õnnest jäi ka puudu jälle tegelikult
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustõnnest jäi ka puudu jälle tegelikult
Kuna elektrikatkestuse tõttu mängu ei näinud, siis raske kommenteerida, aga Channel4 ülevaate kohaselt olid omad ja kohati ka üsna kindlad võimalused ka TorinolMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Maarek Vaata postitustKuna elektrikatkestuse tõttu mängu ei näinud, siis raske kommenteerida, aga Channel4 ülevaate kohaselt olid omad ja kohati ka üsna kindlad võimalused ka Torinol
Kommentaar
-
Need käega mängimise pendlad on üldiselt suht geid küll. Reeglite järgi on ainult tahtliku käe eest karistuslöök ette nähtud, aga samas kui juhuslikult käesi täiesti kehast eemal on, ajab ikka närvi küll kui pennalt ei saa...Aga kui need pendla olukorrad välja jätta siis ikka parema õnne kooral oleks Milan vabalt võitnud.
ja see vanasõna pista omale anaali Kõik meenutavad seda ainult siis kui neile kasulik on.
Kommentaar
-
No see käemängu reegel on ju ilgelt tobe. Ei saa võta nii, kas mängija tahab või ei taha. Vaevalt et mängija palli pärast võitluses tahab viga ka teha, kas siis seetõttu tuleks viga vilistamata jätta? Kui ma kogemata tsenderdusest palli väravasse saadan, tuleks värav lugematta jätta, sest ma ei mõelnud seda teha ja tegelt oli see sitt tsenderdus lihtsalt?
Tegu on jalgpalliga ja käega mäng tuleb ära vilistada ning ainult siis jätta vilistamatta, kui käsi on keha küljes ja palli lendu põhimõtteliselt ei muuda.
Ainuke asi on see, et tahtlik käsi peaks võrduma kaardiga ja kogemata saadu on tavaline karistuslöök või pennal.
Praegune reegel kuulub minu silmus Blatteri ja FIFA idiootsuste sekka nagu ka suluseisu reegli muutmine ja üleliigse tähtistamise eest kollase kaardi andmine. Käemängu ja suluseisu muudetud reeglid tegid kõik keerulisemaks ja kohtunike niigi raske elu veel raskemaks, samas viimasega kahjustati mängu kõige emotsioonikamat osa.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Tanel Vaata postitustNo see käemängu reegel on ju ilgelt tobe. Ei saa võta nii, kas mängija tahab või ei taha. Vaevalt et mängija palli pärast võitluses tahab viga ka teha, kas siis seetõttu tuleks viga vilistamata jätta? Kui ma kogemata tsenderdusest palli väravasse saadan, tuleks värav lugematta jätta, sest ma ei mõelnud seda teha ja tegelt oli see sitt tsenderdus lihtsalt?
Algselt postitas Tanel Vaata postitustTegu on jalgpalliga ja käega mäng tuleb ära vilistada ning ainult siis jätta vilistamatta, kui käsi on keha küljes ja palli lendu põhimõtteliselt ei muuda.
Algselt postitas Tanel Vaata postitustAinuke asi on see, et tahtlik käsi peaks võrduma kaardiga ja kogemata saadu on tavaline karistuslöök või pennal.
Algselt postitas Tanel Vaata postitustPraegune reegel kuulub minu silmus Blatteri ja FIFA idiootsuste sekka nagu ka suluseisu reegli muutmine ja üleliigse tähtistamise eest kollase kaardi andmine. Käemängu ja suluseisu muudetud reeglid tegid kõik keerulisemaks ja kohtunike niigi raske elu veel raskemaks, samas viimasega kahjustati mängu kõige emotsioonikamat osa.
Järjestikku kysimuste kirjutamine on siin foorumis saanud idiootsuse tunnuseks päkk ät mi :tongue:
Kommentaar
-
Algselt postitas joccer007 Vaata postitustkas milani selle hooaja eesmärk on serie a võit või olla nelja esimese hulgas?
Algselt postitas joccer007 Vaata postitustkas borriellol on vigastus või ta läks kuskile oma talenti uuesti otsima?
Kommentaar
-
Täna UEFA karikasarja mäng kell 22:05 võõrsil Portsmouthiga.
MILANI koosseis:
Väravavahid: Abbiati, Dida, Kalac
Kaitsjad: Antonini, Bonera, Darmian, Favalli, Kaladze, Senderos, Zambrotta
Poolkaitsjad: Ambrosini, Emerson, Flamini, Gattuso, Pirlo, Seedorf
Ründajad: Inzaghi, Kakà, Pato, Shevchenko, Ronaldinho.
Vigastatud:Borriello
Puhkama jäeti:Jankulovski, Maldini, Pasini.
Platsile võiksid roomata näiteks:
Dida
Zambrotta, Bonera, Kaladze, Antonini
Gattuso, Pirlo, Seedorf
Kaka, Pato (Dinho't Carlito sõnul algkoosseisus pole)
Pippo
FORZA MILAN!
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustPippo peab siis Rauli väravale täna vastuse andma
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar