Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Milan ikka oskab kõik perse keerata. Õnneks ei hakanud kombot tegema, vaid panin lihtsalt üksikpanusena Evertoniga paari. Viimased samas muidugi on ka end lõpuks täiskusemas.
Eesti koondise viimast mängu ma ei näinud, kuid kujutan ette, et see võis umbes sama inetu olla kui Milani praegune mäng. Maailma vat et parim koosseis paberil...
Kuigi tegelikult, Zeman lasti hiljuti lahti. Võibolla on teil tõesti varsti tema Lecce stiilis "lööge palju tahate, me lööme rohkem" treeneritööd nautida
May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Daje!!!
1.totti koondisesse.
2.Money talks bullshit(totti) walks.
3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
"Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush
Õigemini siis järgmine voor kohtub tabeli liider tabeli viimase põhjaga
Daje!!!
1.totti koondisesse.
ja naerangi......täiel rinnal Väikse, jõueti ja vaese Lazio pooldajad saavad ka rõõmu ju tunda.
Daje!!!
1.totti koondisesse.
Kommentaar