320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustKõik Bayerni vännid on Karlid
Mina õnneks mitte aga erand kinnitab reeglit.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustKui ma oleks milani fänn siis ma ei möliseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitust
Mind eriti ei koti Bayern, Loomulikult on hea ajalugu meenutada, kui praegu läheb sitalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl54 Vaata postitustMind eriti ei koti Bayern, Loomulikult on hea ajalugu meenutada, kui praegu läheb sitalt.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustEga neil enam muud teha polegi kui ajalugu meenutada.Clis vaevalt milan ja bayern lähiaastatel kokku saavad.
eika, ära trolli, Becks oli viimases mängus jälle ülitäkk ilma irooniata. miskipärast groupied pole igast tema puutest kompilatsiooni teinud(või ma pole seda leidnud), et saaks selle sulle näkku visata.
Kommentaar
-
Algselt postitas karl15 Vaata postitustEga neil enam muud teha polegi kui ajalugu meenutada.Clis vaevalt milan ja bayern lähiaastatel kokku saavad.
E:Jasper jõudis ette omamisegaSuhkruhaige
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitusteika, ära trolli, Becks oli viimases mängus jälle ülitäkk ilma irooniata. miskipärast groupied pole igast tema puutest kompilatsiooni teinud(või ma pole seda leidnud), et saaks selle sulle näkku visata.
Kommentaar
-
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar