Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jeah: What happened to simple transfers? Roma pay Barca €12m for Bojan. Barca to buy back next summer for €13m unless Roma pay further €28m.
-e- see 28 milli läheb küll ikka alles 2013 käiku
Suht äge diil. Kui Bojan mängib hästi, siis on kaks võimalust:
* Barca ütleb "jou, me ostame ta 13 miljoni €`ga tagasi" ja põhimõtteliselt jäävad kasumisse (sest ei pea selle aasta-kahe jooksul Bojani palka maksma, mis nt laenudiili puhul võiks olla teema) ja siis mehe enda koosseisu istuada/kallimalt mujale müüa.
* Roma plekib kokku ca 40 m €, mis vaadates turuhindu on hullumeelne summa.
Ja kui Bojan mängib sitalt, siis ostis Roma 12 m €`ga sita mängija.
Pühendaks Bojani OFFICIAL transferi Uuule , vendettale ja ülejäänud Bilani beibedele!
kujutan ette kuidas teil juba põhjad läbi lasevad ja tugeva survega tilgub, scudetto võitjad on juba juuli lõpus teada, boooring
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
kurat, kus itaalias mõeldakse ikka skeeme välja. või hispaanias.
usun, et bojan vast ei saki. seega ei näe väga varianti, et roma ta 12milli eest endale saab, seega jättis eika enda pakutud variantides imo kõige reaalsema välja. nimelt...bojan lööb (kui mitte sel, siis järgmisel hooajal) ca 15 väravat ehk et ta on väärt rohkem kui 12 ja vähem kui 40milli. niisiis ostab barca ta 13milliga tagasi (eelduselt, et roma mingit finantshullust korraldama ei hakka ja tõepoolest selle 28 välja köhib) ja müüb siis umbes 25-30ga kuskile mujale, a la tottenhami. või tehakse sama skeem formaalselt ära, ainult, et kutt jääb lõppude-lõpuks ikkagi rooma, kuid 28 asemel käiakse välja 15 kuldmünti.
samas nagu kannukas ütles, siis päris äge laenudiil.
Teatud noormehe liitumisega olen ilmselt sunnitud vaatama järgmisel hooajal mõnda teie mängu. Kuna Roma enda fännide jutt tundub kahtlane siis kas keegi (eika, Jasper, jne) valgustaks mis mind tegelikult ees ootab?
Teatud noormehe liitumisega olen ilmselt sunnitud vaatama järgmisel hooajal mõnda teie mängu. Kuna Roma enda fännide jutt tundub kahtlane siis kas keegi (eika, Jasper, jne) valgustaks mis mind tegelikult ees ootab?
Soccerneti foorumis üllatused ei lõppe! Nüüd tuleb mingi Itaalia liiga ja Rooma teemadel n00b ja küsib "objektiivset" arvamust ühelt kõige korrupeerunumalt Bilani fännilt või siis ühel kõige emoma Juventuse fänni käest... Selliste tekstidega ootab sind küll ainult tume tulevik., Rooma aga näitab Itaaliamaa kõige atraktiivsemat ja tehnilisemat palliveeretamist ja võidab kõik mida võita annab, Boriello soengut ei muuda ja Totti möödub Altafinist ja Meazzast!
aga objektiivuse saamiseks ehk võtab cannuman üle
sigpic
sa oled ikka liiga palju päikest saanud. olen jah rooma teemadel noob, sp küsingi vähe pädevamate inimeste käest kellel vahel ka reaalsustaju säilib. totti on maailma parim, ddrile 20 milkut aastas ja scudetto on juba võidetud väited mingit tõsiseltvõetavust küll ei tekita.
sa oled ikka liiga palju päikest saanud. olen jah rooma teemadel noob, sp küsingi vähe pädevamate inimeste käest kellel vahel ka reaalsustaju säilib. totti on maailma parim, ddrile 20 milkut aastas ja scudetto on juba võidetud väited mingit tõsiseltvõetavust küll ei tekita.
päikeses ei ole küsimus - jah ma sain liiga palju päikest ja sina said ka kui tuled küsima objektiivset arvamust Bilani fännitaridelt või emo-eikalt. Lihtsam oleks kohe Nazio teemasse küsimus riputada. ja kui sa arvad et DDR ei vääri 20 milli , siis aruteludeks on foorum ideaalne koht - miks mitte?
Ühesõnaga kui tahad oma superobjektiivsust , siis oota cannu kokuvõtted ära, ta ehk on kõige pädevam vastam, kuna mina olen tõesti liiga ekstreemsete maailmvaadetega kui asi puudutab MINU klubi või üldse jalgpalli...palun vabandust
sigpic
Tundub, et Barcelona teeb kõik, et oma mängijatest mitte looobuda. No krt kui sa oled mängija juba ühe korra loovutanud, siis mis krdi pärast peab lepingus olema klusel, et kui Roma ei ole nõus järgmine hooaeg Krkicit 13milli eest tagasi müüma peab Roma hoopis 40milli maksma.
Adriano peaagu on tagasi juba?
Potimusi on korteris peaaegu tagasi???
Minuteada peab riomma 28 milli maksma kui tahab mängijat tagasi.
Ja kes siin rääkis, et de pussy ei vääri 20 milli palka....muidugi väärib see ginger teiste vigaseks peksja. Ja mis puutub rotti-tottisse siis selle venna parimad aastad on alles ees. Iga hooajaga läheb ta kiiremaks ja erksamaks. Super vend. Uskumatu kunn. Palun tõstke palka sellel ässal. My ass
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar