Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mirko ... !

Kommentaar

OOH NOO

jokers to the right
      clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitust
        Mirko ... !
        Kui AS Roma Mirko vennad Marko ja Merko ka ära ostaks, siis oleks ilmselt meeskond löömatu!

Kommentaar

Õnnitlused kohtunikule, vilistas meie viga Romale, head fucking tööd tehtud...nüüd tase Brescia mänguga...

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
            Kui AS Roma Mirko vennad Marko ja Merko ka ära ostaks, siis oleks ilmselt meeskond löömatu!
            Ideaalne vastus oleks olnud: VUCINIC!

Kommentaar

Algselt postitas resorte
              Türa tann või kesiganes räbal maarek, täiesti vittus türanägu raisk. Mida vittu sa koguaeg mu poste kustutad? Ahh?!

Võibolla mida sa kirjutad ei sobi?

Kommentaar

Kahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!

ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
                GRANDE Vucinicc!!!!!
                No Mirko - No Win!

Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                  Kahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!

ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
                  GRANDE Vucinicc!!!!!
                  No Mirko - No Win!

Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!

Aitäh Forza Rossoneri !!!
                  Milanista

Kommentaar

Mõnus (:
                    Pühapäeva hommikul ärkan ja kohe teeb tuju heaks see,et Roma võitis

Forza ROMA

Kommentaar

Irooniline oli see, et kui Roma juhtima läks, siis +3 lisaminutist sai +4 Okei, usun, et tegu oli väikse režissööri veaga, mitte Moratti telefonikõnega peakohtunikule

Kommentaar

see oli päris naljakas jah.

Kommentaar

Ee... võta oma stopper ja mööda kaua Roma väravat tähistas. Idikad.
                          sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel Vaata postitust
                            Ee... võta oma stopper ja mööda kaua Roma väravat tähistas. Idikad.
                            Poleks ma smaile pannud, siis ma saan aru, et sa oled vihane. Arvad, et ma mõtlesin seda kõike siis nii tõsiselt, et peab kohe teisi idikateks sõimama? Võta ka stopper kätte ja vaata ajaliselt kui palju sa päevas munni mängid.

Kommentaar

No vabandust, et ma su smailidest aru ei saanud. Eks ma ka veidi kibestunud praegu.
                              sigpic

Kommentaar

Tänu riommale on Lazio t6usnud Serie-A liidrikohta jagama. Uskumatu....eks näis kauaks.
                                V6iduvärava l6i Mauro Zarate!!!!!!!!!!!!!
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.
                                2.Money talks bullshit(totti) walks.
                                3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                                "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Working...
                                X