Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Borriello on endiselt ainuke vend, kes midagi jagab. Aga, õnnitlused.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Lotito ja Tare andsid mulle loa soccernetti naasda ühe kommentaariga.
      Täna näitas Lazio sisu ja olen vägagi rahul mängu tulemuse ja mängupildiga
      Kozaku ees müts maha. Kahju, et ta rubentuse tiblaga samast rahvusest peab olema.
      Mängu ülipingeline seis jääb Lichty ja Muslera nimele. Loodame, et õppisite sellest.
      Kui Hernanes oleks ilani särgis hetkel oleks ilan 10 punktiga eest juba läinud....on mehel ikka imelised jalad all.
      Samuti ma tänan ka riomma merdat, et Laziole teed ette valmistasite. Toimus ka siis F. Fat Sensi mälestusturniir ja selle lükkas kinni Lazio.
      FORZA LAZIO!!!!!!!!!
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

ütlesid ju et ei vaata ühtegi mängu

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
          Borriello on endiselt ainuke vend, kes midagi jagab. Aga, õnnitlused.
          kle Jassu-juss kas sa alateadlikult tood välja selle kui rumal ja madalalaubaline on Milani juhtkond ja lased Roomlastel pista ridade vahele, see on meile magusam kui Pique suudlus Ibrale!
          Ma loodan, et Borri jätkab meil ka peale järgmist hooaega, või tõesti peab Ibra järgmise hooaja pingil veetma?
          Eks Ibra pole odav laks Milanile kui teda päriseks tahetakse ja ilmselt ei saa ka Romal olema kerge Borriellot endale saada,muidu kui kaua Borri leping Milaniga veel kestab?

He started the first game of the season for Milan against U.S. Lecce. On 31 August 2010, he was loaned to Roma for free, with the option to purchase the player's rights before the 2011-2012 season for €10 million. He signed a 1+4-year contract; in the first year he would earn €4.5 million, an amount increasing to €5.4million should Roma decide to purchase his full rights.

Vastab see tõele inspektor JASPER?Kontrollime su teadmisi...

See oleks kyll super diil ju! Kui vana vormis veel ka püsiks-(vigastustest hoiduks) ja Adri ka saavutab oma kõrghetke, pigistab nö. transrasvad välja endast ja hakkab taas pelama nagu noor neitsi oliiviõli.... jh oliiviõli mitte oliivi jääkõli!!!

Nagu ma aru saan siis sellise soenguga ei taha Milani fännid teda enda hulka tagasi, Saarlane või kes siin nuttis taga, et tema sexmees on nüüd nagu kuskil kohaliku lambakasvataja juurest läbikäinud, karjapoisi stiili pandud....
          Ärge nutke Romas ongi tugevad ja kõvad poisid, ilmselt Ibra talupoja sonx häiris teda täiega, sest vana eksles pidevalt suluseisu piiril, mina Milani fännina suunaks oma pilgud sinna....tuleks midagi ettevõtta
          Lauri Pedaja?Liina Vahter?Linnar Priimägi?
          sigpic

Kommentaar

See väide on ammu siit läbi käinud. Tõesti tunnistan, et hooaaja kontrollmängude masendusest tekkinud negatiivsed emotsioonid on mind nii kaugele kahjuks viinud, et lubasin mänge mitte vaadata. Hetkel ei saa seda küll öelda.
            Ja nüüd nagu esimene pool hooajast läbi saamas. Kas on endiselt siin veel perverte, kes väidavad, et Lazio juhuslikult teist kohta hoiab????
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
              he was loaned to Roma for free, with the option to purchase the player's rights before the 2011-2012 season for €10 million. He signed a 1+4-year contract; in the first year he would earn €4.5 million, an amount increasing to €5.4million should Roma decide to purchase his full rights.
              See teie legend saab deprekatest üledoosi, kui see diil läbi läheb
              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                Ja nüüd nagu esimene pool hooajast läbi saamas. Kas on endiselt siin veel perverte, kes väidavad, et Lazio juhuslikult teist kohta hoiab????
                JAH! See on anomaalia, nagu AC Bilani positsioon, mis hooaja lõpuks paika liigub! Dont worry my friend
                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                sigpic

Kommentaar

Oot kas ma loen su jutust välja, et riomma peaks esimene olema Ära vend pühapäeval joo....lepime ühes asjas kokku.
                  Usun, et ilanil oli eile halb päev, muud midagi.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                    Ära vend pühapäeval joo....lepime ühes asjas kokku.
                    puhta loll peaks olema, et sellisele asjale alla kirjutada ju.

Kommentaar

Loodan et Adriano viskab mcdonaldsi vms kliendikaardi prügikasti ja läheb uuele aastale vastu rõõmsamas tujus! Järgmine samm oleks kodustaadionil Bilani klubidele v kasvõi Naziole hattrick sisse valada ja rõõmu oleks laialt, eriti Jasperi näol(see oleks see päev, kus ka kõige stabiilsem jasper oma näpud lihani ära sööb ja klaviatuuriga vastu seina jookseb).
                      Väiksed "ilunäited" siis ka :

PS! Tuletan meelde, et Adriano roll eile POLNUD rünnata, vaid hoida palli ja sisi võimalusel seda edasi sööta! Niiet ennem trollimist seedige nähtu korralikult läbi
                      sigpic

Kommentaar

Miks sa pidid selle siia postitama....pean silmas seda videolõiku.
                        Ma ei saa ju nüüd öösel magada.....jõehobu "triblab" Teil on tottinaga vääriline partner olemas...noorem ja paksem aga süsteem on üks.
                        Kui raha pole siis ma ei tea....pange kasvõi Rosella stringides jooksma...
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kuidas selline mürakas koguaeg kukub, aru ma ei saa ? :S
                          Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Miks mürakas püsti ei seisa? Sest keerulise ajalooga balkani poolsaarelt pärit Vucinic hakkas kartma oma algkooseisu koha pärast ja peitis Adriano butsade korgid enne mängu ära. Count, tahad kihla vedada, et Piruka-Adriano ei löö ühtegi hattricki hetke top 8 meeskondade vastu sellel hooajal? Riskides üles näidata totaalset anti-aukartust counti jalgpalli jälgimise objektiivse võimekuse vastu, annan sulle (ja Adrianole) isegi handicapina ühe värava juba ette, enne iga mängu algust! Adriano peab sinu rõõmuks lööma vaid KAKS VÄRAVAT ja juba ongi hattrick!! Money-mouth-stfu jne

Kommentaar

+1 vendetta
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Tavai vendetta, nõus, diil , aitab selelst tühikargamisest juba niikuinii. Aga ma teen diili veel paremaks! Tahad? No kuula. Ma annan KOGU Lazio meeskonnale 1 kohalise handicapi, et nad ei jõua isegu Europa League kohale! Vat säh sulle magusat händicäppi! Väga reaalne diil.
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X