Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
    Atletico ja kõik teised kes nüüd mu postitusi kopima hakkate....ma tõemeeli lootsin, et täna minnakse võidule. Nagu kuulsin siis Atletico koenf langes viimaste päevadega ja nagu näha tänu sellele, et mitmed Lazio mängijad on kahtlusega väljas. Lotito igatahes EL-i enam tõsiselt ei võta. Kas siis vigastused ja CL koha ohtu seadmine või EL-ist mitte millegi erilise papi teenimine võrreldes CL-iga. Pool-ja veerandfinaalides.
    Vägagi kindel, et Palermo vastu on väljakul nii Dias, Radu kui ka Lulic kes täna eemale hoiti.
    Kuna see teine mäng on? Loodam, et Maki saab terveks...oleks naljakas näha, kui ta Hispaaniasse saadetakse
    NB! Võite mind mõnitada jne....ma ei läinud mängu nähes isegi närvi....no Cesenda esimese poolaja lõppedes lõin laua peaagu pooleks. Täna tegin ühe ilusa cup of tea ja lõõgastusin.
    FORZA LAZIO!!!!!
    Simeone hakkab perse ka pugema äkki nagu ennem mängu?

So self aware so full of shit

Kommentaar

Tere kaasroomlased. Olete väga aktiivsed kuidagi hetkel. Arvasin, et teil ka mingi EL mäng käimas täna, aga ei suuda kuidagi leida livescorest tulemust???

Oh sa kurat, jagasin just matsu lahti, teil on ju hoopis CL järgmine nädal
      Olen süüdi, palun vabandust, lähen kohe ja märgin omale märkmikku kuupäevad ja kellaajad, et maha ei magaks...

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
        Marquinhole siis Pizarro number, tundub, et sellega on ka Pizarro lõplik saatus otsustatud, teda me ilmselt Roma särgis rohkem mängimas ei näe kui mingit imet ei juhtu.

Nagu mees oleks raskele sunnitööle saadetud:

sigpic

Kommentaar

Leinaseisak!

Kiire pilt ka siis otse sündmuskohalt :

R.I.P SS Lazio Europa league 2011-2012.

Väga kahju, aga oleme ausad see oli juba saatusega ettemääratud aastast 1900.

Meie korkisime peale Euroopa liigat MUMM-id lahti, ma tõesti ei kujuta ette mida teie teete...

Ehk aitab see:

Siis saate aru ja tunnete, et mingigi õiglus on maailmas veel olemas, et pole ilus jalgpall itaaliast veel kuhugile kadunud.

Ilmselt peale tänast on aeg rohkem ühte hoida ja suurendada ühtekuuluvustunnet.

Õnneks on teil nüüd kasutada hooaja lõpuni Makipizza-Stankeevitsputs tandem ja ehk annab heale sõbrale Manfredinifuckile ka lepingu väljakaubelda-rasked ajad noh.

Non Mollare Mai!!! Grande Lazio!
          sigpic

Kommentaar

Atletico ja kõik teised kes nüüd mu postitusi kopima hakkate....ma tõemeeli lootsin, et täna minnakse võidule. Nagu kuulsin siis Atletico koenf langes viimaste päevadega ja nagu näha tänu sellele, et mitmed Lazio mängijad on kahtlusega väljas. Lotito igatahes EL-i enam tõsiselt ei võta. Kas siis vigastused ja CL koha ohtu seadmine või EL-ist mitte millegi erilise papi teenimine võrreldes CL-iga. Pool-ja veerandfinaalides.
            Vägagi kindel, et Palermo vastu on väljakul nii Dias, Radu kui ka Lulic kes täna eemale hoiti.
            Kuna see teine mäng on? Loodam, et Maki saab terveks...oleks naljakas näha, kui ta Hispaaniasse saadetakse
            NB! Võite mind mõnitada jne....ma ei läinud mängu nähes isegi närvi....no Cesenda esimese poolaja lõppedes lõin laua peaagu pooleks. Täna tegin ühe ilusa cup of tea ja lõõgastusin.
            FORZA LAZIO!!!!!
            Simeone hakkab perse ka pugema äkki nagu ennem mängu?

Jutt stiilis, tegelikult meid ei huvitagi see EL ja tegelikult mind ennast ei paelunudki see mäng ja ma teadsin kohe et me ei lähe võitma ja me keskendume Palermole ja hoopis CL- ile ja koduliigale ja üleüldse oleks võinud mängimata jätta ja mind ei kurvasta üldse kaotus ja ma absoluutselt ei lootnudki midagi sellest mittekuikunagi !
            Sa oled üks vahva vennike UUu Üks vastukarva pai sulle selle peale
            "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
            These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

No usu mida tahad. Ma pm võin sulle lubada, et ma ei plaani isegi mitte vaadata teist mängu(Lazio parim rivistus keeraks selle kausi iga kell teistpidi, AGA Hispisse ei sõida mingit parimat rivistust). Ja seda kõike vaid sellepärast, et Lazio on keeranud selja sellele turniilile. Milleks loota, kui Zauri-Stanke-Diakite on meie superkaitseks pandud. Üks aktiivsemaid äärepoolikuid võetakse keset kusemist välja....sisse tuuakse Primavera toores vend(ei teagi kas Zampast saabki midagi kunagi)...no istu endale sisse.
              Kui ei huvita klubi siis ei huvita ka mind. Lihtsalt nii mõttetu tunne on mängu vaadata, kui seda võitu keegi ei püüagi, rääkimata meeskonnast kes seda püüma pandi.
              Aga õnnitlused...nii võidu kui ka teatraalsete etenduste eest

FORZA LAZIO!!!
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.
              2.Money talks bullshit(totti) walks.
              3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
              "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Uuu jutt jumala õige ju, vaata mis koosseisuga nad tulid Atletico vastu. Kõik on täiesti mõttetud mehed ja keegi ei lootnudki et nad seda mängu võitma lähevad.

F. Marchetti, L. Zauri, M. Diakite, G. Biava, A. Konko, C. Ledesma, Matuzalem, A. Gonzalez, Hernanes, A. Candreva, M. Klose
                So self aware so full of shit

Kommentaar

Ongi mõttetud mehed, aga Lazio tiimi tipp ikkagist.

Kommentaar

Lazio parim rivistus keeraks selle kausi iga kell teistpidi
                    Algselt postitas Francesco Vaata postitust
                    F. Marchetti, L. Zauri, M. Diakite, G. Biava, A. Konko, C. Ledesma, Matuzalem, A. Gonzalez, Hernanes, A. Candreva, M. Klose
                    seems legit

Kommentaar

Maurizio Zamparini has told Roma sporting director Walter Sabatini that there will always be a job for him at Palermo.

Sabatini was the Rosanero’s transfer chief for two years before he resigned from the post in November 2010.

“I’d take him back straight away,” Palermo President Zamparini told Radio Radio on Friday morning. “We talk every now and again, that pleases me.

“Right now, he’s one of the best talent scouts in circulation and he is proving that by the players he is bringing to Italy.”

Sabatini, 56, joined the Roma revolution in the summer but his future is in doubt given that his contact expires in June.

The official yesterday admitted that he’d like to stay in the capital, but insisted he had to prove that he deserved to be confirmed in his role.
                      Huvitav kas klounil hakkab juba vaikselt Pastore peal teenitud meganuts otsasaama???

Ma igatahes südamest loodan, et Sabatini selle ajukääbiku leivale enam kunagi tagasi ei lähe.

Sisuliselt see, et Palermo on kenasti vee peal püsinud on suuresti olnud Sabatini teene.

Minu silmis üks parimaid talendikütte ja läbirääkijaid.

Loodetavasti jääb mees truuks ikkagist klubile, kes pakkus talle kunagi mängijana võimaluse saada Serie A-s tuleristsed ja 10 mängu on siiski tõsiasi.

Huvitav, et esialgne leping temaga tehti kõigest 1 aasta peale, kas tegemist oli Sabatini endapoolse nõudega?
                      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas F.Totti Vaata postitust
                        Huvitav kas klounil hakkab juba vaikselt Pastore peal teenitud meganuts otsasaama???
                        meganutsu sai agent, kellega Zamparini kohtusse pidi minema.
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

Siiski pean tunnistama, et Lazio vigastused ja kaartidega eemalejäävaid mehi on kurvastavalt palju. Jään siiski võitu ootama.
                          Ja Lazio on siis teinud kaks suurt ostu see nädal.
                          Meie pingil võib näha nüüd Stefano Maurit ja Gonzalo Barreto. Samuti meie teine jaanuarikuune ost Emiliano Alfaro on terve ja pingil.
                          Kuid algest kaitseliinist mis tõesti töötab on alles vaid Dias....päris ulme. Konko ja Diakite kaartidega väljas. Biava, Radu vigastusega arvatavasti järgmise mänguni väljas. No Stanke on ka olemas, aga ta on tõesti roma tasemega mängumees.

We can do it...even if we dont have the money to buy out the ref as rubentuss does!!!!!!!!!

NON MOLLARE MAI!!!!!!!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

As rubentuss does and printer does not anymore
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

13 minutiga 2 PUHAST 300% penaltit andmata...ega GMMP ei peagi ainult oma mänge kinni maksma, piisab rivaalide mängude p*tsi keeramisest... väga haige
                              FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                              sigpic

Kommentaar

VÄRDJAD PARMA AHVID IMEGE VÄLJA NA*hhui tra p*tsi , kuradi antijalgpalluritest värdjad imbetsillid, IMEGE SEE SISSE ENDALE ahviiiiiiiiiiiiiiddddd .
                                GRAANDEEE BORIIINIIIIIIIIIII!!!!!!!!!
                                FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X