Algselt postitas Elina
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Issake milline käkk see Dida endiselt on. Isegi Lee Bowyer lõi talle Leedsi särgis 45 meetri pealt värava, mille too kloun kuidagi sisse imes. Nüüd ka kõik kolm tema vead, teine ehk küll mitte nii palju.
Samas teeb ta vahepeal mingeid imetõrjeid. Tõenäoliselt juhuslikult.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIssake milline käkk see Dida endiselt on. Isegi Lee Bowyer lõi talle Leedsi särgis 45 meetri pealt värava, mille too kloun kuidagi sisse imes. Nüüd ka kõik kolm tema vead, teine ehk küll mitte nii palju.
Samas teeb ta vahepeal mingeid imetõrjeid. Tõenäoliselt juhuslikult.
Kaka on hetkel maailma parim, kahjuks või õnneks, aga pean nõustuma, et olen viimasel ajal teda pisut rullimas küll näinud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMa ei suuda end vaos hoida ja kohe pean mainima, et Gilardino pilk selja taga oleva Heinze poole ja sellele järgnenud maha langemine oli ülimalt koomiline. Need italiaanod ikka oskavad nalja teha. Gattuso ja Kaka veeresid ka paar korda hästi vahvalt. Hea töö!
Kommentaar
-
Algselt postitas Martin Vaata postitustIssake milline käkk see Dida endiselt on. Isegi Lee Bowyer lõi talle Leedsi särgis 45 meetri pealt värava, mille too kloun kuidagi sisse imes. Nüüd ka kõik kolm tema vead, teine ehk küll mitte nii palju.
Samas teeb ta vahepeal mingeid imetõrjeid. Tõenäoliselt juhuslikult.
Kommentaar
-
Kuule lennat, ma saan aru, et popp ja noortepärane on surfata võidulainel und sebida endale ManU avatar, aga ole siis vähemalt nii kena ja ära käi teiste teemas mõttetult lametsemas, onju. Mitte et vastureaktsioonid muidugi kuigivõrd andekamad oleks, a ikkagi.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitusttore, et maailmameistrit ja euroopa ihaldatuima karika võitnud väravavahti kõrgelt hinnatakse ekspertide poolt
The Roque Horror Show.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar