Mida veel säästutiimilt tahta.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
AC Milan
Collapse
X
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustOleks Hunt paksu kobakäpast Ahvi asemel ründes mänginud ja milan algusest hakanud suruma oleks võit taskus.
Loo moraal, Leonardol on veel paljupalju õppida, enne kui ta special one-ile ära paneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Tofoa Vaata postitustErinevalt Jasperist tuleb mul siin teemas küll muie suule.
Kommentaar
-
Algselt postitas cannuman Vaata postitustno kui eilne mäng igav oli, siis pole tõesti midagi teha.
Kommentaar
-
krt dinho. lootsin selles mängus temalt enamat. esimene p.a tegeles ta ainult kätelaiutamisega kahjuks. samuti borri ja becks olid kahvatud. pirlol lubati esimene p.a kõik karistus- ja nurgalöögid ära sittuda, teisel p.a enam teda seisva palli juurde ei lastud. seedorf polnud selgelt mänguks valmis, väga puine tundus. kokkuvõttes parem treener võitis. leo (veel) jose vastu ei saa, pole kahtlustki.
hoolimata jose halast, siis kohtunik oli mu arust väga hea, kohe alguses välgatas kerge vea eest becksile kaarti ja näitas sellega liini ära. wesley sai mis tahtis. interi daivimisi oleks võinud muidugi veel rohkem ära karistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustOleks Hunt paksu kobakäpast Ahvi asemel ründes mänginud ja milan algusest hakanud suruma oleks võit taskus.
Loo moraal, Leonardol on veel paljupalju õppida, enne kui ta special one-ile ära paneb.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jasper Vaata postitustLOL. Hunt. Ei saanud isegi Lega Pro tiimi vastu hakkama. Tema asemel oleks pidanud üldse Pippo saatma.
Aga ma küsin siis teistmoodi, kui hea Boriello eile õhtul oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustAga ma küsin siis teistmoodi, kui hea Boriello eile õhtul oli?
Kommentaar
-
Algselt postitas tarry Vaata postitustJa mulle tuleb kogu Itaalia jalgpalli peale üks suur irvitus näole,see ikka niiii mage,igav ja mõttetu et lase aga olla.Ma polnudki juba mingi paar aastat vaatand ja nüüd eile võtsin ennast kokku ja vaatasin ka seda suurt derbit,lootuses midagi normaalset vaadata telekast pühapäeva õhtul-ja nüüd ma ei tee seda jälle mingi paar aastat
Nüüd pole pikka aega enam plaanis oma aega sellele jamale kulutada.
Paari CL mängu vaatasin ka. Just neid, kus teadagi mis tiim Liverpoolile koti rõõmsalt pähe kiskus. Ütleme nii, et üsna oodatud resultaat, sest vastuseis ülaltoodud põhjustel puudusMay the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!
Kommentaar
-
Algselt postitas Devil Vaata postitustseda arvad sina, aga mina kui mastermind kelle kõrval mourinho on saast, teab, et Hunt oleks selles mängu ära otsustanud Milani kasuks .
Aga ma küsin siis teistmoodi, kui hea Boriello eile õhtul oli?
kõik interistad on peded. Forza Ancelotti!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustJasper oli siin teemas ikka lootuse üles kütnud, et punamustad pühivad Mourinholt selle vastiku irve näost aga s*****i. Eriti naljakas oli lugeda Mourinho juttu ,et ta Inter oleks ka seitsmekesi võitnud.
PS! **** Liverpool. Aitäh.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar