Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ohhh jah as rioma kääbusklubi vastu ju mäng. tatiluti primadonna on moraalseks toeks ranieeeeri päraka taga?

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Lazio sobib aga Roooooomma ja Inter mutta täiega.
      Milanista

Kommentaar

aktsiaselts Riooma saab kannikasse...
        Milanista

Kommentaar

Tubli maimps....Lazio poolehoidjaid aina koguneb....uus asjastu on alanud.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

No sellise saasta vastu nagu riomma hetkel on ei tohiks Laziol küll probleeme tulla. Reja peab tõsiselt mõtlema, et vb kasutada B meeskonda üldse.
            Palun Basel lööge see kolmas ka, kuigi ma olen küllalt infot ammutanud sellest super-romast. Ja totti comeback ilusa meisterliku penaltiga......This guy is dead!!!!!!!!!!!!!
            Daje!!!
            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Tahtsin küsida kas Totti on ära unustanud milline värav on? Tüüp enam üldse ei skoori.. vanust ka vist juba päris palju ründaja kohta, niiet andestatav?

Kommentaar

Vaata mängu protokolli

Kommentaar

Haha, lõi ühe penatli.. mis nüüd?

Kommentaar

no nüüd ära aja enam paska, et Totti üldse ei skoori

Kommentaar

Olgem ausad - ei skoorigi.

Kommentaar

Algselt postitas cyhton Vaata postitust
                        Olgem ausad - ei skoorigi.
                        Nagu sina, mõnes kohalikus pubis, oma sisurikka jutuga.

Kommentaar

Mis idiootset juttu sa ajad nüüd?

Kommentaar

ka säärane uudislugu enne derbit

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                              No sellise saasta vastu nagu riomma hetkel on ei tohiks Laziol küll probleeme tulla. Reja peab tõsiselt mõtlema, et vb kasutada B meeskonda üldse.
                              Palun Basel lööge see kolmas ka, kuigi ma olen küllalt infot ammutanud sellest super-romast. Ja totti comeback ilusa meisterliku penaltiga......This guy is dead!!!!!!!!!!!!!
                              Nu kokkuvõttes ei olnud üldse halb pela, Roma võttis ennast kenasti kokku ja ega Basel pole midagi nii nõrk klubi kui kõik arvavad, vaevalt Lazio puuksukotid oleks sealt enamat suutnud, ega see teie mängupilt pole parem olnud, lihtsalt teil on seamoodi vedanud, et teile pole äralöödud.
                              Nu meil on nagunii derbyks suht B-koosseis, põhimänguehitajad väljas vigastuse või siis kaartidega, burdisso sai ka teie õnneks vigastada, et kui te sellise roma käest pähe saate, siis võite küll serie b-sse rahumeeli omale järgmiseks aastaks koha kinni panna!

Meie nõrkus ongi hetkel kaitse, meile lüüakse endiselt sama palju kolle kui spalletti aegadel, Ranieri defensive stiil kohe üldse ei toida, kaitse on ikka paras saast, kuigi nimed paberil peaksid mingit muud keelt rääkima.Peale seda kui Burdisso vigastada sai , tuli teda asendama tema kaksikvend ja siis läkski kõik allamäge, kaitse kaotas täielikult organiseerituse-kohutav!
                              Imestan, et Lazio kaitseliin nii hästi toimib kui seal sellised mehed pelavad nagu Raguu,Biav-ahv,Lits-teiner, Tissi-Dias, kuigi jh viimased kaks on tegelikkuses päris head mängumehed.

Ja Totti kohta pole midagi halba öelda jällegi eilse pela parim, meisterlikud söödud, kindel penalti realiseerimine, mida veel tahta oma kaptenilt? UUU sa peaksid seitsmendas taevas olema, et Totti derbys ei osale, muidu peaksid juba varakult omale tribüünil mingi varjulisema koha otsima, et kotkas su lahtisi juhtmeid einestama ei tule, tõmbab oma nokaga sa ajukelme nagu teokarbi laiali!
                              sigpic

Kommentaar

Hakkavad vabandused tulema..........imege tõesti. Põhiehitajad väljas....teil polegi enam õigeid tegijaid. Või pidasid silmas adripirukat?
                                Teil on kõik liinid nõrgad....peale Putsinitsi...see vend tõesti on teid vahest halvimast päästnud.
                                Välismaistest foorumitest on siis päevavalgele tulnud roma fännide väited, et Lazio on ostnud kohtunikke ära ja totti punane on seal sees
                                Ühesõnaga inter on asendatud Lazioga.
                                Miks peaks Lazio sebima tottile punase ehk siis roma kõige nõrgemale mängijale...ilma temata olete te võitnud....see paneb mind muretsema.
                                Aga muretsen üle.....kaotate 3-1
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X