Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Fabio Cannavaro

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Fabio Cannavaro\'

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Tanel
    ... ja ainus kaotuseta tiim euroopas.
    millest sa räägid?
    meistrite liigast? juventus, arsenal?
    võrdlusest teiste euroopa liigadega? lyon?
    või mida?
    Meistrite liiga, kohalik liiga ja karikas kokku kõik sel hooajal.
    Coppa Italias tuli kaotus Atalantale

Kommentaar

Algselt postitas Bianconera
      Coppa Italias tuli kaotus Atlantale
      äkki ikka Bergamole, kui linnadest räägime?

Kommentaar

Ei, ma mõtlen Atalantat!

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas Tanel
          ... ja ainus kaotuseta tiim euroopas.
          millest sa räägid?
          meistrite liigast? juventus, arsenal?
          võrdlusest teiste euroopa liigadega? lyon?
          või mida?
          Meistrite liiga, kohalik liiga ja karikas kokku kõik sel hooajal.
          Coppa Italias tuli kaotus Atalantale
          Jutt käib Interist kullake.

Aga, et mitte teemast mööda panna, siis sonkisin ekstra oma eelmise ja selle hooaja väravate kollektsioonist välja oma eredaima mälestuse Canna Interi aegadest.

Kobe värav.
          sigpic

Kommentaar

Ma väga vabandan

Kommentaar

Ei, ma mõtlen Atalantat!
              ahsoo, niiet Bergamot ei mõtlegi jah?

Kommentaar

Ei, ma mõtlen Atalantat

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                  Poole ime miks see alafoorum siin nii välja surnud oli peale Arturi lahkumist. Ei tekinud mingeid vaidlusi ega värke, nüüd kus midagi tekkib käsitakse maha rahuneda. Kui tavaliselt tuleb mingi pikem postitustejada siin foorumis puudub selles mingi normaalne mõtte. Ma ei tea, miks ma üldse nägin vaeva selle foorumi taaselustamiseks. Eks postitage siis edasi 2 posti nädalas, pärast oma pooldatava võistkonna mängu ja Striker Maniasse.

Devil, aga palun ütle, kelle kaitse on organiseerimata ja kelle pole? Ja kes ründab niimoodi, et hea, kui taha üldse 2 meest jääb? Nii, et seda värava sisse laskmis värki on mõttetu esile tuua.

Edit: Ja muide, kes on löönud kõige rohkem väravaid?
                  Ma vaatan, et olen paljust ilma jäänud vahepeal. Üldiselt täheldan üleolevat suhtumist lausega - Ma ei tea, miks ma üldse nägin vaeva selle foorumi taaselustamiseks. Ka mina ei tea, miks sa vaevusid, aga kuna see su vaba tahe oli, siis ei maksa siin solvunut mängida. Selleks on muud kohad.
                  Miks tahetakse, et sa maha rahuned? Vastus lihtne, sa näed asju ainult oma künka otsast - see, mida sa loed kuskilt interi lehelt, mida kuuled interi foorumitest, mida arvad teadvat...jne jne. Maailm on palju avaram ning tõde ei pruugi olla seal, kus Sina seda just näed. Su isiklik solvumine Cannavaro lahkumisse on lihtsalt tülgastav, ma ei kannata seda enam välja, ava silmad ja ürita näha, et on olemas ka muid asju ja teisi tõdesid kui need, mida sa enda jaoks avastanud oled.
                  Nii, kui juba ütlemiseks läks, siis ütlen ka kõik välja, mis sees pakatand jupp aega. Said modeks? Great, mul suht pohh, oled sa mode või adminn või mittekeegi ,aga et see n.ö tiitel sulle ikkagi anti...see on vastumeelt! Kade olen ? Sugugi ei, lihtsalt, mode võiks olla keegi, kes suudab toimuvat avaramalt näha, mitte a-la MINA tean, et Cannavaro on lohh, sest keegi seal Inter.it foorumis nii ütles! No tõsiselt....ei ole normaalne...Miks ei oleks sa võinud edasi olla tavaline postitaja nagu teisedki siin? Milleks oli seda mode asja sulle vaja? Ilma ei saand hakkama ?

Ja mis teema on sellega, et te olete viigimeistrid? So fucking what!!! Juve on ka lakki saand tänavu Serie A-s ning vahe on 15 sanga...mis kuradi viigimeistrid, olete kaotuseta? So what? Mis see teile andnud on ? Tiitlist olete ilma ja see on fakt. Ja kõik see muu, et Cordoba on kõva, Zanetti üks maailma paremaid, Coco on lihtsalt kõva...ja see Cannavaro rsk Läks klubist ära ja nüüd räägib taga meid...Urggggghhhhhh, kohutav.

Edit: Ja muide, kes on löönud kõige rohkem väravaid? No anna andeks, aga kotib see kedagi ? Võidab see, kes lööb rohkem kolle ning kelle kaitse peab ning kellel õnne ka on jne jne.

Mulle aitab, tee oma itaalia lugusid edasi või ära tee, mul isiklikult suht savi, aga ära tule hüppama, et sina vedasid itaalia foorumi tippu tagasi ning me peaks sulle nüüd ja edaspidi tänulikud olema. Ehk isegi oleme ju, kuid muuda oma jutt talutavamaks! Sa suudad seda ju küll...

Tuli vaenulik postitus? Srry kui tuli, aga see postitus su poolt viskas lõplikult üle. Ole pai poiss edasi, käi koolis, chilli foorumis ja tee muud toredat!

PS! Ei tee ma sul mingit Striker Maniat!!!

Kommentaar

Algselt postitas Juveman
                    Ja kõik see muu, et Cordoba on kõva, Zanetti üks maailma paremaid, Coco on lihtsalt kõva...ja see Cannavaro rsk Läks klubist ära ja nüüd räägib taga meid...Urggggghhhhhh, kohutav.
                    Sa unustasind öelda, et Sinishal on lihtsalt kõva(Y).

Kommentaar

Muide, mina endale seda mode saatust ei palunud topida. Nii, et ära lahmi, kui sa ei tea. Ning Interi.itil pole foorumit. Väravate jutt on sama mõttetu, kui see küsimus: \"Mitmes mängus Juventusele alguses väravat ei löödud, ah-ah?\"

Ma arvan, et ma liigutan/lasen liigutada Strikeri ennustusvõistluste all ja siia alafoorumisse enam ei postita väga pika aega. Kuna siin mul ei tohi oma arvamust olla, aga mõnel teisel tohib.

Häid jõule tiele siia!
                      sigpic

Kommentaar

su arvamus on liiga subjektiivne hetkel, sellel teemal.

Kommentaar

Algselt postitas Tanel
                          Nii, et ära lahmi, kui sa ei tea. Ning Interi.itil pole foorumit. Väravate jutt on sama mõttetu, kui see küsimus: \"Mitmes mängus Juventusele alguses väravat ei löödud, ah-ah?\"

Ma arvan, et ma liigutan/lasen liigutada Strikeri ennustusvõistluste all ja siia alafoorumisse enam ei postita väga pika aega. Kuna siin mul ei tohi oma arvamust olla, aga mõnel teisel tohib.
                          Lahmin jah, sest ei ole just raske arvata, kes sulle selle mode staatuse andis
                          Postitan seepärast, et just see mul meelest läkski - see Striker Mania seal Itaalia all on ikka üks igavene tüütus, ammu oleks aeg viia see sinna, kus selle koht!!!

Ja nagu ma su solvumise põhjal näen, Sa ei saand muffigi aru, mida sulle edasi üritasin anda! Ent tarkus tuleb ajaga, ma loodan vähemalt...Häid Jõule Ka sulle!!!

Kommentaar

Noored-noored rahu nüüd, jõuluaeg ju
                            Te mõlemad (Juveman ja Tanel) võiks vaadata asja natuke teise pilguga, ehk rahunete siis maha.

Kommentaar

Niimoodi, küsisin kahelt täkkult esimeste klubide fännilt nõu, kas postitada edasi või mitte. Nagu ma aru sain, siis nemad arvasin, et ma peaks edasi postitama.

Nii, et palun kõigi Juventuse fännide eest vabandust, et ma nende mängija kallal kirusin!
                              sigpic

Kommentaar

Arhiivist leidsin ühe vana teema - kuhu täiesti kohane postitada järgmine (aga võib-olla et ka viimane) uudis

Cannavaro nimetati FIFA poolt maailma parimaks (täiendatud)
                                18. detsember 2006 | 22:39 | Kommentaarid (9)

Itaalia koondise kaptenina MM-tiitlini viinud Fabio Cannavaro valiti FIFA poolt 2006. aasta maailma parimaks jalgpalluriks.

Cannavaro edestas teise koha saanud prantslasest keskväljamängijat Zinedine Zidane'i, kes on mängijakarjääri lõpetanud, ning eelmise kahe aasta parimat Ronaldinhot. Maailma parimad valisid rahvuskoondiste peatreenerid ja kaptenid.

Eesti peatreener Jelle Goes valis parimaks samuti Fabio Cannavaro, kuid teisele kohale pani Goes Gianluigi Buffoni ja kolmandaks Kaka. Arno Pijpers eelistas taas Thierry Henry'd, kellele järgnesid Ronaldinho ja Deco. Eesti koondise kaptenina andis hääled Mart Poom, kes valis esimeseks Zinedine Zidane'i, teiseks Ronaldinho ja kolmandaks Fabio Cannavaro.

Cannavaro nimetati parimaks 70 ankeedil, Zidane kogus esikohti näiteks 66 ja Ronaldinho "kõigest" 50. Kokku teenis Cannavaro 498 punkti (5 punkti esikoha, 3 teise ning 1 kolmanda koha eest ankeedil), Zidane 454 ja Ronaldinho 380.

Neljandaks jäi Henry, kes sai kokku 417 punkti (seejuures 28 esikohta), viiendaks jäeti Samuel Eto'o. Järgnesid Didier Drogba, Kaka, Gianluigi Buffon, Andrea Pirlo, Cristiano Ronaldo. Huvitaval kombel peeti punktivääriliseks kahel korral ka Adrianot, keda märkisid ära Ekvatoriaal-Guinea ja Sri Lanka kaptenid. Adriano sai sellega 27. koha ning nii palju oli kokku üldse ka märgitud mängijaid.

33-aastane Fabio Cannavaro oli Itaalia koondise kapten ning tema juhtimisel võideti MM-tiitel. Eelmisel hooajal Torino Juventuses mängides jõudis Cannavaro ka Itaalia meistritiitlini, kuid hiljem Juventuse võit Serie A-s tühistati. Seejärel liitus Cannavaro Real Madridiga, kus on tema saabumisega lõpuks kaitseliin stabiilselt pidama saadud.

Cannavaro tegi Serie A debüüdi 1993. aastal, mil jooksis Napoli eest väljakule Torino Juventuse vastu. Seejärel liitus ta 1995. aastal Parmaga, kus veetis 7 hooaega. Parma perioodi järel tegi Cannavaro ebaõnnestunud perioodi Milano Interis ning 2004. aastal liitus kaitsja Juventusega, kus jõudis lõpuks Serie A tiitlini.
                                299195

Kommentaar

Working...
                                X