Mängu kokkuvõte: Montellal hakkab motivatsioon kaduma, aga kes teda süüdistada saab. Aeg kiiresti lahkuda ennem, kui talle mehed meeldima hakkavad. Edu Vincenzole!!!!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Fiorentina
Collapse
X
-
Sul, uhuu...., pole küll palju kobiseda, sest sinu lemmik Nazio parkis Juve vastu bussi värava ette ja tuli tänada vaid Marchettit, kelle hea päev teid hullemast päästis
Kuigi ise kahjuks mängu ei näinud, siis statistika näitab, et Fiorentina vähemalt üritas.May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
See on umbes sama, et ma sain peaaegu nus*si aga te polnud lähedalgi....Nägin seda mängu ja oli bussi parkimist ja oli võimalusi...aga Chelsea on CL võitja ja mul täiesti suva kuidas Petko seda Laziot seal juhib peaasi, et edu punkte saame.Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Kommentaar
-
Eeldan, et poolajal panite klaviatuurid kile sisse ennem, kui rõõmust täis lasete?
Euroopa Liiga spoti eest läheb teil Inteir ja Romaga kõvaks madinaks.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustEeldan, et poolajal panite klaviatuurid kile sisse ennem, kui rõõmust täis lasete?
Euroopa Liiga spoti eest läheb teil Inteir ja Romaga kõvaks madinaks.
FORZA VIOLA!FORZA FIORENTINA!
Kommentaar
-
Algselt postitas Uuu Vaata postitustDays when i like Serie-A.
Hale ikka küll.....
Tobedalt on punkte kaotanud kõik esiviisiku kohtadele võitlevad tiimid, seega seda eilset ämbrit mingiks eriliseks läbikukkumiseks pidada natuke liiast.
Eile oli lihtsalt sitt päev ja tundub, et selle mängu kaotas seekord kahjuks (jälle) Montella. Teisel poolajal väljakul Fiorentinat sisuliselt polnud, aga sellest hoolimata leidis noor ja andekas treener, et esimese vahetusega tuleb oodata 83. mänguminutini.
Aga mis seal siis ikka, mänge veel küllalt. Eks neid kaotatud punkte nutab taga hooaja lõpusMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Montellast saab SAFi mantlipärija, pange tähele.
Vincenzo oleks muidu Laziosse suvel maandunud, aga on ilmselge, et Petkovicist saab peale debüütaastat Serie-A kunntreener.
@Maarek
Ega ma pahaga. Lihtsalt hingan kergendatult. Peale Lazio 3-0 tala Sienalt pidin kartma ka violat, aga ka teie olete üllatusi täis. Riomat ei pea absoluutselt 3. koha heitlejaks. Printer ka selline kusega pooleks sats. Jääb siis vaid Berlusconi vs Lazio. Kui saab valitsuskoalitsiooni sisse on küllalt raha, et kohtunikke ka osta....see võib Lazio saatuslik moment olla.Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar
-
Oli üks tore õhtupoolik
Kunntreener Petkovic seekord välja ei vedanudMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Former Roma player Montella has
fond memories of March 10, as 11
years ago today he scored four
goals past Lazio.
“The joy of a Coach probably ends
tomorrow, whereas a player keeps
hold of it and enjoys it forever. I’m
still enjoying those four goals!”
Andreazzolli oli kunagi Fiore noorte treener, teeme vahetust?So self aware so full of shit
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar