Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Musah on idioot ja elati oma elu keeruliseks ikka kui oelks võinud rahulikult TOP kaheksa hulgas lõpetada.

Kommentaar

Gimenez sisse, Morata välja.

Kommentaar

Morata Milanis

Jumal tänatud, et see kaigas läinud on. Loodetavasti läheb tal nii häesti türgis, et kuangi enam nägema ei pea.
        Calabria nahui saatmine on muidugi ka next lvl. Pole maailma parim aga hui teab, mis see Walker endast kujutab ja Emrson on nii sitt, et ei kõlba serie B tasemel ka mängima.
        Üldiselt on pärast Maldini nahui saatmist kogu see üleminekute asi nii perse läinud, et kole vaadata. Ma ei mäleta, kas viiamse paari hooaja jooksul on mõni mängija toodud, kes ka püsivalt on põhimeeskonda jäänud.
        KOntrollida ei viitsi, aga vist mitte.

Kommentaar

Lammutati korralikult ülemineku viimasel päeval, kasu ka sellest on näitab aeg
          The One and Only

Kommentaar

Okaforil on võimalus Napoliga liiga võita!!! Good for him.
            Nahi Bennacer minema saadeti? AInuke vend, kes seal keskväljal midagigi kaitsepooles teha viitsis (vist).

Kommentaar

Miks Milan niiviisi parseldama hakkas lõpus. See 5milli maksev Felixi laen on ikka veider, see tüüp eksisteerib et agentidele raha teha lihtsalt. Okafori näinud ainult koondise eest, huvitav kuidas neile sobib, Milanis oli teine valik ja ma arvan et meil on ka sest üle Nerese ma teda ei näe. Loodetavasti aitab. Bondo ja Sottil on head sügavustäiendused Milanis mu arust.

Kommentaar

Bennaceri minek veider. Ju tahtis ise.

Kommentaar

Tselksi launupoiss sai eile coppas jala valgeks ja isegi Tammy suutis kaks väravat lüüa. Aga noh, see on Coppa, siit kaugele ulatuvaid järeldusi ei hakka isegi mõtlema veel.

Kommentaar

Theo väärib ausammast!

Kommentaar

Kas Gimenez saab tagasi minna või on liiga hilja

Kommentaar

Theo, kui ta oleks ehitaja.

Kahjuks mängib ta palli Milanis.

Kommentaar

Kui nüüd ei suudta CL ennast uueks hooajaks vedada, siis hüpaku tiiki kollektiivselt. Ja kuna eurohooaeg läks itaalia klubidel perse, oleks vaja neljandana lõpetada. MIs hetkel tundub ikka pigem kahtlane.
                          Vähemalt see uus ründaja on siiamaani positiivne olnud.

Kommentaar

Working...
                          X