Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas keegi tuletaks mulle meelde miks Montellale asendus otsiti? Lecce pole tegelikult üldse halb meeskond, aga poolajal oleks võinud ju mingeidki muudatusi kuskile suunas teha (isegi taandarenguga allegri suutis 3-0 seisust 3-4 võidu välja imeda koos berlu pangakontoga), kasvõi mõni primavera platsile panna, kaotada ju väga enam midagi polnud...
Missing Montella
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Nii nüüd on kõik selge. Mul tuli visioon sellest mis peab muutuma ja kuidas võita scudetto, CL ja kõik muud karikad nagu kord ja kohus:
1. Enriike Igleesias saata asumisele ja tagasi tuua viimase 20 aasta parim treener Spaletti! See kiilaspäine mees oskab oma tööd, ei karda eksperimenteerida kui kõik on p*tsis ja on avaldanud ka soovi tagasi tulla. Spaletti pukki!!!
2. Totti asemikuks maapeal tuua Jovetic aka "Totti 1.2", mees jagab biiti ja mänguehitajana asendamatu lüli ja siiani on edukalt näidandu et ei mängi raha vaid mängu pärast!
3. Keskväljale Eriksen, kes on juba sündinud Giallorossi! Esimesed mähkmed oli tal juba Rooma värvides!
4. Vasakkaitsesse võtab Spaletti kaasa maailma parima vasaku kaitsja - Criscito
5. Keskkaitsesse võtame 2 konkreetset jormi, mul ükskõik kui palju nad maksavad , peaasi et neil puudub eelnev kogemus Milano homode särgis v premieri särgis.
6. Kjaer koju või siis kodu lähedale viia. Täna kohe peale mängu võtta talle kõige odavam säästu fit takso ja sellega saata ta kuskile sinna saksamaa piiiri äärde, arve kinni maksta ja siis mitte kunagi ta kõnedele enam vastata.
võidu valem on leiutatud!
sigpic
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
No ma tänast mängu ei näinud ka. Ja seda enam, kui ta Saksamaal kolistas on üllatav, et ta Rooma toodi ja talvel kedagi asemele ei sebitud. Samas tegin ma natuke võibolla enne vale sõnastuse, Cisse toodi ka Rooma linna ja ta oli veel suurem flopp.
Ju teab Sabatini midagi, mida meie ei tea. Muidugi tuua 22-aastane düüd laenule, ei ole just väga suur risk, aga arusaamatuks jääb küll, et miks talvel kedagi juurde ei toodud (laenatud).
Väga huvitav, mis suvel saab. Ma pole näiteks üldse kindel et Kajer minema lastakse. Arvestades tema ebakindlaid esitusi on hind all laenu pikendamine/ostmine oleks täiesti loogiline.
Henize leping vist pikeneb/pikenes automaatselt ja Burdisso peaks kindlasti jälle mängukõlblikuks saama. Juan lubas ka 2013 juunini jääda. Täiesti arvestatav variant, et kedagi keskele ei toodagi.
Ei vaidle vastu....oli ja ei olnud...Pandev on ju teada munn.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kaldun arvama et kaitsjat ei soetatud, kuna Enriike Iglesias ei avaldandu piisavalt survet , Sabatini vaevalt üksi suvalisi inimesi kokku ostab, eks ikka peatreener peab ka sõna sekka ütlema keda tal tarvis on. Praeguses seisus on süüdi ainuisikuliselt Iglesias . Kui ta oleks nõudnud kaitsjat, oleks ta selle ka saanud, aga tal on jube "tika-taka" värk peas käimas , pole aega jalgpallile mõelda! Mul on pikk kannatus jne. Aga tema "projekt" on tõesti nii p*tsis kui üldse saab olla. Mängu ajal ta ei jaga juhiseid , vaid istub vahetusmängjatega pingil ja närib küüsi ja võtab päikest et oma jumet hoida!
S P A L E T T I on ainuke mees keda on Rooma kottinud ja ta on vaja tagasi tuua! Temaga koos tuleb Criscito suht odava hinnaga, Isla saab paremale ka mingi normaalse raha eest, keskele on Burdisso kõrvale ühte konkreetset 190cm+ koljatit vaja ja ongi olemas!
Iglesiase taktiKEPI all ei saavuta selle meeskonnaga enam mitte midagi.
Nii palju potensiaali ja tema suudab sellega Atalantalt ja Leccelt 4 väravat sisse imeda! Normaalses universumis andestamatu!
sigpic
Siin pole vist enam midagi rääkidagi. Mazzarri on läbipõlenud-üleshaibitud pasajuku ja miks peaks see virtsameeskond Lazio asemel CL olema? Peale Chelseale kaotust olete lagunenud ja muutunud väga igavaks ja keskpäraseks satsiks.
Mängu kangelane on AS ROOMA patrioot Antonio Candreva....kes nagu näha ei olegi mingi riommalane...tavaline palgasõdur...CN ees tegi korralikult showd.
Ning see oli ka Marchettile suur boost saada EMil postide vahele....super mees.
NING.....Koos Hernanesega kehva mängu näidanud Mauri sai teisel poolajal needusest lahti ja lõpetas pulli vb top5 kõige ilusama väravaga...pisar jooksis silma....
NON MOLLARE MAI!!!!!!!FORZA EDY REJA!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar