Aga ta oli, tema vorm pole kaugeltki selline enam, krdi kui Beastile see pall jalga jääks, eelistaks mina teda ründesse.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas
Collapse
X
-
Algselt postitas AaviK Vaata postitustAga ta oli, tema vorm pole kaugeltki selline enam, krdi kui Beastile see pall jalga jääks, eelistaks mina teda ründesse.Eks ma saan su jutust aru kyll! Eks Baptistal on omad vead, eks tead mis mehega tegu kui ta Arsenalis ringi kakerdas
Lööki mehel on vähemalt..
sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustLööki mehel on vähemalt..The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustMeestes või?jh- ilus pruun neegripoiss ju
Muidu mõtlesin, et mehel jalg tõmbleb vägevalt...sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttillud. Kes viimaseid mänge näinud on, siis Totti puude on endiselt geniaalne. Sellised söödud, et oleks vaid Vucinic platsil.
Sama peaks ütlema Cannu kohta!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitusttillud. Kes viimaseid mänge näinud on, siis Totti puude on endiselt geniaalne. Sellised söödud, et oleks vaid Vucinic platsil.
Romal võiks veidigi raha olla, et mitte lasta Mexesil või Vucinicil lahkuda.
Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.
Parim laul
Kommentaar
-
Kõige huvitavam on see, et väravatevahe kui soccernet ei eksi siis Romal 52-52 ehk siis nullis. Kummaline kyll oleme suutnud lüüa peaaegu samapalju väravaid kui tabeli liider ja sisse lasknud pea samapalju väravaid kui tabeli viimane- see näitab küll äärmiselt kõikuvat ja ebastabiilset mängu.Kaitse on ikka sitt mis sitt olnud see hooaeg.Mexes on ka ikka palju lollusi seal korda saatnud teisi mehi ei hakka parem üldse mainimagi, sinna võib lisada veel ka vigastused. Kui kaitse oleks pidanud siis ei olekski asi üldse mitte halb.
Kui arvesse võtta , et eelmine hooaeg lõi terve hooajaga Roma ise 72 väravat ja lasi endale lüüa 37 väravat ja oli sellega 35 väravaga plussis, siis oleme see hooaeg ikka alla igasugust arvestust esinenud. Kas tõesti on vastus ainult vigastustes, ma sügavalt kahtlen.
Kokkuvõttes, eks eesolev suvi ja järgmine hooaeg peavad arutust andma mis Romast kui klubist saab ja kui kõrgel tasemel nad mängida tahavad, kui püsida ja lihtsalt osaleda Serie A-s siis muidugi Senside dünastia võib võidumarsiga jätkata.sigpic
Kommentaar
-
Ma isiklikult ei saa Mexese pidevast kiidulaulust aru. Nii palju, kui mina olen teda mängimas näinud on ta ikka suht ebakindlalt mänginud. Enamus mänge mida olen näinud on olnud siis koondise eest. Paar tema esitust olen näinud ka Serie A's ja see üks õnnetu mäng Arsenali vastu.
Näiteks Sevillas leiba teeniv keskkaitsja Sebastien Squillaci saab koondises tunduvalt paremini hakkama.
Kommentaar
-
See, et nüüd korra lõi poole platsi pealt värava, pole miski tase näitaja ründaja jaoks. Aga nuh juba 25 ja suht mudaliigas(serbia liiga poel teab mis eriti tugev) ikkagi ja 3 väravat suht vähe siiski.
Ma ei tea kui kaugel seal see hooaeg on , aga 6 mängu mis see siis tähendab, et mänge veel vähe olnud või siis saab vähe platsile ja 3 väravat pole teab mis müstiline ja ka eesmärk 10 kolli serbia liigas- peaks ikka vähe rohkem lööma sellises liigas ja sellisel tasemel.Eesmärgid võiksid ikka vähe suuremad olla.
Ei ole mõtet nagu eriti panustada lambi tüüpidele!
Pigem võiks ikka lantida seda Marko Arnautovici!sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustMa isiklikult ei saa Mexese pidevast kiidulaulust aru. Nii palju, kui mina olen teda mängimas näinud on ta ikka suht ebakindlalt mänginud. Enamus mänge mida olen näinud on olnud siis koondise eest. Paar tema esitust olen näinud ka Serie A's ja see üks õnnetu mäng Arsenali vastu.
Näiteks Sevillas leiba teeniv keskkaitsja Sebastien Squillaci saab koondises tunduvalt paremini hakkama.
Kommentaar
-
Algselt postitas F.Totti Vaata postitustSee, et nüüd korra lõi poole platsi pealt värava, pole miski tase näitaja ründaja jaoks. Aga nuh juba 25 ja suht mudaliigas(serbia liiga poel teab mis eriti tugev) ikkagi ja 3 väravat suht vähe siiski.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustSee hooaeg tal vist kõige parem ei ole tõesti, kuid eelmine hooaeg oli ta kindlasti üks parimaid liigas. Ja sellest tekkis ka väga suur karmavõlg, et ta finaalturniiri koondisest välja jäeti lambipõhjendustega(no kui sa kutsud Vieira ja ütled, et Mexes korraldab sisepinmgeid?). Lisaks oli koondises veel selline huumori mees nagu Jean-Alan Boumsong, kelle ainsad proffesionaalset jalgpali meenutavad esitused tulid Mexese kõrval. väidetavalt. Koondisemänge pole eriti tema esituses näinud, aga kuuldavasti pidavat mingi 'needus' olema küll.
Eks näeb, mis Mexesest järgmine hooaeg saab.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar