Mirko ... !
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas J.R.I.M Vaata postitustMirko ... !
Kommentaar
-
Algselt postitas dannar Vaata postitustKui AS Roma Mirko vennad Marko ja Merko ka ära ostaks, siis oleks ilmselt meeskond löömatu!
Kommentaar
-
Kahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!
ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
GRANDE Vucinicc!!!!!
No Mirko - No Win!
Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas count Vaata postitustKahjuks mängu ei näinud. Äärmiselt kahju. Aga ona taon ma nüüd küll 3 kuu eest ette ära! Ona ona ona ona ona ona. Mental ONA!!! F*cking fantastic! MIRKO........V U C I N I C !!!!
ALLAAAHH MIRKOO ; ALLAAHHH DE ROSSII!!! ALAAAAAAAHHHHHH. OPljää ma panen veel onaaaaa!!! Interistadele näkku. Otse näkku, hästio palju FULL LOADS OF HOT CUM!!!! näkkkkuuuuuuuuu MERDDAAAAAAAAAA
GRANDE Vucinicc!!!!!
No Mirko - No Win!
Ja Milani fännidel pole väga palju tänada vaja, et me oleme ainuke meeskond kes teie abordijäänukist vennasmeeskonda lüüa suudab!
Aitäh Forza Rossoneri !!!Milanista
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustEe... võta oma stopper ja mööda kaua Roma väravat tähistas. Idikad.
Kommentaar
-
Tänu riommale on Lazio t6usnud Serie-A liidrikohta jagama. Uskumatu....eks näis kauaks.
V6iduvärava l6i Mauro Zarate!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar