Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Niii ja mis on kogu asja point????????Ma näen momendil tugevamaks muutuvat Laziot ja olen kõigega täiesti rahul.
    Itaalias on paljudel jalgpalliklubidel maffiaga sidemed ja kahjuks või õnneks nii see jääb. Ja Lotitol pole siin küll midagi varjata sest, kui oleks siis istuks ta kinni ja Lazio oleks juba uute omanike käes.
    Peale Calciopoli on asjalood ikka palju raksemaks läinud.
    Non Mollare Mai!!!!!!!!!!!!
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Kui Lotitiol oleks sidemed Camorraga siis poleks sellist ülevõtmist plaanitud. Tõenäoliselt taheti teha võimuvahetust. Omades kriitilisel hulgal osakuid (aktsiaid) ja piisavalt liitlasi võid mõjutada klubi arengut. Huvitav on asja juures see, et on olemas teatav seos sportlike tulemuste ja Milano börsil noteeritud aktsiate hinna vahel. Lisaks veel ka kihlveod mida annab mõjutada.

Kommentaar

Uuu on kõige lollim "fänn", keda ma näinud olen.
        The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.

Kommentaar

Tofoa, tee ristkülikust ruut ja situ püksi.
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.

Kommentaar

Mutu diilist ei tulnud midagi välja. Huvitav mis on plaan B.

Zee Germans????
            Lukas Podolski
            Mario Gomez
            Miroslav Klose

Kommentaar

Leo Messi
              Julio Baptista

Jne jne
              Algselt postitas Maekas
              Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Louis Saha?
                slimm.ee

Kommentaar

Meil on vaja tippklassi, mitte pingisoendaja-klassi ründajat...

Mina läheks 20 millise pakkumisega Luis Fabiano peale välja. Või siis Rossi + Rosina.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Tegelikult ma arvan, et Itaalastel napib raha (loe: Naftat), et võidelda mängijate eest Inglaste ja/või Hispaanlastega.
                    Algselt postitas Maekas
                    Ma pole kunagi jalgpallitrennis käinud... A mis sellest, virtuaalselt võin ju ikka äss olla

Kommentaar

Mingi 25 mlj. eurot peaks Romal küll kulutada olema. Mutu eest pakuti 20 milli.
                      Muidugi Barca jne. ja eriti Chelsea vastu pole lootustki saada. Välisinvestoried on vaja. Kas siis Usa või Vene raha. Sobib ka araabia šheikide oma muidugi. Endal ei oleks midagi selle vastu, kui Sensi klubi maha müüks. Oleks aeg see rahaline madalseis lõpetada. Sensi keerab ainult sitta klubile

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Algselt postitas flameas Vaata postitust
                        Meil on vaja tippklassi, mitte pingisoendaja-klassi ründajat...
                        Saha on pigem haiglavoodi soojendaja. Samas, kui tegelane tippvormis on, siis on tegu, julgen öelda, et Euroopa ühe ohtlikuma ründajaga.

Kommentaar

Algava hooaja ootustest, lootustest ja ennustustest rääkides ees võivad olla üsnagi viletsed ajad, ennekõike majanduslikul sektoril. Viimaste raportide alusel igasugu mutud ja huntelaarid võib rahulikult ära unustada ja olla pigem rahul sellega, et võtmemängijad jätkavad veel Giallorossis. Järgmine suvi võib olude sunnil sellessegi muutust tuua, kui vähemalt nelja hulka end tirida ei suudeta ja tulemused CL-s ei rahulda.
                          Hetkel Roma on materjali poolest enamvähem Violaga samal pulgal ja võitlemas teoorias viimasest kohast CL-sse. Samas jällegi, selle vahemaa, mille materjali poolest peakonkurentidele kaotatakse, Roma kisub kinni kompaktse ja alateadvusse jäädvustatud spallettiliku mängufilosoofiaga.
                          Nüüd, kui materjal ei poolda Spalletti enda sisse aetud mängusüsteemi, nähtavaks jääbki, kuivõrd Luciano suudab formaati ümber kujundada vastavalt vajadusele ja meeskonna trumpide välja pigistamiseks - eelmisel hooajal ta seda teha ei suutnud. Selles valguses Spalletti tegemised on tähelepanu keskpunktis....

Kommentaar

See materjal, mis Romal kasutada on, on ikka Viola omast märkimisväärselt üle.
                            sigpic

Kommentaar

Sensi style-I love it...just love it
                              MCSensi-I´m lovin it
                              Daje!!!
                              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Põnn Vaata postitust
                                Itaalastel napib raha (loe: Naftat)
                                Loe: seadusi.
                                jokers to the right
                                clowns to the left of me

Kommentaar

Working...
                                X