Algselt postitas cannuman
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustKui viigistatakse, siis igal juhul edestate ju Fiorentinat ja pääsete 3 hulka. Ainukene küsimus on selles, et kui te kaotate siis on omavahelised mängud Fiorentinaga. Või kui Juve ka kaotab, siis on surnud ring. Niiet vaata kolme meeskonna omavahelised mängud üle parem. Mingi kaotus vist isegi peaks teid päästma minu meelest.
Kommentaar
-
Algselt postitas PraS Vaata postitustAlgab vist järjekrodne langus teie klubis
Mul krissust kahju kohe. Ju peab ta hakkama tõsisemalt oma teist lemmikut - Arset
Kommentaar
-
Mul krissust kahju kohe. Ju peab ta hakkama tõsisemalt oma teist lemmikut - ArsetAlgselt postitas Mask Vaata postitustSee lause jäi mulle arusaamatuks...
Oletades, et krissu = Kristjan = Saarlane ja seda, et sõnapaari "tõsisemalt oma" vahelt ununes sõna "fännama", hakkab see juba vaikselt looma miskit. Ja Arse on oletatavasti Arsenal.
Ehk siis teisiti öeldes: "Mul Saarlasest kahju kohe. Ju peab ta hakkama tõsisemalt fännama oma teist lemmikut - Arsenali "
...or smth like that.
Kommentaar
-
Mul krissust kahju kohe. Ju peab ta hakkama tõsisemalt oma teist lemmikut fännama - Arset
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustEi ole midagi PraS. Täna võidame ja saame läbi eelringide CLi ja tuleb uus treener ja küll seal Stuttile suhu kütame Katsuge ise kõigepealt samast kohast läbi pääseda
Pato koll oli nummar. Ja Nesta : proud:
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustTänase võiduga ei pea me eelringidesse minema, sest uuest hooajast saavad kolm tugevaimat liigat kolm automaatset grupifaasi kohta.
Pato koll oli nummar. Ja Nesta : proud:May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Saarlane Vaata postitustSitaks Maldini pilte!!1
FORZA PAOLO!!!
Kas vend on nii kaua mänginud, et Adi särkideni välja ei jõudnudki?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar