320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AC Milan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Üha enam hakkab tekkima kuulukaid, et Pioli suvel nhui ja asemele paramparaa... Conte. Võib tuua tulemusi, kuid samas on draama oht jälle ka suur.
    #euroga restorani ei lähe. Või kuidas see kuulus ütles tal oligi.

    Kommentaar


      Roma vastu üsna indel 3-1. See kolmas koht tabelis on üsna kindel, et EL võiks küll all in minna nüüd.

      Kommentaar


        Draamat jagau sellesse Udinese mängu kõvasti. Monkey chant Maignani suunas, raisatud võimalused ja 1:0 ette. Veel monkey chante ja mäng peatatud. Ootamatult 2:1 taga. Ja siis lisaminutitel 3:2 võit. Igav ei olnud.

        Kommentaar


          Viimased mängud on olnud lubavamad kui eelmise aasta lõpp, aga päris top2 tasemest jääb ikka puudu. Realiseeritaks kasvõi penalteid paremini, Giroud oma eriline plönn. Eilne go3 kommentaator ei saanudki vist aru miks Theo värav ei lugenud, Oleks võinud mitte palli puutuma minna, aga reaktsiooni aeg seal nii lühike´ja kaitsjad oleks vast enne ära ka löönud.
          Leao on olnud terve see hooaeg oma tipust päris kaugel. Ennist nägin statistikat, et enne eilset lõi viimati Serie A-s mõne löögi raami oktoobrikuus. Ränk tagasiminek ja suvel oleks viimane aeg müüa, muidu me max hinda temast kätte ei saa. Ning kahtlen sügavalt et ta meie juures terve karjääri tahab olla.
          Noor Terracciano sai kohe karmi sisse elamise - sisuliselt tegi viimasel hetkel õigesti et maha tõmbas, vastasel juhul oleks Bologna vend tühja lükanud, aga jäi kaitses siiski hiljaks. Maignanil palju puudu ei jäänud et ära võtta.
          Piolil suure tõenäosusega viimased pool aastat Milanis. Üsna lainetena on tal käinud, nii üleüldiselt kui ka sel hooajal. On ilusa mänguga perioode, aga siis kukub mäng paariks kuuks totaalsesse auku. Vaatame mis hooaja teine pool toob. Euroopa liigas võiks ju kuhugi jõuda, kuigi liiga peaks prioriteet olema. Top4 vaja kindlasti ära hoida ja Juve ka kindlasti igast mängust 3p välja ei ime (nagu eile nt). Interile võib scudettomedalid kaela anda, peaksid 10+p teistest ees olema.
          Keskkaitses võiks mõni mees nüüd terveks saada. Kjaer jäi eile Zirkzeega ikka ülihätta. Tomori, Thiaw ja Kalulu peaksid kõik enne taanlast põhis olema. Pookaitsesse saame Bennaceri kohe tagasi ja seal väga suurt probleemi pole. Ründes võiks Leaod rohkem roteerida, sest Okafor tundub päris äge ja on väärt rohkemaid minuteid. Jovic on samuti vormi saamas ja võiks enne Giroudi alustada küll. Hetkel on Pioli väga kinni omas ühes algkoosseisus ja roteerib ülivähe. Meil on päris palju noori pingil, kes tänu vigastustele on platsile saanud, võiks neid nüüd rohkem platsile usaldada.

          Kommentaar


            Eriti tuim palliveeretamune vs Frosinone minutitel 20 kuni 65 kui taha jäädi. Siis hakati liigutama end ja pigistati võit ära. Samas pole ka imestada,
            et motti pole. Sest mille peale sa mängid kui esimesega ollakse miinus kümme (laias laastus) ja järgmine tagantpoolt on umbes sama kaugel.

            Kommentaar


              Kuidas see De Keteleare Milanis üldse asjaks ei saanud, hetkel liiga kuumimaid ründavaid poolikuid.

              Kommentaar


                Gasperini on ennegi osanud mängijaid teha. Pane mees õigesse positsiooni ja formatsiooni ja voila.

                Kommentaar


                  Mängu küll ei näinud, aga tundub et oli meelelahutuslik vähemalt.
                  järgmisena võõrsil Rennes

                  Kommentaar


                    Jovic sai kaks mängu bänni. Noh, mitte et Giroud peaks nüüd jälle üksi möllama seal ees ainult.
                    ehk visatakse siis EL platsile ja Giroud saab puhata

                    Kommentaar


                      Iga nädal tuleb juba punane või penalt. Hästi läheb.

                      Euroliigas loositi üks kahest Praha klubist vastaseks. Oleks saanud palju halvemini minna.

                      Kommentaar


                        Läks ikka jube tuliseks eile. Lazio jälle täielikku full retardi läinud peale mängu - kohtunikud ja Serie A nende vastu, Di Bellol läks eile kahtlemata asi käest, aga reaktsioon olukorrale on tobe. Pellegrinil oli maa ja ilm aega, et see pall auti lüüa, aga selle asemel lasi Pulisici endast mööda ja tõmbas maha. Oleks võinud ta kasvõi minema lasta. Pulisic poleks võib-olla lõpuni läinud ja oleks tal aega olnud, et olukorda tajuda ja näha mahalangenud meest. Hetkel saab Pulisic täiesti tühjast kohast surmaähvardusi, et ta teadmatusest julges edasi mängida. Seejärel Guendouzi ja Marusic keesid lihtsalt üle, milles siin liiga, kohtunikud ja Milan enam süüdi on?

                        Mäng meie poolt pigem kehvapoolne ja vedas selle võiduga. Võiks nüüd jälle kuidagi hoo sisse saada. Hooaja lõpuni pole palju minna ja sellise mänguga nagu hetkel Juvet ei püüa ja ELis ka suuremaid ei löö. Vigastusi enam sisuliselt pole ja Piolil enam vabandusi pole.

                        Kommentaar


                          See Lazio mängu lõpp oli parim huumor, mida ma viimasel ajal näinud olen.
                          Kohtunik oli ka muidugi helde käega. Eks näis, kas sellest lõouvilejärgsest rüselused ka kellelegi midagi välja keevitatakse.

                          Kommentaar


                            Õhtul vs Praha Slavia ja nv kohtumine Saudi investeerimisfondiga klubi müügi osas.


                            Kommentaar


                              Algselt postitas orbitaaljaam Vaata postitust
                              Õhtul vs Praha Slavia ja nv kohtumine Saudi investeerimisfondiga klubi müügi osas.


                              Peaasi, et sama vend ei ole kes tahtis siin Unitedit osta mingi aeg - keda aga keegi kunagi näinud ei ole ja päriselt ei teagi, kas on olemas või ainult paberil

                              Kommentaar


                                Algselt postitas JuriM Vaata postitust

                                Peaasi, et sama vend ei ole kes tahtis siin Unitedit osta mingi aeg - keda aga keegi kunagi näinud ei ole ja päriselt ei teagi, kas on olemas või ainult paberil
                                Mlan on selle juba ühe trahiinlasega läbi teinud mõned aastad tagasi



                                -e- samas ei saa muidugi Milani puhul midagi välistada ja vabalt võib olla see

                                Kommentaar

                                Working...
                                X