CNN-i uudistest sain ma niipalju aru et Ronaldinhoga olid personaalne leping juba mitu kuud tagasi selgeks räägitud ja üks Galliani nõudmisi oli et mees peab füüsise korda saama enne kui tahab Milaniga liituda ja hetkel on presidendi sõnul tema rasvavoldid kadunud.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Wingback Vaata postitustAh persse mehed, Ronnie tuli aint seepärast, et saab nüüd koos rahvuskaaslase Kaka'ga pidu panna väljas. Ja noh vahest on tore koos palli ka toksida.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mikk4 Vaata postitustCNN-i uudistest sain ma niipalju aru et Ronaldinhoga olid personaalne leping juba mitu kuud tagasi selgeks räägitud ja üks Galliani nõudmisi oli et mees peab füüsise korda saama enne kui tahab Milaniga liituda ja hetkel on presidendi sõnul tema rasvavoldid kadunud.
Kommentaar
-
Algselt postitas marrrtin Vaata postitustKas tema medical testidest ka kuskil juttu on?
Edit kõhupervidele liputati kah
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustkäisid külas ja ytles, et oskuseid pole?.
Kommentaar
-
R80 esitluse kogu pott(capoeira, samba, freestyle, ilutulestik).
Algselt postitas Toone10
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustMitte päris. Aga ta lõpetab siiamaani üht 3-4 aastat tagasi alustatud step overit.
Kommentaar
-
Kusjuures Baresi lahkumismäng oli suht suurejooneline ,kui ma nüüd seda mäletan, arvestades kui palju kordi on selliste ürituste olemus muutunud siis kindlasti mitte vähem emotsionaalsem.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustKusjuures Baresi lahkumismäng oli suht suurejooneline ,kui ma nüüd seda mäletan, arvestades kui palju kordi on selliste ürituste olemus muutunud siis kindlasti mitte vähem emotsionaalsem.
Ja Van Basteni ärasaatmine oli vaat, et kõige emotsionaalsem. Isegi kivinägu Capello pillis.
Kommentaar
-
Täna ees Juve ja Interiga TIM Trophy. Koosseis on järgnev:
Väravavahid: Dida 1, Kalac 16, Abbiati 12
Kaitsjad: Antonini 77, Bonera 25, Digao 31, Favalli 19, Jankulovski 18, Kaladze 4, Oddo 2, Simic 17, Zambrotta 15
Poolkaitsjad: Ambrosini 23, Brocchi 32, Flamini 84, Gattuso 8, Pirlo 21, Strasser 51
Ründajad: Osuji 58, Kakà 22, Paloschi 43, Seedorf 10
Eeldatav algkoosseis:
Prognoositamatu
Inter tuleb vastu sellise meeskonnaga:
Toldo, Julio Cesar, Orlandoni; Zanetti, Maxwell, Maicon, Burdisso, Materazzi, Andrea Mei, Santon; Stankovic, Luis Figo, Jimenez, Vieira, Dacourt, Cambiasso, Muntari, Pelé, Mancini; Adriano, Crespo, Suazo, Balotelli.
Juventuse valikus on järgnevad mehed:
Amauri, Buffon, Camoranesi, Chiellini, Chimenti, Del Piero, Ekdal, Grygera, Iaquinta, Knezevic, Legrottaglie, Marchionni, Mellberg, Molinaro, Nedved, Poulsen, Salihamidzic, Sissoko, Tiago, Trezeguet, Zebina, Ariaudo, Esposito, Nocchi, Rossi.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar