Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kahju et Mauro väravat ei saanud, kuigi omas peakõigis väravates oma käppa sees. riomma lasi 2-0 pealt viigistada.
    Endiselt on Lazio juhtkond ja treener üks hunnik õnnetust, aga tore, et selline ootamatu võit saabus.
    Grande Sergio Floccari!!!!!!!!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

POLEE PAHAAAA ...
      ja kas poole hooaja pealt on vormi muudetud ?

2. poolajal kui Brocchi sisse toodi paistis tribüünilt nutikas loosung BROCCHI BALBOA
      ehk siis viide Stallone filmisaagale poksijast Rocky
      täiesti nõus - Brocchi paistab alati silma tohutu võitlusvaimuga

kulutamine Floccari peale on ennast juba ära tasumas
      tea kuidas punaste jobude imeb-Toni hakkama sai - klemmid mängisid kindla võidu maha

Kommentaar

Kas koeranägu tooni liikus lõpus kaitsesse? Või ei mänginud üldse.
        Sergio Floccari näiteks lõi täna 2 väga ilusat ja professionaalset väravat.
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Rõõmustamiseks pole mõtet. bellardini on endiselt peata kana ja isegi totti sitased alukad suudaksid Laziot paremini juhtida. Esimene poolaeg oli ju lausa tragikoomiline. Uskumatud 3 punkti. Isegi lotito tõusis püsti peale 2-1 väravat....kuigi ta on kõige debiilsem president, kes eales siia sündinud.

Grande Lazio!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Naljakas ei olnud see, et esimene poolaeg oli täielik etalon viimaste hooaegadega Lazio kaubamärgiks muutunud stsenaariumile. Olimpicol tuleb underdog ja mängib ABC jalkat, skoorib esimese 10 minuti jooksul kerge värava ja siis hakkab pihta üks hirmus vägistamine, possesion on, löögid väravale on, Zaradona teeb iga 5 minuti tagant soolo, mida 3-4-5 jne vastast juhmi hämminguga pealt on sunnitud vaatama, aga väravat lihtsalt EI TULE. Täna oli pärast kommude väravat kaks väga head pealööki miski 5'lt meetrilt, ilmselge, et LATTI mõlemad, Zarate tegi ka paar-kolm väga head lööki, tehnilislt väga rasked sooritused, ilmselge et 10-20cm väravanurgast mööda
            Teine poolaeg oli muidugi peomeeleolu. Olen oma tuttavatele jalkahuvilistele (peamiselt igast EPLi ja La Liga n00bid) viimasel nädalal korduvalt pidanud aru andma, et mis mees ''metsast'' see Floccari on ja et ''wtf miks ta nii palju maksab''. Mees tuli ja näitas, kuidas üks korralik ründaja peab mängima.

ps
            ja kirsiks tordi otsas on täna muidugi meie punapruunide krantside seiklused Sardiinias

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
              Rõõmustamiseks pole mõtet. bellardini on endiselt peata kana ja isegi totti sitased alukad suudaksid Laziot paremini juhtida. Esimene poolaeg oli ju lausa tragikoomiline. Uskumatud 3 punkti. Isegi lotito tõusis püsti peale 2-1 väravat....kuigi ta on kõige debiilsem president, kes eales siia sündinud.

Grande Lazio!!!
              Mina täna Balla kohta ei oska midagi halba öelda, arvata oli, et mingi jama tuleb kui sul on Diakite ja Siviglia kõrvuti kaitses... See vahetus Diakite<>Rocchi oli minu meelest tema Lazio karjääri esimene tõeliselt hästi sooritatud mänguplaani muutus mängu käigus, olgu et väga riskantne aga olukord nõudis seda. Diakite võiks suure raha eest maha müüa, ausalt on kopp ees juba sellest, et pärast korraliku esitust mõne suurklubi vastu ei saa ta kuidagi hakkama väiksemate klubide vastu. Siviglia võiks ka ruttu ära pensionile minna, ilmselt top 3 aeglase mängija hulgas serie As?

Kommentaar

tra vihaga lõhkusin oma uued kõrvaklapid ära ja viskasin klaasi vastu seina..
                tra cassetti ahju

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Aga kassett hiljuti(peale derbyt) väitis, et derby mäng muutis teda. Kas halvemaks? Mulle tundub küll. Kui naiivne debiil saab see kassett üldse olla. Vend sittus keskväljasl driblades palli Zaratele, kellel jäi 5cm puudu, et Lazio 1-0 ette viia, siis lööb irratsionaalsel kombel värava ja mõtleb, et on jumal.
                  Hale idioot.
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ma eriti ei saa hetkel sinust aru. Dia on liiga noor, et temalt nõuda meeletult kindlust. Samahästi võiks ju Radu ka nahhui juba tõmmanud olla. Mees oli hale vari eelmine hooaeg. Vaata meest nüüd. Dia on Lazio kaitse tulevik.
                    Mis puutub siviglit siis Raio Piiroja oleks miljon või isegi triljon korda etem mees seal. Eriti kui palka ei peagi nagu maksma.
                    Bella vahetus oli väga väga väga riskantne ja, kui sa teed ühe jopanud vahetuse 6 kuu jooksul siis anna andeks. Mängupilt oli kohutav esimeene poolaeg. Mängupilt polnud midagi head ka teine poolaeg, aga Sergio tahtis ennast tõestada ja päästis pedeballa töökoha.
                    Ma ei hakka kunagi enam bellat usaldama. Nii sitta hooaega ei mäleta ma.
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

ühegi nigga lahkumine ei saa Lazialet kurvastada , ikka vastupidi
                      paar hooaega tagasi oli "tulevikumees" Mudingayi - ei tunne tast keegi puudust

Machedat tahetakse laenule võtta - huvitatud olla Bologna ja Saragossa
                      sinna viimasesse laenati nüüd Eliseu - loodetavasti jääbki sinna
                      ehk tahab keegi Makinwat ja Manfredinit ka lõpuks - pole uudiseid ?

Kommentaar

veel üks vahva kõlakas - nüüd Zarate

Kommentaar

Algselt postitas olll Vaata postitust
                          veel üks vahva kõlakas - nüüd Zarate

http://sports.yahoo.com/soccer/news?...goal&type=lgns
                          Selle pärast nüüd küll muretsema ei pea. Arsene Wenger ei käi kindlasti sellist summat välja ja ega Zarate tüüpi mängijat pole ka Arsenalil hetkel vaja.

Kommentaar

Algselt postitas Mask Vaata postitust
                            Selle pärast nüüd küll muretsema ei pea. Arsene Wenger ei käi kindlasti sellist summat välja ja ega Zarate tüüpi mängijat pole ka Arsenalil hetkel vaja.
                            höhöhö, ma ei tahaks isegi Arsenalile sellist õnnetust kaela see uudis kohe kindlasti ei ole õige
                            FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                            sigpic

Kommentaar

Rahunege maha, ega Cassetist me lahi ei saa. Peab lihstalt leppima. Ranieri on selline mees et teadlikult paneb mehe platsile kes vähemalt ühe omavärava suudab ära korraldada, et meestel suurem motivatsioon oleks rünnata! Võtke seda ikka nii
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

hea et Muslera ise tahab veel ikka meeskonda jääda
                                idioodistunud Lotito puhul ei tea - kas tema ka tahab

Kommentaar

Working...
                                X