Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Selles pole mingit kahltust, et Lamellat toetad. Te olete ju kõik samasugused herneajudega peenisepumbad.
FORZA LICHSTEINER!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Last edited by Uuu; 23.04.12, 18:52.
Põhjus: k-oli puudu ja nad on ahvid
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Having carefully analysed the TV images relating to the incident and spoken to Erik Lamela, AS Roma has decided not to appeal the three-match ban given to the player by the FIGC's disciplinary panel today.
Erik Lamela wishes to apologise to the fans, his team-mates, the coach and his opponent for this regrettable incident.
Ei kiida heaks sellist vabandavat käitumist, aga ju siis mingi kõrgemad härrad, kellel pole Roma mõnitamisest sooja ega külma, käskisid kähku vabandama hakata. Tähelepanuväärne on veel see et mäletan olukorda kus Francesco Totti nelja sõrme uhkelt Rubentussi pingile lehvitas ja mäletan ka milline jube nõiajaht selle zesti peale Itaalia ajakirjanduses lahti läks. Totti löödi pm risti. Antud juhtumis pole närusest Litsikivist mitte midagi räägitud , eks see seasõrgade lehvitamine oli selline hale koopia ka , aga ikkagi, võiks vähemalt kasvõi proovimise eest samasuguse tähelepanu saada kui Kuningas Totti omalajal...
Moggi, Moggi millal sa ära sured???
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Miks Enriike lõhub asju mis on eelnevalt toiminud, kõige tähtsamas mängus hakkab ta katsetama, fakk rskKkkkkkkkkkk, miks miks?
Peerotta, mees kes oli juba paar hooaega tagasi puhas muld ja kelle parim skill oli ohjeldamatult platsil ringi tallata, aga eile ma ei näinud isegi mitte seda energilist Perrottat.Miks küll Roma pidi temaga lepingut pikendama.
Heinze kelle kogemused oleks marjaks ärakulunud kaitses jäeti lihtsalt ticket free meheks CONI toolidele. De Rossi kes oleks võinud Pirlo tillist võinud kaheksa keerata ja Matsiisio muuta paari hooaja taguseks hälvikuks.
Totti veel viimased magusad aastad, kus saab kasutada maailma parima platsinägemisega mängujuhti maailmas jäetakse lihtsalt tühjendama 0,5 lidrast bocky pudelit, NO EI JÕUA KOHALE LIHTSALT, isegi eilne BOCKY RALLY ei aidanud.
Ainukene inimene siin Universumis, kes suudab assistida OssiVallot ja Borintsi,üldiselt jäi selline mulje, et Enriike läkski mingisuguse hagija koera umbkaitse taktikaga, et võimalikult palju horse powerit väljakule saadaks, kes viitsiksid palli järele joosta, kuid reaalselt ju sisuliselt oli mäng 10 korda hullem kui meie hooaja alguse mäng Juve vastu, kus me võitmas olime, olgugi, et see oli kodus.
Lamela vähemalt sammub kindlalt ja sirgelt Totti (kuninga) jälgedes, kohustuslikud etapid on vaja läbida, olgu siis selleks mingid tühised 3 mängu banni aga järgmisele LEVELILE jõudmiseks on see hädavajalik.
De Rossi kes oleks võinud Pirlo tillist võinud kaheksa keerata ja Matsiisio muuta paari hooaja taguseks hälvikuks.
Üldiselt Enriie jäi kuulama Eika 1 -33 mängu kaotuseta!!! Liiga liidrid teksti ja mõtles kraanid igaksjuhuks kinni keerata. Aga hirmuhigi taktika ei toonud kasu ning Juve peksis puuri täis. Justnagu krampis inimene kukub 4 korruselt surnuks ja purjus jahukotti meenutav mees löntsib pärast õhulendu 4ndale tagasi.
"I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."
Ma ei imesta, kui Lamella endal Madridi särgi seljast leiab. On tõesti andekas vend...närvihaige küll, aga mis teha Lichty oli Lazios kunn ja on ja rubes....üks väheseid kellega Lazio jäi sõbraks ka lahkudes.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Arvestades sinu skisofreenia ja idiootsuse kombot, siis arvan, et veel 30ne aasta pärast klõbistad ja kirud sa siin foorumis kiirnuudlite ja uuenenenud bocki pudeli taga seda ,kuidas Moggi ka teisspoolsuses suudab kõik perse keerata.....
Eeldades muidugi,et su maks sellele kemikaalile niikaua vastu suudab panna.
Hakkab tunduma, et Nazialed eesotsas mister Ehh Uhhuduuriga peavad hooaja lopus Riommalaste lohvi imema. 5 punga vahet ja 5 mangu minna. Novaarikute kaest saate tala nagunii jargmine mang
Ma pm ei pannud su mõttetut postitust tähelegi, aga kui Lazio CL koha saab siis Edy Reja ja kogu allesjäänud meeskond peab monumendi Formellole saama.
Viimases viies mängus me vaevalt ename Lulicit, Kloset, Brocchit ja Hernanest näeme. Lisaks sellele on väga vigased ja klaasist jalgadega nii Konko, Radu kui ka Matuzalem....ajuvaba.
Novara vastu võit oleks tõeline kergendus.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Üldiselt maitse suus on peale hävitavat kaotust endiselt üsna kakine ja ära ei taha see minna isegi mitte pudelitäie suuloputusveega.
Hambaid olen pesnud ka vähemalt iga hommik ja õhtu 3D Whitega.
Enriike just ka ei hiilga oma väljaütlemistelt, sama jutt, et Totti ei saa igavesti olla Roma A ja O, mõistan, et kõik saavad sellest ilma selletagi aru, kuid sa krdi tra HIINLANE kasuta siis teda vähemalt senikaua kuniks teda on ja kui ta veel kenakesti terve on ja seda enam, et sul pole mitte ühtegi reaalset traquartistat väljakul, kes suudaks nagu reaalselt mõne mõistliku söödu anda, Pjanicis ma seda tuhhi paraku ei näe, hetkel tundub, nagu Enriike lihtsalt jookseb peaga vastu seina ja mingi oma lolli sihikindlusega jätab meelega Totti pingile, et näidata, et Roma suudab ka ilma Kuningata hakkama saada, kuigi tegelikkuses terve see hooaeg pole ta seda suutnud tõestada.
Oleks siis tegu olnud mingi lihtlabase mänguga, tegu oli mänguga mis oleks meid aidanud CL kohale lähemale, oleks meid aidanud transferide kui ka finants poole pealt, nüüd võib CL põhimõtteliselt välistada, lihtsalt tundub, et see 3-as koht ei huvita teda mitte üks põrm, olgugi, et sellest kõik räägivad kaasa arvatud tema ise.
Kui ma ei peaks Tottit oma iidoliks, ka siis ei näeks ma mitte ühtegi faking põhjust miks peaks sisuliselt sama vanat Peerottat kasutama Totti asemel , kes ei mahtunud isegi Ranieri ja Spalletti aegadel põhimeeste hulka.Sellel mehel pole jalgpallile enam midagi anda, ta on ainult võtta (loe: varastada).
Ja põhjus miks täiesti terve Heinze istub pingil ja De Rossi meie keskvälja promootor A ja O pistetakse keskkaitsesse, see peaks juhtuma ainult siis kui mehed on keskkaitses vigased, sest eile jällegist meie keskväli oli äärmiselt nigel. Gagost jääb meie keskväljale ikka väga väheks, temas ei ole seda sisu, ta on nagu keedetud kont millelt on vanavanaisa luuüdi väljaimenud.
De Rossi peaks mängima ikka eelkõige oma põhikompositiooni ja tõmblema keskväljal, sest meil on ju projekt, mida tuleks sujuvalt arendada ja lasta meestel siiski oma põhikohtadel mängida, kui me tahame paremat lõpptulemit ja tervikut, sest igal mehel peaks olema mängupositsioon mida ta kõige paremini tunneb ja oskab.Ei saa olla üks mängija ühel päeval kaitsja siis keskpoolik ja siis ründaja.Enriike on seega eksinud ikka väga tõsiste Universumi reeglite vastu, mis on kergelt pannud mind kahtlema selles projektis, juve mänguga nagu kadus see usk ära, kui näed, et kui meeskond laguneb siis ikka täiega, järjekordsed lihtsad väravad, oma mängu ei leita, punased kaardid, pennud meie kahjuks, sülitamise ja mõtetu bännid, on kunagi asjad romas nii käest äraolnud kui see hooaeg??? Ei näe nagu, et asjad oleks tal kontrolli all, samuti ei näe ma seda mänguhimu ja isu, tahtmist tegutseda ja tõestada, et me oleme scudetto vääriline meeskond.Ma ei usu, et Juve tugevam oli võrreldes hooaja alguse pelaga, lihtsalt meie olime kõvasti sitemad!
Stekelenburgi punasele kaardile oleks võinud muidugi protesti esitada, sest videopilt oleks selge vastuse andnud, kui õigustatud see punane kaart tegelikkuses oli, ei vääri mees juba teistkordselt bänni see hooaeg.Sellesmõttes väga vahet pole, Curci on nagunii Buffoni tasemel kiiper ja kohe kohe koondisekutset saamas, sest Marchetti on põhimõtteliselt vaese mehe Curci.Üldiselt on arusaamatu, miks teda eelmised hooajad juba roma värvides ei nähtud, õnneks Doni viidi varjupaika ja loodetavasti on ta omale uue peremehe leidnud.
Väga tahaks loota, et uuel hooajal asjad paranevad, kuna suvi on ees ja loodetavasti saab Enriike täiendused juba suve alguseks kätte, et saaks teha korraliku pre-seasoni ja valukohad läbivõtta.( ilmselt siiski läheb nii, et Sabatini shoppab viimase minutini ja alustatakse jälle pooltoorelt).Sest reaalselt kui seda hooaega vaadata, siis pool tiimist on ikkagist suhteliselt pask, terve kaitseliin ei kõlba mitte kuhugile. Jose Angel on hooajaga pigem kehvemuse poole liikunud. Rosi pole oma oskustelt halb, kuid siiski midagi jääb tal kõvasti vajaka, pingile sobiks, korra käis isegi läbi mõte, et võiks ta laenule saata, samas kui teda paar hooaega veel treida ja süsteemiga harjutada võib temast hea mehe saada.
Keda uuel hooajal vajame?
Dodó loodan, et läheb kotti! (teine varjant oleks Bastos)
Manolas keskkaitsesse, ilmselt on ka kotile väga lähedal.(ilmselt Kjaer jääb ka teiseks aastaks)
Isla-Azpilicueta kumbki neist paremkaitsesse.
Vähemalt üks tuleviku perspektiivi traquartist Eriksen oleks väga kõva DIIL.
Ühte tõsist lõhkuvat ja tahtejõuga keskpoolikut oleks veel vaja, kuid kellel oleks ka kiirust ja skilli, tehnikat ja muud, kes suudaks palli liigutada kõrgel tempol.
Rossi soetamine oleks õige otsus, sest hetkel vigasena peaks mehe hind väga hea olema ja senikaua saame ehk oma seniste ründajatega hakkama.
Üldiselt ma kaldun arvama, et ka järgmine hooaeg me ei näe veel päris seda mida me näha tahaks, usun, et ka sinna jagub korralikke ärakukkumisi.
Meie peamine viga ongi hetkel selles, et söödutempo on liiga aeglane ja korralikku pressi pallita teha ei suuda, lisaks mulle siiski tundub, et mõni mees üritab liigselt individuaalitseda, keskväljas peaks olema mingisugune loogika ja üksteisemõistmine mida praeguseks pole väga tekkinud, see paistab silma ainult siis kui Totti väljakul on, ei tea milles asi, ilmselt pole teistel piisavalt skilli ja väljakunägemist, et asju endapeale võtta ja kaaslasi feedida, selleks me vajamegi tulevikuks Erikseni.
Kõik mured lahendaks Spaletti! Mees kelle käe all särasid Taddeid ja Mancinid nagu kõige lihvitumad teemantid, kuigi reaalselt on nad eluaeg olnud hunnik õnnetust, isegi Perrottat oskas ta effektiivselt kasutada. Kui keegi veel mäletab 2006 aastal 11 mängust võiduseeriat ilma ühegi ründajata (Totti oli siis veel AM positsioonil), sest kõik seal liinis olid vigased, aga vana suslik geenius mõtles taktika välja. Roomat on ta alati austanud ja armastanud, mitte nagu see IGlesias, kes ajab sellist paska pressis et ma ei suuda seda lihtsalt lugeda, see on AS Roma rüvetamise tipp, ainult härra Maarek oma solvangutega võib ligilähedasele kohale küündida.
Spalettiga saame vasaku ääre korda Criscito näol, Subbotic tuleb keskele ja paneb kõik daiverid ja muud ahvid paika, paremale äärele tuleb Isla ja KÕIK kaitsemured ongi lahendatud.
Eriksen aka FORZA ROMA aka MERDA MAREK on ka kindel MUST BUY!
Kui see nimekiri on soetatud, siis ülejäänud mängjaid oskab ründemängule orienteeritud Spaletti juba ideaalselt ära kasutada ja Meistrite Liiga võidud pole enam märgu unenägu.
Kõik tõelised Rooma fännid, ainukesed tõelised jalgpalli fännid , on praeguses olukorras ka ennem juba mitmeid kordi viibinud, ärge laske pead norgu ja siit saavad asjad tõesti aind paremaks minna! Kõik nõrgemad , Moggi või Galliani tuhvialused või nende sõbrad/tuttavad, võiks Rooma "fännamise" lõpetada ja oma avatarid vahetada millegi sobilikuma vastu, kas siis Shitty v muu gloory pask . Ainus asi milles me peame ühele meelele jõduma on see, et LUIS ENRIIKE PEAB MINEMA NAHH*I !!!! Ja Spaletti tema asemele!
Levitage seda sõnumit ja küll see ka vajalike inimesteni jõuab! Luis Enriiket tuleb boikoteerida ja kohelda teda nagu lazio nartsusid, kõntsa, saasta!
FORZA ROMA!!!!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar