Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Mis Peniz siis tegi? Hakkas nutma ja läks pesema omal volil?
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Esiteks paneks suure küsimärgi Ranieri poolt tehtud vahetuste kohale. Kui cannu või keegi muu targem kodanik viitsiks neid asju mulle puust ja punaseks selgitada, oleks jumala nunnu.
      Teiseks. Kohtunik oli supper. Sellist kohtunikku tahaks igasse mängu. Kui oli vaja vilistas, kui polnud vaja ei vilistanud. Kaartidest hoidis ka eemale ja lasi mängjatel palli mängida, mitte idioote. Kui mingit miinust otsida, siis Boriellole oleks võinud daivimiste (mingi 5 tykki oli neid vist kokku) eest küll ühe kaardi anda...
      Kolmandaks: Miks oli 90 minutit platsil Simplicio? Kellele see peale Palermo kasulik oli?
      FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
      sigpic

Kommentaar

KOHTUNIK Vaheta linti.....Lazio vastu oli kohtunik super onju?
        Olete saast siis lepi krt ükskord.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
          KOHTUNIK Vaheta linti.....Lazio vastu oli kohtunik super onju?
          Olete saast siis lepi krt ükskord.
          Kusjuures see polnud iroonia, debiiiiiil! Kohtunik tõesti tegi väga head tööd.
          sigpic

Kommentaar

Täna?
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Minu tuju parandas igatahes Totti ilus koll lõpus, see oli nö. UUU-le pühendatud koll...Loodetavasti said sa nüüd jällegist aru, kes on Roma siiani tegijam mees palliplatsil, kes oskab väravaid lüüa.
              Aru ei saa miks Menez,Pizarro väljavõeti. Baptista oli lihtsalt kohutav , selle negruti aeg on ammu möödas, oleks võinud ta ammu peeneks teha, kasvõi Laziole ehk siis meie reservklubile kinkida.
              Baptista vist kõik pallid mida ta sinna vasakul äärele sai suutis ärakinkida, püherdas suure mehe kohta koletult palju maas, täielikult mõtetu vana, sellel mehel on ainult liha, mängib nagu puurist väljalastud simpans.(ei ole rassist)

Kahju on nii kaotada paraku: Mexes ja Cassetti võiks korralikult vitsu saada, et nad nüüd terve nädala istuda ei saaks, saavad omale grillresti triibulised armani trussarite alla-teevad trenni ja valavad oma soolast higi persse peale, siis saba teada, et Roma eest ei käida nalja tegema väljakul.
              Mexes lihtsalt eksis korduvalt kohavalikul.Ega Juan ka mingit ime ei teinud.
              Ilicic lihtsalt seisi värava esimeses postis, lükka kasvõi lõdva tilliga sisse...

Siin pole midagi ütelda, selle hooaja Roma paraku võitleb parimal juhul viimase CL koha eest või siis Euroopa liiga koha eest, sellist võitlusvaimu nagu eelmine season ei ole mina küll oma hingekeeltega kammitsenud.
              Loodetavasti see Roma enne jaanuarit maha äritakse, siis saaks nagu mingitki mõistliku materjali kaitsesse, sest nu tra kaua võib, mitmes season see läheb, kus ikka sama inglise perse nu*s käib???minu perse hakkab isegi valutama sellise asja peale.

Aga UUU paluks nüüd Vanahärra Totti vastu vähe viisakust üles näidata, bussis paku ikka viisakalt istet, mitte ära istu seal nagu teismeline vinniline puberteedi kutsikas oma laika mütsiga ja oota millal ta sulle oma kepiga suvatseb põiki koljuluud virutada, eks see pähkel sul natuke koliseb, peaasi, et kreeka pähkel päris lahti ei kooru.
              Ole mõnus Uuu...respekteerin teie tänast suurepärast punktivõitu,sellised pisiasjad viivadki scudettoni!
              sigpic

Kommentaar

////ma olen pime
                Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Algselt postitas Lamb Of God Vaata postitust
                  Totti ilus koll lõpus puhtast suluseisust
                  idioot, kontrolli silmi, pane arsti juurde number ja kõik jutud. äärmiselt piiripealne mäng, aga siiski see EI OLNUD suluseis.
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                    idioot, kontrolli silmi, pane arsti juurde number ja kõik jutud. äärmiselt piiripealne mäng, aga siiski see EI OLNUD suluseis.
                    Õigus. Esimese korduse ja kommentaatorite jutu põhjal ei tasu järeldusi teha.
                    Inter - ausaim klubi Itaalias.

Kommentaar

Tursal on sama sündroom. Kutsehaigus.

Kommentaar

sa oled nagu prükkari võmp - krimpsus ja valelik ?!?!

Kommentaar

Totti pole Rooma kuningas....kuningas on Hernanes.
                          Niiapalju kui mina kuulsin oli Delio Rossi 87 minutil koos meeskonnaga juba riietusruumis. Väidetavalt suutis totti suluseisu mitte jääda(mis pole eriline oskus, kui vastaseid pole enam) ja ilus pomm põrkas vastu Peneze perset ja otse sisse.
                          Ma loodan, et olete sama ebastabiilsed ja debiilsed ka edaspidi. Mauri igatahes teid jäljendab...viimased 2 mängu nõrgim lüli.
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Etskae, roma poistel uus hümn - http://vimeo.com/17402584
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper Vaata postitust
                              Etskae, roma poistel uus hümn - http://vimeo.com/17402584
                              IRW

Mõnus, panin ka oma hääle teele!

Jäin korraks mõtesse, et äkki on tegu ROMA uue mänguvormi esmaesitlusega...

Igatahes sellise sündmuse puhuks, peaks ka mundri üles otsima, tolmust puhtaks kloppima ja korra ANGELIST läbi põikama.
                              sigpic

Kommentaar

miks nad staari välja jätsid?

Kommentaar

Working...
                                X