Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ärge saage valesti aru. Ma ei hakka vabandama ega midagi. Lihtsalt loen ette mehed kes olid puudu/vigastatud
    Philippe Mexes, Mirko Vucinic, Adriano, Rodrigo Taddei, Stefano Okaka and John Arne Riise
    Lisame sellle nimekirjale 14 minuti Castellini vigastuse ja saamegi vägagi Serie C meeskonna...
    FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
      Ärge saage valesti aru. Ma ei hakka vabandama ega midagi. Lihtsalt loen ette mehed kes olid puudu/vigastatud
      Philippe Mexes, Mirko Vucinic, Adriano, Rodrigo Taddei, Stefano Okaka and John Arne Riise
      Lisame sellle nimekirjale 14 minuti Castellini vigastuse ja saamegi vägagi Serie C meeskonna...
      Nuh Serie C meeskond vast siiski mitte, eelmine season ilma suuremate täiendusteta saime ka paremini hakkama.Kuid jh olen nõus Perrotta ilmnemine meeskonnas ja veel põhikoosseisus on selge märk alamklassi liigast.
      Vendetta Totti väljavahetamine oli puhtselgelt kaitselistel kaalutlustel, aga nagu oli näha, et kaitsesse lisajõu toomine tegi asja veel hullemaks.Arvesta ka sellega, et Totti pole enam 20 ja ka vigastused ei ole tema mänguvormile ja konditsioonile head teinud.Kahtlemata kui tal on hea päev otsustab ta mänge ja eelnevatel aegadel isegi halbadel päevadel, täna lihtsalt olid kõik täheseisud meile ebasoodsas nihkes.
      Kaitse oli lihtsalt kohutav, mida oli ka hooaja eel karta, sellise kaitsega ei jõuaks isegi eesti liigas esimese kolme sekka.Sisuliselt oli nüüd väga kenasti näha mis hakkab juhtuma, kui Riise on haiglaravil.Tundub, et "Burdisso" Interi poolt närvivapustuseni viimine ei sisendanud mehele just enesekindlust.
      Ei tea kas tõesti hakkavad siin mõne mehe sõnad täide minema ja Burdisso leiab oma lapsepõlve lolluste võlu taas üles.
      Igatahes must masendus on ka minu südames, Cagliarilt sellist kottimist ei oleks oodanud isegi kõige märjemates unenägudes.Mängijad siin ise räägivad Scudettodest ja CL tiitlitest absurd...
      Järjepidevalt Roma tavatseb teha võimalikult halva Seasoni alguse, et siis lõpuks jälle mingi 1-2 punktiga tiitel loovutada, asjas on ilmselge loogika.
      Tänavusel hooajal nagu oleks meil just keskväljal ja ründes kvaliteeti aga eile isegi rünnakut polnud ollagi.Ma ei usu ise üldse sellesse Burdisso dünastiasse, kuid tean seda, et kaitset tuleks küll korralikult renoveerida.Hetkel tundub, et mingit keemiat ja kooskõla seal küll ei eksisteeri.
      Ma arvan, et Talvel kui kedagi üldse üritatakse tuua tiimi siis on see Behrami, ja kuna teda laenule ei lasta ja meil pole ostmiseks raha , laseme sama koosseisuga edasi kuni hooaja lõpuni.Iseenesest tiim paberil on jh tugev ja isegi parem kui eelmise season, kuid samas juba aastaid on tuumik sama ja arenemisvõimetu, nagu näha erinevad treenerid ei ole tiimi üldisi tulemusi suurt mõjutanud, tulemuste käekiri on suhteliselt sarnane.

sigpic

Kommentaar

Give me 3-1 nagu ennustasin eile....ja hoppa olemas. Hernansese esimene värav samuti.
        Ei viitsigi midagi lisada.
        rubentus otsib koos milanmerdaga samuti rada v6itude poole, aga superklubid ei saa hakkama....kui keegi imestab miks ma riomma kohta ei kirjuta siis ma pankrotis pasalautade seise väga ei kommenteeri.

Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!Lotito Vattene!!!
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.
        2.Money talks bullshit(totti) walks.
        3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
        "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          Ei plaani mitte ainsatki Lazio mängu vaadata tuleval aastal.

LOTIDIOT VATTENE!!!!!!!!!

Kas pidasid lubadust või olid need tühjad sõnad?

Kommentaar

Give me 3-1 nagu ennustasin eile....ja hoppa olemas. Hernansese esimene värav samuti.
            Ei viitsigi midagi lisada.

Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!Lotito Vattene!!!
            Ma nii palju lisaks, et mängu parim oli värava ja resultatiivse sööduga maha saanud Uuu pikaaegne lemmik Stefano Mauri.

Kommentaar

Tulemus 5 piiiiiika miinusega. Üldine pilt 3+. Bologna vastu mängust on muidugi raske mingeid põhjapanevaid järeldusi teha, 10 mehelise kaitseliini vastu sai pikka palli kasti tagumist harjutada aga Zarate ja Rocchi ei ole just eriline jõud õhus. Zaratega on üldse suht viletsad need lood, kõik serie a kaitsjad loevad teda nagu avatud raamatut... Rejalt hea otsus poolajal Kozak sisse tuua, aga pigem oleks näinud sisse tulemas Santa Cruzi või Ederit (viimane tegi Brescia eest väga ilusa mängu ja näitas, et on igati valmis liigas pommitama) Rocchilt väga ilus värav, Hernanes oli esimeses mängus tänasest palju nähtavam aga see pigem tuli Bologna umbkaitsest, vähemalt on nüüd penalti spets olemas mõneks ajaks. Lotitol läks ka nägu naerule igatahes, seda juhtu just iga päev, eks varsti võib huvitavaid mõtteavaldusi temalt oodata. Eraldi kiidaks veel Foggiat, kes vahetusest sisse tulles näitas väga tarka ja kindlat mängu. Imetlusväärne proffesionalism mängijalt, kelle karjäär on väga üle kivide-kändude läinud paar viimast hooaega. Lootus on, et äkki püsib mees terve ja leitakse talle koht Lazio skeemis, võibolla on veel isegi võimalik, et saavutab oma parimate päevade vormi. Oleks küll vist juba väiksema ime kategooriasse kuuluv stoori, aga on ennegi selliseid tagasitulekuid jalgpallis nähtud

Kommentaar

Pean täpsustama, et ma pole uhtegi mängu vaadanud. Seise v6ib ikka jälgida ja lotidiotile kaasa tunda.
                Kuna mauri kohta midagi head otseselt ei räägitud siis kukkus mees järelikult kogemata palli peale. M6ttetu luuser on ja jääb.
                Zarate kohta hakkab mu lootus hääbuma....midagi on t6esti väga mäda....asi vb isegi sama mäda kui roma rahakukru oma.....pole ju teisel p6hja aastaid enam all olnud.
                Aitähh Vendetta Foggiat kiitmast....Rejal oleks aeg mehele koht algkoosseisus leida ja kohe. Super hea meel Pasquale ule.
                Pigem k6ditas igli tare lotito persekannikaid 6lek6rrega....seda venda ei koti La Lazio absoluutselt.

Forza Lazio!!!!!!!!!!LOTITO VATTENE!!!
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Give Me 5 Baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!and Never Stop Giving
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Give Me 5 Baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!and Never Stop Giving
                    Merda Lazio?

Mis sa UUU oled tõesti nii allakäinud, et hullaris lastakse sul ikka veel siia soccerneti foorumisse postitada . Ma loodan siiralt, et sa viru ees sommidel viieka eest seelika lehvides torupilli ei puhu.Tõesti loodan, et Lazio tulemused kibekiirelt paranema hakkavad ja sa saad endasse kogunenud pinged taas ülikonna ja lipsu lehvides Lazio eesti kontoris maandada.
                    See on siis ehe näide ühe jäärapäise kuid samas nii Mart Juurelikult nalja viskava maapoisi - jalgpalliklubi otsingutest ,suures ja laias Romas, kes oma eelnevas elus polnud isegi jalgpalli oma elussilmaga näinud.Vot sedasi võib minna kui sa kavatsed siin kõik oma maise vara maha müüa ja isegi Lazio eesti turundusjuhi rollist soccerneti foorumis loobusid, mille läbi lendas vastu taevast ka kogu Lazio koolkond Eestis.Üsna valus on see, et kogu selle juures sa tõid ohvriks kõik oma eelneva elu, said sa hullumajas alles lõplikult aru sellest, et Romas on ainult üks õige jalgpalli klubi ja selleks on AS ROMA, eesotsas Francesca Tottinaga.Sinu kõige hirmsam unenägu sai tõeks ja Laziol pole läbiaegade olnud mänguliselt sellist kindlat liidrit.Lõpuks ostate omale Makinwa tagasi ja arvate, et Mauri-Makinwa tandemiga olete jube kõvad tegijad serie a maastikul, kus ilma 4wd-ta ei sõida selle sita seest mitte kuskile.
                    Lotitole ei lähe ikka absoluutselt korda, kus , mida ja millega klubi suurimad investorid, ehk siis fännid tegelevad.UUU sa võiksid mulle oma täpse asukoha ja koordinaadid saata, saadaksin sulle AS ROMA fännistuffi

Eelnev tegelaskuju rääkis lühidalt siis tegelaskuju UUU viimase aja kõige kõmulisematest seiklustest moosese ja reemuse radadelt ja mis minu silmis pälvis välismeedias ebaõiglaselt vähe tähelepanu.Seega ka sellest, kuidas Laziol ei olnud oma emahunti, kes oleks võtnud kõik ülejäänud 21 mängijat oma rindade ette ja neid toitnud, nagu ühele imetajale kohane, siis Romas oli ja on neid ka praegu päris mitu tiimis nimega AS ROMA.
                    sigpic

Kommentaar

Pingsalt ootan uuu vastust..
                      Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Burdisso, 2 mänguvooru ban, tagasi Interiga. Nagu alati...

Kommentaar

Mulle ka Lotitot palju ei meeldi, natukene naeruväärne mees, aga peaksime tunnistama:

- tal on raha, hetkel kes ostaks Laziot?
                          - klubi on stabiilne, vaata mis AS Romaga toimub...

Lazio fännid, eriliselt Curva Nord ultrasid, ei meeldi Lotitot sest ta ütles palju korda et suhed Irriducibili&Co. ta ei taha teha...ja kui oled ultraside vastu, nad hakkavad sinu vastu tulema (nagu Moggi Juventuses enne Calciopoli).
                          See on üldise atmosfääriga mõned klubide omanikud peavad elama koos.

Kommentaar

Jap selle stabiilsuse osaga pean n6ustuma. riomma on t6esti uks naljanumber selles m6ttes nagu iga teises m6tteski muidugi. Aga tal on aeg edasi liikuda....pandevi case, mutarelli case, ledesma, de silvestri jne......kloun
                            P6lege pers*es pasapruunid peenisehundid!
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ohhhh täna ju Bayerniga mäng...uurisin natuke koosseise ja usun, et täna näeme kurikuulsa totti meeskonna eesotsas Porriellu ja Adriano duot.
                              Ma arvan, et romal ei ole erilist probleemi saksa lollide alistamisega isegi v66rsil sest neil puuduvad päris mitu meest.....6nneks on Muller ja Klose vigastustega väljas.....mehed kes vabalt v6ivad skoorida.

rorzaaaaaaaaaaaaaaaa romaaaaaaaaaaaaa tottti" The King" jeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Kommentaar

Kuule pedekas. Kui sa ei oska mängu toimumise aegagi vaadata siis ära koosseisudest räägi.
                                Ma nimelt nägin mängu....mingit Porielu ja Adripiruka duot seal polnud.
                                Oli uks hunnik saasta Itaaliast sinna marki täis tegema soitnud...muud ei midagi.
                                Ja muidu uuuu, väravad l6id just nimelt sinu vigastusega väljas olnud mehed....Klose ja Muller....
                                Natuke mängust, (objektiivne mängukirjeldus):

Mäng oli tasavägine kuni mänguvile alguseni.
                                roma tipphetked olid siis need 2 kurikuulsat momenti, kui nad ule poole mänguväljaku tulid. Super!!!!!!!!!!!!!!!Grande....
                                Härra Kassett näeb välja nagu Hitler....väga huvitav avastus täna minu poolt.
                                Juan jooksis nagu kloun ringi ja pidin naeru kätte läbuma...tänu sellele lahedale kaitsemehikesele. Hära Rosi? Mingi tulevikuvend?Let me laugh.
                                Kes siis veel oli............ahjaaaaaaaaaaaaaa kuningas ise........härra tottina.....ma vaatasin 2 tundi tagasi Family Guys ja arvasin, et see on naljakas ja huumoririkas multikas, aga eksisin. Kui nägin tottit täna mängimas siis t6esti mul hakkas kahju sellest vennast....oleks ta mustanahaline oleksin ta Makinwaga sassi ajanud....no t6sine luuser.....puterdab palli ja "jookseb" kontrale Give me a break!!!!!!!!!!!!! Seee vend on finished....aeg kirstu minna v6i kähku treenriks 6ppida ennem kui roma ajalooraamatusse kirjutatakse...
                                Varumeeste pink koosnes 14-19 aastastest aknenägudest, kelle keskel laius uks suur rasvane mägi....seda mäge kutsutakse Adrianoks. Kas t6esti 5 milkut makstakse sellisele klounile, istumise eest.....ok vb nosis sokolaadi ka? Huvitav, kas ta koduse selle peldikuummistuse sai korda?
                                Ma ise eeldasin kuskil 5-0 kaotust....5-1 tegelikult, aga t6esti J.Sergio tegi head tööd.

PALUN PEENISEHUNDID....ÄRGE ROHKEM CL OSALEGE....Kindasti saab kuidagi alistused kirja panna. Väga mage.

MERDA RIOMMA 1927
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X