka lõppes. Teisel poolajal tuli mängu Lazio uus ost Hernanes, kes viis Rooma klubi enda teenitud (minu meelest teenimatust) penaltist 2-1 ette. Lõppseisu 3-1 lõi Hernanese läbisöödu tagajärjel Floccari.
            Lazio poolelt tegid hea mängu Mauri ja Hernanes. Negatiivse poole pealt tundus kaitse kohati üsna ebakindel. Kokkuvõttes tekitas nähtu pigem positiivseid emotsioone. Nädala pärast siis Sampdoria võõrsil.

            Kommentaar


              Tundub, et Ledesma on pikendanud Lazioga lepingut aastani 2015. Uskumatu.

              Kommentaar


                portugallane Hugo Almeida sakslaste Bremenist ikkagi ei tule , et võimalus saada meistrite liigasse jne. polegi nagu kahju sellest , mis eriline ründaja too ikka nii väga on
                visalt üritatakse nüüd ära tuua paraguailane Roque Santa Cruz, inglaste Man Cityle olla pakutud 6 milli naela , aga et nood olla aasta tagasi maksnud 18 milli - pole veel kaubale saadud

                Kommentaar


                  Roma Sign Defender Paolo Castellini From Parma

                  The Giallorossi have added a full-back to their ranks...

                  Roma have snapped up defender Paolo Castellini from Parma. The 31-year-old joins the capital club on loan with the right to purchase him outright at the end of 2010-11 campaign, according to Stadionews.it.

                  Castellini typically features at left-back but can also ply a trade in midfield. He is expected to play second fiddle to John Arne Riise.

                  "It's a great emotion," revealed the club's latest signing.

                  "For me to be part of this club is a huge responsibility. It's a great opportunity for me and I will try to seize it."

                  The former Brescia and Real Betis player made over 130 appearances for Parma since joining them in 2006, including 28 appearances in their successful return to Serie A last season.

                  Roma have yet to confirm the news on their official website.

                  Toodi siis mingi kilomeetri post meile sinna kaitseliini piirile, viimati paistis mees silma Juventusega pelas kus ta omavärava lõi, veel üks õnnetu hing, kui paremal äärel on juba meil üks õnnetusehunnik eeskätt "suurte kalade mees" Cassetti.Panucci oli minu silmis Itaalia läbiaegade üks parimaid Right-Backe, ta oleks kaitsetegevuses siiani vist mõlemast peajagu üle.Olen rõõmus, et toodi keegi kaitsesse, samas ei ole see teps mitte see materjal mida meil vaja läheks.Kahtlemata pole ta Riisega võrreldav vana, kuid ehk on ta kaitsetegevuses tsipa parem või vähemalt sama hea.Keskkaitse ootab ikka täiendamist, kuna Andreolli saadeti ka veel Chievosse minema, et kaitse osas olen ma ülimalt skeptiline.Kui me suudaks eesoleval hooajal oma kaitse pidama saada, siis võiks midagi oodata, kuid kuna kaitse on sitem kui eelmise seasoni oma ja Adriano tundub, et oma vormi niipea ei leia ja pealekauba viimased uudised räägivad, et Totti on jälle tsipa vigane ja on kahtluse all kas ta avamängus saab üldse kaasa teha, siis nagu Scudettost mina nii suure suuga ei räägiks nagu mängijad ise ja Supercoppa oli väga ilmetu näide Roma kaitsetegevusest.Oleks need kollid siis tulnud võitluslikest olukordadest, aga kui kaitse apsull ei loe olukordi ja ei tunneta teineteist, siis 60+ season tere tulemast.Ideaalis ootaks keskkaitsesse lisa, kas siis Burdisso või Luisao näol, see oleks vähe rahustavam hooaja alguseks.Kui sellise seisu saavutaks seasoni alguseks ja jaanuaris, kellegi korraliku ka paremkaitsesse tooks, siis nagu oleks minu silmis asjad reaalsed.Baptista oleks muidugi mees, keda me apsull ei vaja ja kelle võiks rahaks teha, enne kui tema eest enam mitte punast krossigi ei saa.Ac Milan võiks ta endale võtta, siis oleks neil kaks peerukotist AMF-i. Taddei ehk siis teisisõnu kaamlinägu ei ole ka enam viimased hooajad seda teravust näidanud, mis oli tal jalgades Coppa Italia võitmise aegu, hetkel tundub, ta nagu keset kõrbe jäetud kaamel, kelle küürudes ei ole ainsamatki tilka H-2-O laadset ollust.Praegu tundub, nagu tahetaks jalatseid valepidi jalga panna- ja siis mehed umbes veel meedias räägivad ja kiidavad, vaata emme täitsa ise panin oma mõistusega.
                  sigpic

                  Kommentaar


                    Castellini laenule võtmine näitab kahjuks väga selgelt Roma ostujõudu mängijate turul. Teatavasti oli Roma esimene plaan võtta Gobbi, aga kuna talle pakkus Parma rohkem raha läks ta Parmasse. Kuna Parma sai jällegi ühe vasakkaitsja juurde ja varem juba oli Antonelli siis jäigi Castellini üle. Nii et sisuliselt Parma turul suurem tegija kui Roma ja Roma saab endale igasuguseid cast-off'e. Päris huvitav asjade käik, eks?

                    Kommentaar


                      Siinkohal vist on sobiv veidikene ettenutmist harrastada ja öelda, et Cheslea ja Barcaga kokku minna ei tahaks.

                      Muidugi tegelikult on palju olulisem, et kes 3ndast ja 4ndast potist vastu tulevad. Ehk siis Auxerre ja Schalke04 oleks viletsad variandid.

                      Kommentaar


                        Hahaa, Adriano on juba vigastada saanud või?
                        Ela ja tunne, et elad
                        see on kõige lihtsam
                        filosoofia, mis toimib
                        sule silmad ära vaata
                        tagasi, hinga sügavalt ja
                        hüppa üle iseenda varju
                        tule koos minuga.

                        Kommentaar


                          Algselt postitas Iceman Vaata postitust
                          Hahaa, Adriano on juba vigastada saanud või?
                          Naised saunas jh, ehk siis kurjad keeled räägivad
                          Samas Totti ka vist väljas, et suht türjümpsi kisub hooaja algus, nagu viimastele hooaegadele kohane kukume kohe sinna tabelilõpu osasse
                          Kui eelnevalt oli vähemalt Toni kellele, said Pizarro ja De Rossi tagantpoolt pikke palle anda, siis nüüd pole otsest mänguehitajat ka kui Totti out-is. Ega miks muidu kui eelmise seasoni lõpp Totti ja Toni tihti koos platsile ei sattunud, kuid
                          võidud toodi koju just sellepärast, et sealt tuli jätku Menez ja Vuci said edasi aretada, palli suudeti hoida ründealas ja karistuslööke teeniti samuti viksilt.Adriano pole seni suutnud oma iseloomu näidata ja näib, et need kilod mis ta vahepeal kaotas, tulevad sellise vigastuspausiga nagu nalja tagasi.Ranieri ei ole paraku veel Adrianos seni seda tugevat ründajat näinud, kes Interi aegadel möllas ja lõi ära ka siis kui tal 2 kaitset seljas rippus, mehel on ilmselgelt veel motivatsiooni probleemid.
                          sigpic

                          Kommentaar


                            Cerci siis müüdi Fiorentinasse. Roma eest palju mängida ei saanud, kui platsil olles jättis mulle alati hea mulje. Kahju iseenesest, aga eks vist parem mõlemale osapoolele.

                            Kommentaar


                              Väidetavalt on Adrianol kodus peldik endiselt umbes.....pole mees saanud kergendamaski käia. Kui torumehed kiiresti ei tegutse muutub mees liiga raskeks ja see koormus hakkab mojuma seljale ja polvedele
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.
                              2.Money talks bullshit(totti) walks.
                              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

                              Kommentaar


                                Adriano comeback: fail!

                                Kommentaar

                                Working...
                                X