Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'AS Roma\'

Algselt postitas vostrjakov

Pühapäeval, Stadio Olimpicol, Roma versus Milan
    Montella versus Adriano.
    krt rsk peksa, ära tee nii, ajab segadusse ja võib mõlemale poolele solvav olla

Kommentaar

Tohin ma ka sõna sekka öelda?

Mina nõustun ülikindlalt Silluga. Ei saanud Völler hakkama ega ka Del Neri. Ma usun, et mehed andsid endast parima, kuid see ei olnud piisav. Ausalt öeldes, Emerson ja Samuel lasti minema sel suvel, enne eelmist hooaega ka Cafu ehk siis kogemustega mehi on teil väga vähe, ainult hunnik noori kukki ja tulevikulootusi. Emersoni ja Samueli asemele, Mexes, Perrotta ja Ferrari, mehed kes on kõigest paar aastat ennast näidanud heast küljest. Targem oleks olnud hankida üks 29-30 aastane kaitsja, kui mingid alla 25-sed. Ja keskväli on teil potensiaaliga, kuid tipptasemel konkureerimiseks see veel (rõhutan) ei kõlba. Ehk 3-4 aasta pärast hakkavad tulemused tulema, kui just uusi poolikuid ei osteta. Kaitseliini ma ei võrdleks isegi Interi omagagi. Suure käkki keerasite endale eelmine suvi ning Capello oleks healjuhul siis veel Meistrite Liiga kohale lähemal, kuid mitte Milani ja Juventusega ühel pulgal. Ja huvitav, mida see Del Neri üritas teha, kui räägitakse distsipliini puududusest? Jättis ta ju mitu korda Antonio \"ma lähen paha tujuga treeningult ära\" Cassano mängudest välja ning ka Panucciga. Ja mängijatega oli probleeme ka ju siis, kui Völler veel pukkis oli. Rooma mängijate kuumas temperamendis ja liiga kogemustevaeses koosseisus on probleem. Ma olen suht kindel, et ega te AC Milanilt samuti punkte ei saa nädalavahetusel, isegi kui Nesta eemale jääb. Mängijate nooruse kohta ütlesin ma vist Serie A hooaja eelvaates samuti midagi, või oli see ennustus.

Muide, vostrjakov, Adriano on siiski veel teises Milaano klubis. Ehk mõtlesid Crespot?
      sigpic

Kommentaar

Vabandust sõbrad.

Siiski, kui piinlikult täpne olla on uue treeneri juhatusel esimene mäng 16. märtsil Fiorentinaga (Coppa Italia).
        20. mäng Milaniga (LaGazettadelloSport).
        Montella peab siis võitlema Shevchenkoga - kes rohkem lööb (pidasin silmas väravate lööjate edetabelit).
        Muidugi pole veel teada kas Shevchenko üldse väljakule jookseb.

Veel kord vabandan ja raputan tuhka pähe. Loodan, et andestate

Kommentaar

Vabandust sõbrad.

Siiski, kui piinlikult täpne olla on uue treeneri juhatusel esimene mäng 16. märtsil Fiorentinaga (Coppa Italia).
          20. mäng Milaniga (LaGazettadelloSport).
          Montella peab siis võitlema Shevchenkoga - kes rohkem lööb (pidasin silmas väravate lööjate edetabelit).
          Muidugi pole veel teada kas Shevchenko üldse väljakule jookseb.

Veel kord vabandan ja raputan tuhka pähe. Loodan, et andestate
          Muidugi andestame. Sa õige mees, toetad omasid nii hea kui pasas..tõeline fänn

Kommentaar

Pressisite ennast, siis poolifinaaligi Coppas. Kuid jah, 2 meest ei saa siis mängida poolfinaalis. Eriti must päev Ferrarile, saada ühes kirja punane kaart ja omavärav on kindlasti ühe mängija unistus.
            sigpic

Kommentaar

ja Miccoli lõi kõige halvema penalti, mida mina oma elus näinud olen kui ma ei eksi siis viimase lööjana ja tabades oleks viinud Fiorentina poolfinaali

Kommentaar

kusagilt kuulsin et Chivu mängis..oskab keegi kommenteerida kes mängu nägi?

Kommentaar

Algselt postitas cannuman

mängis, ja täitsa hästi mängis peaks mainima .

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Algselt postitas cannuman

mängis, ja täitsa hästi mängis peaks mainima .
                    Lugesin jah ka et treener oli rahul olnud

Kommentaar

Kaotus Olimpicol
                      Roma - Milan 0 : 2
                      18´(2pa) Crespo 0 : 1
                      25´(2pa) Panuci - eemaldamine, viga Crespo vastu
                      26´(2pa) Pirlo 0 : 2 penalt
                      41´(2pa) Totti - esimene hoiatus
                      46´(2pa) Totti - fustratsioon, teine hoiatus ja nägemist .
                      Kokkuvõttes võitis täna parem. Raske oleks olnud sellest mängust tänase Romaga võitu oodata. Lemmikult ootad ikka parimat esitust. Kahju Romast, kuid pole võitu ega kaotust vaid hetkeline üle olek.
                      See on Roma puhul eriti ilmne (vaata eelmist aastat).
                      Tabelis jagab Roma koos Cagilari ja Leccega 7 kuni 9 kohta.
                      Vaadates Roma särkide värve leidsin teatud sarnasusi Sveitsi kaardiväelaste univormi värvidega.
                      Äkki oskab keegi seda kommenteerida.

Kommentaar

Kas Panucci mitte selle eest punast ei saanud, et takistas käega palli väravasse minemist?

Kommentaar

Algselt postitas Epic

Kas Panucci mitte selle eest punast ei saanud, et takistas käega palli väravasse minemist?
                          Õige.
                          Ja Cafu sai Cufre jalga augu tegemise eest vaid kollase.. :P

Kommentaar

Tundub, et saab jälle viriseda kohtunike kallal .
                            Kui Roma Juve vastu mängis siis oli kah mingi viga (kastist väljas) mille eest
                            määrati arusaamatu penalt. Tundub, et kehtib ütlus võitjaid aitavad jumalad.
                            Samas ei tahaks ise olla selle kohtuniku nahas, kes peab selliseid mänge vilistama.
                            Kunagi ei olda rahu vile partiiga kui lemmik meeskond kaotab.
                            Saaks juba läbi see kannatuste aasta.

Kommentaar

oota postitus tekitas segadusi...viga kastist väljas???
                              mõtlesid kohtuniku soosimist silmas pidades ikka cafu situatsiooni?
                              jokers to the right
                              clowns to the left of me

Kommentaar

Pidasin silmas seda viimast mängu Juventuse vastu kus viga tehti kastist väljas pool ja kohtunik määras penalti Juve kasuks. See tekkitas minus ja tõenäoliselt paljudes teistes imestust. Ikka juhtub kuig kui oled väga ühe võistkonna poolt siis tundub see kõik väga ebaõiglane. Mis siis ikka, shit happens.

Kommentaar

Working...
                                X