Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu arvata oli, ei saa üheski üleminekus veel kindel olla. Golasa väidetavalt tagasi Haifa juures, kuna tal olevat nendega siiski kehtiv leping. Egureni saaga jätkub suunal, et hispaania arstid ei leidnud mingeid vastunäidustusi mehe tervise suhtes ja hetkel on teadmata, mis edasi saab. Barreto üleminekuks ei ole lõplikku luba saabunud ilmselt eelmise omanikklubi poolt ja Dias polevat veel tööluba saanud. Ehk siis tõrgeteta toimunud üleminekuteks hetke seisuga Biava ning Hitzlsperger, kelledest viimane saabus väidetavalt pooleaastase lepinguga võimalusega pikendada veel kaheks aastaks (ühesõnaga peale MM-i tõmbab nahhui). Imetabane lausa. Ootan huviga, mismoodi need asjad lõpuks lahenevad. Väikesed sahinad käivad ka Ledesma ennistamisest meeskonda.

Kommentaar

Lotito Vattene!!!!!!!!!!!!Perse kaua see tsirkus jätkub. Ühtegi uut meest pole väidetavalt catania vastu ja tulemas on üks mõnus kaotus või üks hädine viik. Kiilaka koristaja jaoks muidugi hiigeltulemus. Lotito saadab sms mida täpsemalt ajakirjanikele öelda pärast mängu.

FORZA LAZIO!!!
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

rahu, ainult rahu Enne homset on mõttetu koosseisu paika panna, Floccari ja Hitz peaks alustama, teistega on lood nagu nad on.

Kommentaar

Mis toimub??? Kas tõesti Nazio on täiesti kustunud...üldse enam jõudu pole? Tahtmist? Nutta ikka tahate ju? Ma siinkohal kutsuks kokku soccerneti kasutajate anntuskasti. Palun annetada Lazio fännidele, eesotsas Uuu ja Vendettaga hunnik peldikupaberit, et nad saaksid nutta ja s*ttuda korraga... väga jube ikka... ja ma veel ülehindasin teie hooajalist tulemust sinna 10ndale kohale :s
          FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
          sigpic

Kommentaar

Pean nõustuma countiga. Ma olin ainult jututoas täna....mängu ei tahtnud vaadata. Igatahes on Lazio 18. kohal. Õnneks nutma ei hakka enam ja peldikus käidud.
            Kerige perse ausõna. Maailma kõige kehvem treener on davide ballardini ja see on ametlikult Lazio ajaloo kõige hullem hooaeg.
            Kui viola riommale ka alistub siis ma ei tea enam..................

LOTITO VATTENE JA TARE JA BELLARDINI IMEGE MUN*NI
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Miks me nutma peaks? Ega mina platsil saamatu ei ole, või Uuu...või curva fännid? Mängijad peaks nutma ja ennast pasaga üle valama, eriti need mängijad, kes väravate löömise eest vastutavad. Balla on lihtsalt vaese mehe Ferrara, täiesti mõttetu udu... ja tagasi ei astu, loodetavasti fännid mõtlevad midagi välja, et talle pidevalt meelde tuletada, et iga mingigi autundega treener oleks juba ammu ise koha vabastanud.

Kommentaar

Et tagasi tippu pääseda oleks äkki vaja korra all ära käia?

Kommentaar

aeg vist jälle pommidega treeninguid külastada?
                  jokers to the right
                  clowns to the left of me

Kommentaar

Ma olen selle peale mõelnud ja lepiksin Serie-Bga, kui mulle garanteeritakse, et lotito ja ta kaks peenisepoissi kaovad. Come-back oleks vägev.
                    Selline agoonias piinlev Lazio on võtnud mult igasuguse huvi jalgpalli vastu. See on tõsiselt õudne, mis toimub praegu.
                    Hea väljend vendettalt....aga pigem on bella vaese mehe zaccheroni.
                    Minu isiklik ennustus on, et kellegil pealinnas on olemas relv, külm närv ja on kannatuse on lõppenud. Palun hävitage lotito või kehvemal variandil bella siit ilmast. See klubi sõidab kindlal käel Bsse hetkel.

Forza Lazio!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kas mu silmad petavad , või näen ma tõesti täna platsil Motta-t :P?!

edit: 4 meetrit suluseisus 2 venda, ja hakkavad veel midagi tõukama, naughty naughty boys !!
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas count Vaata postitust
                        edit: 4 meetrit suluseisus 2 venda, ja hakkavad veel midagi tõukama, naughty naughty boys !!
                        LOL. Kahest roomakast rikošet ja äkki on lipp püsti. Hullem kui inter.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

LOLROMFLAOOO Mida see Jovetic tegi kui Mexes ta jala alt niitis , kui see poel teater siis ausalt ka Jovetic sai tuumapommiga kümpi nagu

edit: terve esimene poolaeg pm. Fiore aind pressis, eesotsas eelpoolnimetatud Jovetici ja Vargasega... Suht hädaas ikka nendega. Paar kontrat sai teha, aga need lõppesid kuskil metsas. Gillardinio võiks rohkem püsti seista... Aga kui nüüd meõlda et Fiore väravas on veel üks maailma parimad - Frey ja siiamaani poel veel õiget pealelöökigi me teha suutnud...sisi ma oleks praegu õnnelik viigi üle...
                          sigpic

Kommentaar

Aga scudetto? Viigi peale nad lihtsalt naeravad Moratti kontoris

Kommentaar

Forrrrrrrrrrrzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaa Romaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!
                              Forrrrzzzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Mirkooooooooooooooooooo Vuuuuuuuccciiiniicc!!!!!!!!
                              sigpic

Kommentaar

Ulme.

Mirko Vucinic!! And he loves it, the Roma fans love it! Magica Roma.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Working...
                                X