Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Angeleri võib mängida kõikjal kaitses...tema põhiline koht on tõesti olnud viimati vaskkaitses.
    Viimased uudised räägivad, et väikse tõenäosusega kuid siiski võib Lazioga liituda Mauro Zarate vanem vend Rolando. Siis juba kõik kolm venda Lazio perekonnas Kuid vaevalt see juhtub.
    Daje!!!
    1.totti koondisesse.
    2.Money talks bullshit(totti) walks.
    3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
    "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Jh tõesti täiesti perses, ma ei tea mul oli võimalik näha Vucinici väravani! See Catania esimene värav oli ikka Roma kaitse täielik pläss... Mexes we keegi eksis ikka rängalt!
      kaitse ikka täiega 0.
      Hea, et tuli võit kuid ma ei tea kuidas puurile taba ette tõmmata
      Jätkuvalt näitab kõik, et Roma vajaks kardinaalseid muudatusi järgmiseks hooajaks!
      Hetkel on selline tunne, et me õpiks nagu esimest korda rattaga sõitma!
      sigpic

Kommentaar

Esimene Catania värav oli puhtalt Cassetti süü.. teine freekick, kolmas kaitse ühine fail.

Toetagem 6+5 ja alla 18. aastaste transferide keelustamist. Väärtustagem jalgpalli, mitte raha.

Parim laul

Kommentaar

Croissant, miks sa oma postitused ära kustutasid? Ei paista neil häda midagi olevat, et kustutusnuppu oleks pidanud pressima.
          May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Tahtsin just sama küsida varem, oli plaanis paarile küsimusele vastata sealt aga ei olnud kohe mahti ja hiljem polnudki enam midagi vastata
            Palermo vastu mängitud mõttetust mängust kah, ''mees'' lipuga varastas Zaratelt kindla värava, tahtis vist kuumadele Palermo fännidele meele järgi olla!? Mendicino ja Perpetuini tegid oma debüüdi, millegiga eriti silma ei paistnud kumbki. Kõik.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek Vaata postitust
              Croissant, miks sa oma postitused ära kustutasid? Ei paista neil häda midagi olevat, et kustutusnuppu oleks pidanud pressima.
              Postitused said kirjutatud väheke napsusena ning hommikul kaineks saanuna miski nende juures häiris mind. Aga kuna neid juba lugeda jõuti siis lühidalt kokkuvõttes olid vist teemaks meedia poolt manatud pilt Laziost ja nende fännidest kui üdini halvast ning paar mittenõustumist UUU vaatenurkadega treeneri ning mõningate mängijate suhtes. Täpseid sõnastusi ei mäleta, seega ei hakka ka püüdma neid taastada.

Kommentaar

Crossiaint siis kisub sinna "rossi loverite" kategooriasse nagu ma aru saan Ma austan su otsust aga, kui Laziol oleks vähegi rohkem raha siis saaks ta kinga nagu Ranieri sai. Küll näed. Kisub vägisi sinna kanti et rossi jääb pukki ja deja vu ongi olemas käesolevast pasast hooajast. Ainult et ei mingit italia cupi võitu ja euroopas saame korralikult häbistatud.
                Ettore Mendicino ei teinud siiski debüüti. Perpetuini seevastu aga küll
                Mäng oli labane ja väga rossilik. Zarate 13 värav tõesti võeti ära.
                Igatahes 4 kaotust järjest liigas ja 17 kaotus üleüldse...super rossi....milline unistuste Lazio. Kui Pandev Laziost lahkub siis 90% tänu sellele et selle vana kiilakas sitaga midagi siin edasi küll ei liigu.

Forza Lazio!!!
                Daje!!!
                1.totti koondisesse.

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
                  Crossiaint siis kisub sinna "rossi loverite" kategooriasse nagu ma aru saan

Forza Lazio!!!
                  Ei kinnita ega lükka ümber. Julgen väita, et suhteliselt kesise materjaliga on Rossi suutnud korda saata üllatavalt palju: CL-i pääs ning Coppa Italia tiitel näiteks. Samuti on ta suutnud mängima panna vägagi tundmatuna Laziosse saabunud Kolarovi ja Diakite, ka Zarate täht lõi särama justnimelt tema käe all. Kui mälu ei peta, siis Rossit palgates oligi Lotito plaaniks tuua klubisse treener, kes suudaks kasvatada konkurentsivõimelise meeskonna väheste rahaliste vahenditega ning sellega on Rossi minu meelest üsnagi edukalt hakkama saanud.
                  Nüüd aga on kätte jõudnud aeg, kus oleks tarvis teha sammuke edasi. Finantsid on enam-vähem kontrolli alla saadud ning suudetakse endale lubada ka väheke hinnatumaid mängumehi. Kõige selle taustal tundub mulle, et Delio Rossi on end ses klubis ammendanud ning pingile oleks tarvis tuua värskeid ideid ning emotsioone uue treeneri näol.

Kommentaar

Nõustun sinuga cross. Ainult et uefa Cupi koht saadi napiölt napilt mitte CL
                    Materjal on palju paremaks aastatega läinud aga see hooaeg on Lazio haledalt keskmiste klubide poole üle mängitud. Väga mitmel korral taktikaliselt juba.
                    Diakite on Lazio väga pikka aega noortekoondises pallinud. Kolarov on tõesti särama löönud ja samuti ka Lichti.
                    Mis puutu Zaratesse ja Foggiasse siis usun, et nende aeg alles tuleb. See on algus ja mitmel korral on näha, et taktika kohe kuidagi ei soosi neile kahele mehele seda õiget mänguruumi.

Forza Lazio!!!
                    Daje!!!
                    1.totti koondisesse.

Kommentaar

Pidasin silmas siiski 2006/2007 aasta edukat hooaega, millega tagati endale pääs 2007/2008 aasta CL-i. Diakite saabus Laziosse siiski täiesti tundmatuna ning alles sel hooajal ta pisut avanes. Rossi taktikalisi käike ei viitsi lahkama hakata, see on teema mil võibki vaidlema jääda. Lisaks ainult seda, et teatud meeste kasutamine mängus sõltub paljuski treeneri ning konkreetse mängija omavahelistest suhetest, mis omakorda kahandab mängijavalikut ning seekaudu ka taktikat. Üldiselt aitab sellest Rossist, eks aeg näitab, mis temast saab...

Kommentaar

Nonii Pandev siis suht kindlalt ära minemas. Uusi kogemusi mees otsimas. Loodan siis näha mehe eest vähemalt 20 milkut euri ja selle eest saaks tuua isegi 2 head ründajat asemele.
                        Rossi võiks samamoodi minema kibeleda....krt võtaks kaua see tsikrus kestab...
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Unustasin vahepeal öelda et CL muru korrasoleku pärast mängis Lazio-Reggina kolmapäeval ja võitis. Mauro Zarate lõi oma 17. värava see aasta Lazio eest. Zarate üks lähedastest Argentiinast mainis et Mauro lööb Lazio eest 20 esimese hooajaga....juventuse vastu kübar ja ongi 20 käes.
                          romal aga euroopa kohta hoidmas 2 punkti ja loodan, et palermo teeb oma töö ja võtab huntidelt koha käest.

Forza Lazio!!!
                          Daje!!!
                          1.totti koondisesse.

Kommentaar

uute vormide kohta pole infot? Tõsiselt huvitaks

Kommentaar

No pilte on neti lekkinud.

Kolmas vorm:

Kommentaar

nägin seda, kuid ei tahtnud uskuda. Selline veidi igav ja üksluine tundub see pildil olev.

Kommentaar

Working...
                                X