Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Kurat, see Mexese möll pole tõesti läbi. Igatahes Auxerre tahab, et Philippe saaks nelja kuulise bänni. Kui FIFA otsustab prantsuse klubi kasuks, siis see tähendaks seda et Mexest sel hooajal enam Roma särgis ei näeks.

Vahepeal on kõvasti roomlasi rünnanud raha madrid, nimelt siis on huvi tuntud nii De Rossi kui ka Mancini vastu. Mancini pidavat asendama Figot. Mulle aga ei jõua kohale, miks nad tahavad ainult paremal poolel mängivat meest, kui neil endil tahhuia parempoolseid vendi. Muidu Mancini sooviks Romas jätkata, seda näitab ka tema hiljuti sõlmitud 5-aastane leping. De Rossi kätte saamiseks peaksid nad kõvasti pappi välja käima, kuna mees on juba 21 aastaselt suur tegija nii klubis kui koondises. Samuti sõlmis ka tema hiljuti uue lepingu Romaga, mis peab teda kinni 2010 aastani.

Mingi Juve tagumik tahab ikka veel Cassanot osta, arvatav deal oleks raha + Mutu. Ei taha narkarit!
    Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti

Mulle aga ei jõua kohale, miks nad tahavad ainult paremal poolel mängivat meest, kui neil endil tahhuia parempoolseid vendi.
      Kes siis?
      It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

How da fuck should i know???? Flavio Conceicao, Becks, Maria, see eks-Evertoner ....
        Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!

Kommentaar

Algselt postitas Totti
          Mingi Juve tagumik tahab ikka veel Cassanot osta, arvatav deal oleks raha + Mutu. Ei taha narkarit!

Ma tõesti loodan, et sellist diili ei tule. Ei ole vaja, et ülbik meeskonna sisekliimat ära rikkuma tuleks.

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Algselt postitas Totti

Ma tõesti loodan, et sellist diili ei tule. Ei ole vaja, et ülbik meeskonna sisekliimat ära rikkuma tuleks.
            Millist sisekliimat, valget tolmupilve kliimat?

Kommentaar

Algselt postitas Totti

How da fuck should i know???? Flavio Conceicao, Becks, Maria, see eks-Evertoner ....
              Kui sa ei tea, siis miks sa kuulutad, et neid parempoolseid vendi jalaga segada? Flavio juba nahui läind, evertoner on keskpoolik...Maria(Guti?) ka keskpoolik.

Mitte, et ma Mancinit väga Reali tahaksin...

Kommentaar

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas Totti

Kui sa ei tea, siis miks sa kuulutad, et neid parempoolseid vendi jalaga segada? Flavio juba nahui läind, evertoner on keskpoolik...Maria(Guti?) ka keskpoolik.

RMF see on tore kui sa vahest ka rohkem kui ühe mõttetera kirjutad. Kle räägi nüüd mis jalgne see Soldano vms selle venna nimi oli.

Vabandan OT pärast. Totti andestad?

Kommentaar

Algselt postitas PraS

Algselt postitas realmadridfan

Algselt postitas Totti

RMF see on tore kui sa vahest ka rohkem kui ühe mõttetera kirjutad. Kle räägi nüüd mis jalgne see Soldano vms selle venna nimi oli.

Vabandan OT pärast. Totti andestad?

Soldado? Ma arvan, et selle suudad sa ise ka välja uurida...Tegelt ei tea ka...aga tee proovi. Kui hakkama ei saa, siis alati saad ju PM\'i saata, mis peaks sulle juba ammu teada olema, eksjuu.

Kommentaar

krt miks ma loll teen OT

aga küsin ma jälle miks ei tea klubi toetaja mis jalgne tema tiimi mees on?
                    RMF küsin ma siis sult lihtsama küsimuse. Mis jalaga sulle endale meeldib rohkem mängida? Ons see lihtsam?

Kommentaar

Mulle aga ei jõua kohale, miks nad tahavad ainult paremal poolel mängivat meest, kui neil endil tahhuia parempoolseid vendi.
                      Kui sa vihjad sellele, et herr Francesco mõtles PAREMAL POOLEL MÄNGIVA MEHE all jalga, millega mehel mugavam mängida, siis vb olen mina loll. Aga vb ei ole ka. Vb on viga lihtsalt tsiteeritavas, et ei suutnud ennast korralikult väljendada. Ning võib ka sinus olla...Pole vaja nii palju ohkida.

Kommentaar

Ma mõtlesin üldse seda, et need gutid ja ja becksid ja gravesenid saavad väga hästi seal äärel ka mängida, missest et harjund keskel tilulilutama. Ongi parem kui nad kõik on parempoolse jalaga mängijad. Nüüd äkki saab Perze (või Sacchi) ka aru, et üht neist võiks seal mängitada, aga seda ei juhtu kohe mitte iial...

PraS, elab üle.

Kommentaar

Algselt postitas Totti

Ma mõtlesin üldse seda, et need gutid ja ja becksid ja gravesenid saavad väga hästi seal äärel ka mängida, missest et harjund keskel tilulilutama.
                          Ei ole küll päris nõus, aga jah, elab üle.

Kommentaar

Inter - Roma 2 : 0
                            23´(1pa) Mihajlovic 1 : 0
                            47´(2pa) Mihajlovic 2 : 0
                            Krt, no mitte kuidagi ei lähe. Endine Lazio tüüp peksis siis Romale kaks väravat.

Kommentaar

www.sportinglife.com
                              Luigi De Neri otsib Romale uut väravavahti. Võimalikud variandid oleksid
                              Morgan De Sanctis Udinesest ja Angelo Peruzzi Laziost.
                              Romal on käesolevaks hooajaks olemas neli väravavahti. Kas tõesti ükski neist ei sobi siis?
                              Gianluca Curci - 2 mängu Roma eest.
                              Carlo Zotti - 10 mängu Roma eest.
                              Ivan Pelizzoli - 69 mängu Roma eest.
                              Pietro Pippolo - mitte õhtegi mängu Roma eest.

Kommentaar

Tundub, et Roma on taas langenud rahalistesse raskustesse. Del Neri plaanib koguaeg mitmesuguseid muudatusi, kuid praeguse hetkeni pole mitte midagi asjalikku toimunud. Seega on oodata tuleval suvel mitmeid muudatusi meeskonna koosseisus.

Enam-vähem, kui kindel on Dellase, Ferrari ning Dacourti võimalik klubivahetus. Dellasest on huvitatud Hispaania suurklubi Barcelona, Betis ja ka Deportivo. Ferrari ning Dacourt jäävad edasi arvatavasti Itaalia pinnale, vastavalt kas Interi, Juve või Milani palgale.

Viimastel nädalatel on suurt kära tekitanud Roma pahapoiss Cassano, kes seab silmad samuti mujale. Tomassi olukord on endiselt küsimärgi all, sest ka tema otsib uut klubi. Eelmisel nädalal sai Pelizzoli mõnusa pirukaga Interi vastu hakkama, nüüd otsib Del Neri ka uut väravavahti. Ei, Roma ajad on vahvad! Tuleb vist samasugune langus nagu seda oli kord Fiorentinal? Loodame, et roomlased suudavad ajud ühendada ja kasvõi natukenegi midagi asjalikku välja mõelda. Tegemist on siiski üpris vahva klubiga.

Kommentaar

Working...
                                X