There seems to be a battle of wits ... sadly everybody came unarmed.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas olll Vaata postitustpäeva peale on närv päris mustaks kerinud ...
lohutuseks meenub hooaeg 1997-98 , Lazio ja Roma mängisid omavahel kokku 4 korda ja Lazio võits need KÕIK !!
paraku on Le Aquile hetkel tõesti niivõrd sitt et tasub karta hullemat ...FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
Count sull anti hoiatus. Viimane derby lõppes 4-2 võiduga riomma üle ja usun, et tottina nuttis nii, et pepu märg kodus. Ka siis arvasite, et sõidate Laziost üle. Tänaseks on selgelt Lazio killustatud ja ballardini saab kinga kas täna või 2 mängu pärast pole vahet. Kuid täna on väljakul Lazio, kes võidab.
Krt kuidas ma ikka vihkan riommat. Klubi millel pole mingit ajalugu.
FORZA GRANDE LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
aga mis puudutab naisi siis meenub üks juhuslikult nähtud ameerika jalgpalli mats ühelt vene NTV kanalilt aastate eest
neil on komme et mängupauside ajal helistavad huvilised stuudiosse ja arvavad midagi mingil teemal ( ma ei tea kas see komme ka veel hetkel kehtib )
tol korral oli küsimus - et miks helistajad vaatavad seda mängu
ja siis üks kena häälega tütarlaps põhjendas - tal on saanud kõrini nägemast Totti lõputult piinlevalt lõusta väljakul , teesklemas talumatut valu ja ise altkulmu piidlemas - kas kohtunik ikka näeb ?
ja et tema vaatabki ameeriklast mängu sest väljakul on tõelised mehed
olemata nüüd täiesti nõus selle tüdrukuga võib vabalt väita et Paolo di Canio ei teeselnud väljakul küll kunagi
Kommentaar
-
...samas ma saan aru sellest vihast ja agooniast...on ju As Romal , ainukesel tõelisel pealinna jalgpalliklubil, see hooaeg väga sitasti läinud, kõik on liimist lahti, aga ometi suudedakse vähemalt tabeli keskosas kindlalt marssida. Hoitakse isegi imepisikesi lootseterasid Euro League võita, ja jõuda Serie A-s 6 parima hulka...
Ja nüüd sisi võrdluseks Lazio...Euroopas neid enam pole....punkti kaugusel Serie B-st... jätkan? Tänases mängus jäetakse teid veel 13 punni peale tiksuma, järgmises kohtumises aga oleme meie, AS ROMA!, need kes pitseerivad teie lahkumise Serie A-st! Et mõnele tõelisele meeskonnale ruumi teha!FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
cock....totti-ilalõug on 33 aastat vana....Zarate 22....me ei lange Serie-Bsse....pigem annab Lotito alla ja paneb klubi müüki.
Kõik on veel ees...
Forza Lazio!!!Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustcock....totti-ilalõug on 33 aastat vana....Zarate 22....me ei lange Serie-Bsse....pigem annab Lotito alla ja paneb klubi müüki.
Kõik on veel ees...
Forza Lazio!!!Täna platsil näidatakse ära kes on kus ja ma siia rohkem enam ei trüki ennem mängu!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
Kommentaar
-
cock....üks mees ei tee kahjuks väljakul ainult imesid. Selleks on tal vaja partnerit....mina lootsin et Cruz suudab Pandevit asendada, kuid kahjuks ei.
Zarate hakkab kõmmutama, kui tal on võrdväärne partner ja õige taktika...balllardini kahjuks seda ei mõista.
Ja Zarate karjäär alles algab....ilalõug kahjuks valib kalmistule vaikselt kohta.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar