Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
"We have nothing in common with asroma fans - Siena fans said - and this for us is a reason of proudness".
Fucking legendary!
rioma campioni of MERDA!
FORZA LAZIO!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Sa mõtled totti ja ta pedekostüüm? Kui kostüüm õhku peaks siis vahetaks ta oma naise nagunii välja.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Tõeline Scudetto võitja oli kohe kindlasti Roma. Erinevalt Interist pidime mängima 38 liigamängu, mis oli tervelt üks mäng rohkem kui Interil.
Aitäh Roma ilusa hooaja eest!
FORZA ITALIA FORZA ROMA - "A Scudetto in Rome is worth a thousand elsewhere."
sigpic
mõned vennad on lihtsalt kõhulahtistit üledoosi saanud
see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Sa mõtled totti ja ta pedekostüüm? Kui kostüüm õhku peaks siis vahetaks ta oma naise nagunii välja.
Mis see Totti siia puutub? Üldiselt mõtlesin sind ja Jr'i, te olete selgelt siinse foorumi kaks kõige suuremat pederasti ever.
Õhtul oli lahe juhtum, üks prantslane tuli hostelisse riidekapi suuruse kohvriga ja sai toa 3ndale korrusele no ja otsustas sinna siis liftiga sõita. Ronis oma kodinatega lifti… ja…. ja astus siis kirudes välja – see oli telefoniputka!!! Meil pole ju majas lifti!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kõigil kes vihkavad pasapruuni hundigaysid on praegu rõõmsad.
Ja kui cocky rääkis siin 3-3 viigist Livornoga, et see teilt teie unistatud scudetto viis siis minu arust võttis teilt liidrikoha hoopis Lazio ja andis punktid sõbrale Interile, et nad seisu taastaks ja nad hoidsid seda ilusasti lõpuni.
Forza Lazio!!!!!!!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Et nagu tunnistad et Lazio on justkui kari kuserattaid (eesotsas Zaratega) ja lihtsalt Interile mingi faking mõttetu feeder-club?
Ahah, okei. Be proud over that.
Kommentaar