Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Nagu kirss tordi peal???

Nutella ise palus mul Lazio parimale mehele Miralem-Matuzalem Klosele üleanda sellise kena tordikese 5 liigavärava puhul!!!

Jätan selle siia, kui Klose peaks millalgi UUU-Lazio Eesti Peakontor-korterit külastama siis anna üle mehele.

Aga kuna ma väga usaldan sind UUU, siis ole nii kena ja ära ise seda maitsvat tordikest nahka pista

Kotka äka=SS Lazio

M.O.T.T

Nagu ma aru olen saanud UUU, siis kui sa peldikusse kinni jääd järjekordselt, siis sa pressid Lazio vormidele klubi logosid peale ?

Ühesõnaga, et sähh teile Nutellat võileivamääret...
    sigpic

Kommentaar

Mingi Kuck oled väe?
      Ok ma kuckalt sügama....
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

See link ei avanenud kahjuks....proovsin seda avada 8 minutit...ei midagi...samas lamella oli selle ajaga juba värava löönud.
        Igatahes täna koostan kombosid ja vaikne õhtu kanad ja kucked on söödetud.....mis siin ikka....kes viimati ikka 2 korda palliga hundile perse paneb on võitja.
        Montella-Nutella=laziale...vot sulle
        Daje!!!
        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Kui Montella on Laziale siis ta näitab seda küll väga ilusti välja - teil igal võimalusel perset kuumaks küttes! Võib-olla Nazio poole peal Romas niimoodi asjad käivadki, et ikka nussitakse ainult omasi või iseennast?
          So self aware so full of shit

Kommentaar

Kommentaar

Yaaaawn. Kuna mina olin nii viisakas ja juhatasin teid põhjaliku ülevaateni itaalia derbidest, siis äkki keegi teist on nii kena ja seletab ära, mis kuradi fetish teil nende uduste youtube eepostega on? Hallloooooo... me kõik teame sellisest popist ja põnevast kohast nagu youtube juba aastaid... sellegipooles me ei risusta uduste highlightidega foorumit igal võimalusel.

Teemasse, Lazio uudiseid:

Lotito viskas mingi ajakirjanikujobu pressikalt välja. Hea töö, loodame, et sellest saab traditsioon.
              Klose ja Marchetti saavad ekspertidelt kiita igast suunast.
              Hernanes kutsuti taas koondist esindama sõprusmängudeks. Serie Ast on kutsutud vaid Prohvet ja T.Silva.
              15 November Olimpicol Itaalia - Uruguay, Gonzalez peaks selleks ajaks juba mängukorras olema, HELLO Muslera!

Totaalselt random pilt eilselt Lazio banketilt.
              Karaoke duo Delio ''sommozzatore'' Rossi ft. Edy ''dinosauro'' Reja
              Loo pealkiri? ''asroma Merda!''

Kommentaar

Kui 1 pilt ytleb rohkem kui tuhat sõna, siis kui palju sõnu 1 video öelda võib?

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  Mingi Kuck oled väe?
                  Ok ma kuckalt sügama....
                  äää? Mida v_ttu? Liiga palju magusat söönud? Ma kutsun parem oma 5 aastase õepoja sulle vastama siia, saab ehk rohkem su jutust ja naljadest aru.

Kommentaar

Kui Hernanese ja Klose imelise derbyvõidu toonud väravad endiselt värsked siis Montella 5-1 võit on kauges ajaloos....parem must minevik kui lilla tulevik.
                    Nii, et ime lahti oma nutella ja rotti derbyvõidud....me võtame asja laiemalt...meil on Scudetto ja EL tähtis. Mitte vanade highlightide copymine saviketastelt mälupulgale.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Ahhaahahah yeee reit sa ei saa naljast aru....Teil riommalastel jäävad kõik teile väravaid tagunud vendade nimed kauaks meelde....ja usu mind neid vendi tuleb kuhjaga juurde.
                      Oiiiii krt keegi jättsi tara lahti......2 kucke on minekut tõmmanud :S
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                        meil on Scudetto ja EL tähtis.

Tule tagasi maa peale!

Kommentaar

Mina nimetaks tänase mängu AS Roma vs AC Milan ka DERBY DŽItalia-ks. Päris põnev vaatamine on tulemas, loodetavasti ei ole sellist igavat nühkimist nagu Roma vs Inter mängus.

Sisuliselt kui suudame Milani keskväljast üleolla siis on mäng meie ka, usun, et täna on see koer sinna maetud, sest rünne ja kaitse peaks mõlemal üsna tasemel olema ja ühtaegu haavatav ja lollusi tegev.
                          Kui Lecce suutis Milani 3 väravaga kostitada, siis miks ei peaks meie seda suutma.

Mind teeb veidi murelikuks see, et Roma pole viimased mängud suutnud palli vallata kindlakäeliselt ja üsna kergekäeliselt on see vastastele loovutatud, et see mis esimestes mängudes tundus üsna mõnus silmale vaadata, on nüüd natukene lagunenud.
                          Pjanic tundub tagasi olema Milani pelaks.
                          Totti on paraku väljas, kahju, tema imesööte oleks hädasti vaja olnud, just tema oli see maestro tänu kellele see ilus mängupilt keskväljal ja pallihoidmine toetus.
                          Lamela ilmselt alustab pingilt, viimane mäng ei olnud just midagi hiilgavat temapoolt.Aga noor mees veel ja vaja kohaneda mitu taset kõrgema vutiga, Tottiga koos oleks ilmselt päris pull neid vaadata, kui mehed vaid mõistaks üksteist samahästi kui Totti-Cassano.

Kjaer on ka vigastusega paraku väljas, aga ehk ongi parem kui rohkem kogemust täna kaitseliinis on.

Kodus tuleb võit äravõtta muud valikut ei ole, vähemaga leppida oleks patt.

FORZA ROMA!!!
                          sigpic

Kommentaar

Oot misasja, teie rünne on võrdväärne Milani omaga?
                            Misasja, Ibra ei mängi või?
                            slimm.ee

Kommentaar

Algselt postitas JanK Vaata postitust
                              Oot misasja, teie rünne on võrdväärne Milani omaga?
                              Misasja, Ibra ei mängi või?

sigpic

Kommentaar

Krt kus siin on ikka huumor.
                                Daje!!!
                                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Working...
                                X