Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
The path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Mage või mitte, kuid nii ta siis on, et Ballardini on nüüdseks treeneripostile kinnitatud. Teatavasti David polnud just wishlisti kõige teravamas tipus, kuna Palermo boss Zamparini oli enda sõnul eelnevalt napsanud Walter Zenga taevasiniste nina alt, mida pole just kuigi raske uskuda.
Nii ta siis tõesti nüüd on, et ametlikult on Ballardini teie uus peatreener! Eks seda näeb hooaja alguses kuidas ta Lazio juhendamisega hakkama saab- ei tasu ennatlikke järeldusi teha.Ma kaldun arvama, et Pandev siiski võib jääda klubisse.
Eks Ballardini paneb päris kena rahapataka ka taskusse 750 000 euri per hooaeg
Ja minu arust Palermot lootsis ta ka päris hästi- tasuks tabelis 8-as koht, ei ütleks, et paha saavutus!
Elame näeme!
Ei tea kas mees on ära keeranud või pani Sensi need sõnad talle vitamiinina kaasa koos oma rinnapiimaga
Suudaks me vähemalt järgnevad mehed hankida : Kaitse: Motta signida ja noor andekas Andrea Esposito, siis keegi äärele nt . Guberti,Pepe,Drenthe, we Mancini tagasi
Ründesse keegi noor poisinolk a la Huntelaar,Arnautovic,Bafetimbi Gomis või siis härra Nistelrooy,Pavlychenko oleks ka mõeldav.
Samas on ka laenul palju mehi kelle seast valida ja noortekast ka peale tulemas, eks näis tahaks juba täiendusi näha, mitte et ikka samad vanad peerud-näod vahivad seal.Totti on ainuke erand!!!Erand mis kinnitab reeglit!
Davide Ballardini on tõesti Lazio peatreener ja olen sellega ülimalt rahul. Delio Rossi saab nüüd mõnda Serie-B klubi juhtida heal juhul...kuid ta hoiab oma egot kõrgel ja loodab ikkagi A-sse jääda. Vb real madrid pakub talle peavarju....mine tea.
Mis puutub Pandevisse siis tõmmaku udu juba. Mõttetu luuser kes arvab et on nüüd maailma parim. Zarate tegi ühe hooajaga rohkem, kui tema viie hooajaga. Soovitan kas siis minna KOHE või võtta mõistus pähe ja aksepteerida et peal Rocchiga kohta jagama. Zarate on äss-see on fakt.
Ballardini hakkab teenima 750 000 kilo hooaja peale mis on rohkem, kui topelt võrreldes kiilaka seniilse rossiga. Ja sellest faktiast loeme välja et Lotito stabiliseerimissüsteem toimib ja Lazio muutub iga aastaga aina võimekamaks. Zarate nimelt teein 2 miljonit hooaja peale. 2 aastat tagasi võis sellisest asjast unistada.
Särkide koha pealt olen siiamaani sõnatu ja need on lausa jubedad. Kuulsin, et fännid üle maailma saadab Pumale protestikirju ja nõuavad ümber kujundamist. Vaevalt see muidugi midagi annab.
Forza Lazio!!!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar