Kle mingis mängus vee jasper vist postitas formatsiooni kus Becks Pippo taga oli...Reaalselt see vist platsil nii ei olnud? Aga eks oma silm on kunn ja peab vist vaatama mängu.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas flameas Vaata postitustKaka ei saa juba korda? Mis dinhol viga on üldse? Jõi jälle või See see algkooseis
Abbiati
Zambrotta, Bonera, Senderos, Maldini
Flamini, Pirlo, Janku
Beckham
Pippo, Pato
...kõlab kuidagi naeruväärselt. Beckham AMF? LOL
Ootame ja veendume. Omalajal oodati Pirlolt läbilööki maailma vutti trequartista positsioonilt(noorte tasemel omas ta seal vasakule ja paremale) ja viimastes mängudes on ta täitsa edukalt sinna ette trüginud. Võib-olla on nende meeste positsioonid ikka erinevad või mängitakse 4-4-2 äärte, mitte rombiga.
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKle mingis mängus vee jasper vist postitas formatsiooni kus Becks Pippo taga oli...Reaalselt see vist platsil nii ei olnud? Aga eks oma silm on kunn ja peab vist vaatama mängu.
(tegelt nii veendunud pole. viimasel ajal mälu ei tooda eriti medaliväärseid teadmisi)
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustwhos da man? ma küsin Whos da man?
Di Vaiot ei tohi pakkuda
Becks mängis igal pool ja fantastiliselt. Nagu brasiillane. Lisaks veel tööd kaitsefaasis. Midagi Diego sugust, aga kindlasti mitte trequartista positsioon.
Ja Abbiati on hetkel Itaalia parim. Tema save'id olid ka kübarast võetud.
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Di Vaiot ei tohi pakkudaFutbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
(kui mu striim juba ainult häält edastas tegi mees debüüdi. pikkuseks - loetud sekundid) veits igamehenalja kah
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustRääkisin hooaja algul juba ,et milan ei teinud korraliku suurpuhastust ja uut verd on vaja ,aga siis aint sõimati ,et ma midagi ei tea.Nüüd olekski paras teile kui jälle cli ei saa
Kommentaar
-
Algselt postitas vendetta Vaata postitustTa ei saa tulla, karl15'l on juba eellepingud tehtud juhuks kui Klinsi liigavõitu koju ei too bayernile. Deem kas te goal.comi üldse ei loe, see on seal juba ammu bayerni uudiste all olemas.
miskipärast on mul meeles, et see karl-troll oli 54(?) :skizo:
Kommentaar
-
Kõik Bayerni vännid on KarlidThe path of the righteous man is beset on all sides by the inequities of the selfish and the tyranny of evil men. Blessed is he who, in the name of charity and good will, shepherds the weak through the valley of the darkness, for he is truly his brother's keeper and the finder of lost children. And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy My brothers. And you will know I am the Lord when I lay My vengeance upon you.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar