Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
See ei ole üldse hea uudis...Roma pidi jätkama ja mul oli isegi 10 euri nende peale pandud..rahast on tegelt suht savi, hoopis scudettole hakkab nüüd ulme jaht..aga vaja siis 4 väravat täna jah..
Hmmmhmmmmmm Kuidas nüüd alustadagi....Suurimad kaastundeavaldused as riomma fännidele, kes suutsid see hooaeg Ranieeeeri käe all maailma rekordi teha kategoorias "3 väravat 5 mintiga endale lasta"
Uuu peakontoris tekkis küsimus, et kas nüüd siis tahetakse ainult Scudettot ja Europa League võit polegi nii tähtis? Kes ikka seda mõttetut Europa League tiitlit tahab...kui ikka siis Champions League oma? Onju?
Kas tottil oli seep pepus kinni ja "Metslane" eksis metsa ära koos kamraadi Putsinitisiga?
Igatahes see oli parim wake-up call pilvedel hõljuvale junnipoolitajate karjale...
Best regards,
C.Manfredini, R.Baronios, S.Mauri, C.Lotito, I.Tare, D.Ballardini, A.Makinwa, The Beast
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Hmmmhmmmmmm Kuidas nüüd alustadagi....Suurimad kaastundeavaldused as riomma fännidele, kes suutsid see hooaeg Ranieeeeri käe all maailma rekordi teha kategoorias "3 väravat 5 mintiga endale lasta"
Uuu peakontoris tekkis küsimus, et kas nüüd siis tahetakse ainult Scudettot ja Europa League võit polegi nii tähtis? Kes ikka seda mõttetut Europa League tiitlit tahab...kui ikka siis Champions League oma? Onju?
Kas tottil oli seep pepus kinni ja "Metslane" eksis metsa ära koos kamraadi Putsinitisiga?
Igatahes see oli parim wake-up call pilvedel hõljuvale junnipoolitajate karjale...
Best regards,
C.Manfredini, R.Baronios, S.Mauri, C.Lotito, I.Tare, D.Ballardini, A.Makinwa, The Beast
Nii naljakas, et Sa saad rahuldust oma teise "lemmikklubi" halvasti minemisest. Ma kaldun arvama, et ehk on see sellepärast, et Lazio võitudest ei saa sa parajat joovastust, sest neid on kogunenud terve selle hooaja peale kõigest 5.
Jõudu ja jaksu järgmisel hooajal esikümnesse jõudmisel!
Kasvõi Serie-Bs....peaasi et Claudio Lotito kadunud on.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar