Algselt postitas eika
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Pennant on nagu Vanuatu miljonite otsa sattunud, nii Milan, Real kui ka isegi unistuste klubi Stoke (vist) on mehe kannul. Nali naljaks aga suht huvitav mängija juu ? Kehva kindlasti pole, pigem on oma olemuselt samasugune (kes teab äkki suht teadlikult) rebel nagu Anelka, kelle talendis keegi ei kahtle aga kelle käitumiskultuuris on arenguruumi samapalju kui Tallinnas puudu olevaid lasteaia kohti.
Mind huvitab, et miks ei tehta lüket praegu Juve kapsaaeda Poulseni järele. Nii palju kui olen lugenud ei pidanud mees väga häppi seal olema aga samamoodi talendis kahtlust ju poleks.Minuarust selline ehtne Gattuso asendaja (Flamini pole päris see), kellel on mõnus omadus , veel oma olemusega vastased närvi ajada rääkimata oma mänguoskusest. Aga no see mu enda isiklik arvamus ja ei prentendeeri Nobelile ega Darwinile.Felix: Oh, bollocks!
Elmo: Dog's bollocks?
Felix: No, just plain fucking bollocks!
Elmo: No dog involved?
Kommentaar
-
Algselt postitas maanus Vaata postitustPennant on nagu Vanuatu miljonite otsa sattunud, nii Milan, Real kui ka isegi unistuste klubi Stoke (vist) on mehe kannul. Nali naljaks aga suht huvitav mängija juu ? Kehva kindlasti pole, pigem on oma olemuselt samasugune (kes teab äkki suht teadlikult) rebel nagu Anelka, kelle talendis keegi ei kahtle aga kelle käitumiskultuuris on arenguruumi samapalju kui Tallinnas puudu olevaid lasteaia kohti.
Mind huvitab, et miks ei tehta lüket praegu Juve kapsaaeda Poulseni järele. Nii palju kui olen lugenud ei pidanud mees väga häppi seal olema aga samamoodi talendis kahtlust ju poleks.Minuarust selline ehtne Gattuso asendaja (Flamini pole päris see), kellel on mõnus omadus , veel oma olemusega vastased närvi ajada rääkimata oma mänguoskusest. Aga no see mu enda isiklik arvamus ja ei prentendeeri Nobelile ega Darwinile.
Kommentaar
-
Täna kell 21:30 ees oluline mäng Romaga, Soccernet teeb LIVE-ülekande kah.
MILANI koosseis mänguks:
Väravavahid: Abbiati, Dida, Kalac
Kaitsjad: Maldini, Kaladze, Zambrotta, Jankulovski, Favalli, Senderos, Antonini, Darmian
Poolkaitsjad: Emerson, Cardacio, Pirlo, Ambrosini, Beckham, Flamini
Ründajad: Pato, Inzaghi, Seedorf, Kakà, Shevchenko, Ronaldinho
Puuduvad: Bonera, Nesta, Gattuso, Borriello
Eeldan sellist algkoosseisu:
Abbiati
Zambrotta, Kaladze, Maldini, Janku
Seedorf, Pirlo, Flamini
Ronaldinho, Kaka
Pato
ROMA koosseis:
Panucci, Cicinho, Juan, Mexes, Pizarro, Aquilani, Vucinic, Taddei, Loria, De Rossi, Riise, Baptista, Perrotta, Montella, Artur, Greco, Julio Sergio, Doni, Brighi, Cassetti.
Puuduvad: Filipe, Menez, Totti, Tonetto, Virga, Okaka, Pipolo.
FORZA MILAN!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitust
Eeldan sellist algkoosseisu:
Abbiati
Zambrotta, Kaladze, Maldini, Janku
Seedorf, Pirlo, Flamini
Ronaldinho, Kaka
Pato
Kommentaar
-
Algselt postitas Blue Rock Vaata postitustKas Jankolovski mitte ei tõstetud püsivalt keskväljale(?), nõnda Carlito vähemalt vihjas. Paaris viimases mängus on uuel positsioonil justkui teist tulemist teinud...
Ma ennustaks suht sama koosseisu, mis Krissu. Kui, siis proovitakse ees Shevat, kes mingil imelikul põhjusel on Ancelottilt kiita saanud.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar