Münchenisse sõitis 11 kaitsjat. Mõned võivad muidugi teistel positsioonidel ka mängida. Empoli vastu jäid välja Maldini, Nesta, Ambrosini ja Brocchi. Pingilt alustasid Pippo, Oliveira ja Oddo.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Tänu eraelu ja töögraafiku muutustele olen minagi suht harva siia sattumas , seega huvitav lugeda ja highlightse vaadata. Mis puutub stepoveritesse siis jah , minuarust Ronaldo oli minu arust üks esimestest keda minu silm mäletab, teine oli vist Denilson.Aga Milanil oli isegi Seedorf kunagi suht oskaja seda tegema , nüüd pole neid tal ammu näinud.Ja huvitav, et praeguste brasside juures ,kus ma ei tea Mancinidest kuni kunnide (loe Ronny) näiteks Kaka ei harrasta seda üldse, mitte et see tema puhul oluline oleks. või eksin ?Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustMünchenisse sõitis 11 kaitsjat. Mõned võivad muidugi teistel positsioonidel ka mängida. Empoli vastu jäid välja Maldini, Nesta, Ambrosini ja Brocchi. Pingilt alustasid Pippo, Oliveira ja Oddo.
...
Oota, olen ma loll või Gilat polegi nimekirjas? Mis tal siis viga on: vigastus või midagi?
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustOota, olen ma loll või Gilat polegi nimekirjas? Mis tal siis viga on: vigastus või midagi?
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Edit: üks määrava tähtsusega fakt on ka jäänud mainimata. Kui Gila värava lõi(minu meelest oli ta loomulikult kaitsjaga samal joonel ) teenis ta ka kollase ja mängukeelu. Boriello vist 25 listi ei mahtunud. Järel on Oliveira ning ...(trummid)...(staar siseneb)... Pippo. Eile ta mängu sekkudes suurt mõju ei omanud, aga minul on temasse usku. Hoidku jumal ja Ancelotti lollide vigastuste eest.
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustnäiteks Kaka ei harrasta seda üldse, mitte et see tema puhul oluline oleks. või eksin ?
Edit: link tõmbamiseks uuesti
Kommentaar
-
-
1-Dida
44-Massimo Oddo, 13-Alessandro Nesta, 3-Paolo Maldini, 18-Marek Jankulovski
8-Gennaro Gattuso, 21-Andrea Pirlo, 23-Massimo Ambrosini, 10-Clarence Seedorf
22-Kaka
9-Filippo Inzaghi
Ei midagi üllatuslikku, täpipealt sama tiim nagu ennustati. Bayern seevastu on platsil järgmiste meestega:
1-Oliver Kahn
20-Hasan Salihamidzic, 3-Lucio, 5-Daniel Van Buyten, 21-Philipp Lahm
39-Andreas Ottl, 23-Owen Hargreaves, 17-Mark van Bommel, 30-Christian Lell
10-Roy Makaay, 11-Lukas Podolski
Egas midagi, kui FORZA MILAN! ning Jasperit tsiteerides "PIPPOOOOOOOOOGOL!"
Kommentaar
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustKas keegi võiks panna lingi, kust leida erinevaid vaatamise võimalusi.
Pean silmas arvuti kaudu.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas hassan74 Vaata postitustkui keegi paneks lingi, kust saab vaadata eelnevalt midagi installimata.Catalunya is not Spain!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar